Başbakan Erdoğan müjdeyi verdi

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
10102009125827.jpg

Erdoğan, 65 yaş üzeri vatandaşların toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanacağını açıkladı....

Erdoğan, 65 yaş üzerindeki vatandaşların verilecek kimlik sayesinde tüm şehirlerdeki belediye otobüslere ücretsiz binebileceğini söyledi. Türk halkına bir çağrıda bulunan Başbakan Erdoğan, "Yaşlılarımıza sahip çıkalım. Onları kendi hallerine bırakmayalım." dedi. Erdoğan, "Babamız annemiz yaşlandığı zaman onları kendi başına bırakmayı varlığımıza saygısızlık olarak görüyorum." şeklinde konuştu. Erdoğan ayrıca 3 çocuk tavsiyesini tekrarladı.

Başbakan Erdoğan, Sütlüce Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Örnek Kıdemli Vatandaşlar Kongresi'ne katıldı. TÜRYAK ve AK Parti Yaşlılar Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen toplantıya Erdoğan'ın yanı sıra, AK Parti Milletvekili Nükhet Hotar, eski AK Parti Milletvekili Nevzat Yalçıntaş, eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen, TEMA Başkanı Hayrettin Karaca, Prof. Dr. Bekir Karlığa, Türkiye Yaşlılık Konseyi(TÜRYAK) Başkanı Mete Bora, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile Türkiye'nin değişik illerinden gelen davetliler kat...

Devami...

güzel bir uygulama, sözde kalmaz insallah

çok iyi olur gerçekten
maaşları az olan bu insanlara yardım eli devletten her ne şekilde olursa olsun uzanmalı ...

Zamanında Şikayetini Dile Getiren Çiftçinin de ANASI Yaşlıydı,O Zaman Neden Bu Sözleri Söylemedi...

Zamanında Şikayetini Dile Getiren Çiftçinin de ANASI Yaşlıydı,O Zaman Neden Bu Sözleri Söylemedi...

koca karı gibi vitvit edecegine adam gibi bi tebrik et .. ulan işiniz gücünüz ortamı germek
sağ duyu nedir hiç bilmezmisin sen .. Allah senin gibilerden korusun bu vatanı

bence bu uygulamaya öğrencilerde dahil edilmeli

Güzel bi haber yaşLıLarımızı düşünmesi Emekli maaşLarına ii bi uygulama onları çok mutlu eder.

bizim memlekette 65 yaşını gören varmı yaaaaa ben 65 yaşında mezarda emekli oluyor biliyorum herkesi............

ülkede 65 i goren ne kdar kişi varki zaten bu kibarca gelişmekte olan ülkenin içler acısı halidir..
her üniversite mezunu calışacak diye bir şey yok derken de bunları düşünüyor muydu o universite mezunalrının bir ailelerinin oldugunu onlara da saygısızlık yapıldıgını...... bir şeyler düşünülüyor ama sanırım geç oluyor...

bu vaat de inş. gercekleşir zaten indirimli yaşlı kartları vardı sacmalık ötesi inş. gercekleşir diyebilirim ancak...

iyi bir yaklasim zannedersem geriside gelecek,ha sunuda unutmayalim kriz sadece türkiyide degil her yerde var hemde fazlasiyla .Bende yurt disindan bir vatandas olarak iyice buralarida bilen birisi olarak simdilik bunla yetinecegiz ama gerisi eninde sonunda sosyal devlet yapisi olusacak kanatimdeyim.

way be nasılkafaları calıstı hayret sasırdım.....
hadı bakalım..bu sozde kalmaısnda.....

iyi bir yaklasim zannedersem geriside gelecek,ha sunuda unutmayalim kriz sadece türkiyide degil her yerde var hemde fazlasiyla .Bende yurt disindan bir vatandas olarak iyice buralarida bilen birisi olarak simdilik bunla yetinecegiz ama gerisi eninde sonunda sosyal devlet yapisi olusacak kanatimdeyim.

selamlar. bende yurt disinda yasayan bir türk olarak hemde her sene vatanima seyahat edenlerdenim.türkiyedeki insanlarin yasam sartlarinin zorluklarinin derecesini cok iyi bilmesemde ordaki sosyal yasamin (ekonomik sartlarin )zorlugunun getirdigi yükün agirliginin insanlara,ne gibi etkiler yaptigini az da olsa bildigimi saniyorum.bende size katiliyorum..kiriz yanliz türkiyede deyil..dünyada var.fakat avrupadaki etkisi türkiyedeki gibi degil.bir örnek vermek gerekirse misal.(almanya)kisi haklari.calismayan bir kisinin ev kirasini devlet karsilar..arti aylik ihtiyaci olan yiyecek ve icecek vs,vs temel ihtiyaclarini devlet karsilar.ayrica devlet kisinin yasina bakmaz..ihtiyaci olup olmadigina bakar..kisinin ihtiyaci varsa devlet O kisinin ihtiyaclarini karsilar..hic kimseye muhtac etmeyecek sekilde kisilerin ihtiyacini karsilamaya calisir.bence 65 yasi üzerilerinin ötobüs biletlerinden maruf tutulmasi göz boyamaktan ve aldatmaktan baska birsey ifade etmiyor
sevgiler selamlar

Geri