Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ABD den korkan,
Başı Dik Türkiye denilince başını büken,
Laiklik ve Cumhuriyetçilik kelimelerine alerjisi olan,
İşçi emekçiyi asla anlayamayacak olan,
.......
Daha fazla yazmama gerek yok sanırım yeterince açıklayıcı oldu.
kendimizi kandırmayalım biz ne hükümetler gördük.eski defterleri bi açın da bakın Demireli de Çilleri de Yılmazı da Eceviti de gördük siz unuttunuz belki ama ben unutmadım...Tabi kimse kusursuz değildir şuan daki hükümetin elbetteki yanlışları olabilir...Ama hizmetse hizmetde sunuyor icabında .... Biraz realist olalım ......
Seviyorum çünkü onun sayesinde ülkede ne kadar bilgisiz-ezberci bi topluluğun, dayatmacı ve darbeci bi muhalefetin olduğu bariz bi şekilde meydana çıkıyor.
Seviyorum çünkü onun sayesinde ülkede ne kadar bilgisiz-ezberci bi topluluğun, dayatmacı ve darbeci bi muhalefetin olduğu bariz bi şekilde meydana çıkıyor.
Hiç övmeye kalkmayın İsmet İnönü den sonraki siyasetçilerin birbirnden bir farkı yok hiç öyle övmeye kalkmayın.AKP nin ışığı Türkiye nin geleceğine karanlık ışık tutuyor bunu kimse inkar edip kendini komik duruma düşürmesin.
Temel gıdaya ort. %100 ün üzerinde zam geldi ,Türkiye dünyada pirinci en pahalı tüketen ülke(neden çok gelişmiş bir ülkemiyiz acaba?!!),İlk defa 301. madde değiştirildi.Devlet firmaları büyük bir hızla özelleştiriliyor.Unakıtan ın cebine giden paralardan hiç haberiniz yok galiba.2 sene sonra ülke ekonomisi daha da kötüye gidecek.Türkiye yi İMF den daha büyük bir kriz bekliyor.En son ABD ekonomik alanda belimizi bükecek.Hiç bundan 10 sene sonrasını düşündünüz mü.Size Türk değil Türkiyeli diyecekler.Bekleyin ve görün.