başbakan hakkında Yalan Milliyet haberleri

QriminaL

'' Like a Shining Star ''
Reaction score
0
Milliyet Gazetesi, Başbakan Erdoğan'dan özür diledi. Erdoğan'ın içki içmeyenleri kadeh tokuşturmaya çağıranlarını eleştirdiği konuşmasını Milliyet, dünkü sayısında 'Başbakan Erdoğan içki içenlere çattı' başlığıyla okuyucularına duyurmuştu. İşte Milliyet Gazetesi'nin Başbakan'dan Özür dilediği yazısı ve o haber...

DÜZELTME VE ÖZÜR

Milliyet'in dünkü şehir baskılarında Başbakan Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları 'Başbakan içki içenlere çattı' başlığıyla çıktı. Erdoğan önceki günkü konuşmasında "Ben diyorum ki, 'Aynı masada oturalım, sen iç ben içmeyeyim' ama 'Yok' diyor, 'Sen de bir kadeh tokuştur' Ben mecbur muyum sen tokuşturuyorsun diye tokuşturmaya?" demişti. Bu sözleriyle Başbakan'ın içki içenleri değil, içmeyenleri kadeh tokuşturmaya çağıranları hedef aldığı görülüyor. Maksadını aşan başlığı düzeltir, özür dileriz.

KONUYLA İLGİLİ HABER

http://www.samanyoluhaber.com/haber-116646.html

Erdoğan içki içenlere çattı

AKP Kadıköy İlçe Teşkilatı'nın iftarına katılan Başbakan Erdoğan, "Bu ülkede 'ben içmiyorum, sen buyur iç' anlayışını sürdürenlere yapılıyor mahalle baskısı" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kadıköy İlçe Teşkilatı ile tüm teşkilata bir ricası olduğunu belirterek, "Moda'daki içki tartışması" ile ilgili uyarıda bulundu. Erdoğan, "Sizi çatışmaya, kavgaya, polemiğe, sonu gelmez çatışmalara çekmek isteyenlere karşı lütfen azami derecede dikkatli olunuz. Moda'da bir yerlerden sipariş olan tipler gelebilir" dedi.

AKP Kadıköy İlçe Teşkilatı'nın The Green Park Otel'deki iftarına katılan Erdoğan, bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, vatandaşın bir kısmının içki içtiğini, bir kısmının da içmediğini vurgulayan Erdoğan, "Mahalle baskısı deniliyor ya asıl mahalle baskısı bu ülkede, 'ben içmiyorum kardeşim, sen buyur iç', bu anlayışı sürdürenlerde, bunlara yapılıyor bu mahalle baskısı, sıkıntı burada. Ben beyefendiye diyorum ki 'Ya kardeşim sen iç. Bırak da ben içmeyeyim ya. Aynı masada oturalım sen iç, ben içmeyeyim'. 'Yok' diyor, 'Sen de bir kadeh tokuştur'. Kafaya bak ya. Ben mecbur muyum sen tokuşturuyorsun diye tokuşturmaya? Köşesinden bana akıl veriyor. O aklını sen kendine sakla. Sen devam et o işe. Ama bırak da biz de yolumuza devam edelim. Bizim yapacak çok işimiz var."

Son günlerde Moda İskelesi'nde yaşanan içki tartışmasıyla ilgili de uyarıda bulunan Erdoğan, "Sizi çatışmaya, kavgaya, polemiğe, sonu gelmez çatışmalara çekmek isteyenlere karşı lütfen azami derecede dikkatli olunuz.

Moda'da bir yerlerden sipariş olan tipler gelebilir. Biz bunlara alışığız. Bunlar hayatı o şişenin içerisinde görenler."

Yasak protestosu

Tarihi Moda İskelesi'nin işletmesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Beltur'a geçmesinin ardından, uygulamaya konulan içki yasağı her cuma protesto ediliyordu. Geçen hafta da yaklaşık 100 kişinin katıldığı gösteri sırasında olaylar çıkmıştı. Çıkan arbede sırasında bir kişi de gözaltına alınmıştı.

aydın doğan bunca yıl beleş yasadı..sıra acısını çekmeye geldi...

Tüyü Bitmemiş Yetimin Hakkını Yedın Bunca Sene Sımdı Karsına Adam Gıbı Bı Adam Cıktı Artık Hesap Vereceksın Dogan Ve Yalakaları Hesap !!!

madem aydın doğan bu kadar pislikti maden sahtekarın önde gideniydi başbakanınızın aklı nerdeydi 6 yıldır....

tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlere şimdi çook büyük küfür etcem de banlanırım şimdi....
pastorize yumurta tesisleri için ithal edilen mısırın vergisinden düşmeler, gemicik almalar... demi ne şerefsizler var ülkemizde
Hepsinin Allah belasını versin...

rte nin yüce divanda yargılanacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum..

Tüyü Bitmemiş Yetimin Hakkını Yedın Bunca Sene Sımdı Karsına Adam Gıbı Bı Adam Cıktı Artık Hesap Vereceksın Dogan Ve Yalakaları Hesap !!!

biri DENİZ FENERİ mi dedi

yetim hakkı yiyenler,bunun hesabını verecektir

ya sen bakma bunlara yaa onlara denilcek lafları onlar başkalarına diyo bi de pişkinliğin bukadarı yaa bi insan bu kadar kendini küçük duruma düşürmez ki

biri DENİZ FENERİ mi dedi

yetim hakkı yiyenler,bunun hesabını verecektir

önce yukarıdaki teşekkür'e yanlışlıkla bastım söyleyeyim.... yok yok zahit akmanın %3lük ortak olduğu şirkettir... veya 690 bin euro almasıdır... veya tayyibin emriyle alman polislerinin isteğinde kanal 7 sahibinin türk polisi tarafından aratılmamasıdır bence....

CHP ve kapitaliat Aydın Doğanın aşına diyecek yok

Ben AYDIN DOĞANLA RTE Yİ ARALARI ÇOK İYİ BİLİYORDUM.:durdurun:durdurun:durdurun 6 SENEDİR AYDIN DOĞANIN BORÇLARINI ERTELİYORDU RTE, AYDINDA ONUN REKLAMINI YAPTI BUNCA SENE. NOOLDU ŞİMDİ KÖTÜMÜ OLDU. Kendinizi kandırmayın arkadaşlar. bunların hepsi aynı ok, aydın doğan da aynı okun laciverti.... yok bide rte naralar atıyo, artistliği 10 numara, laf sokmaya çalışmalar falan 10 numara, ama bir ülkenin başbakanına böyle reklam kokan hareketler yakışmıyor. yanlış bişey görüyosan aç davanı, mikrofonlar öğnünde bi havalar. Ama aydın doğanda iyi laf koymuştu başbakana unutmayın...:durdurun:durdurun:durdurun

Geri