Başbakan Bulancak kahvesindeki Hüseyin emmiyi fena fırçaladı!

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Başbakan dün tarihi bir konuşma yaptı..

Konuşmanın tarihi olması şundan kaynaklanıyor; ilk kez kendi medyasını (yandaş medya) fırçaladı..

İzledim.. Acayip sinirliydi..

Valla haklı.. Kendi medyasının yayını hakikaten insafsız ve ölçüsüzdü.. Geçen gün ben de eleştirdim..

Bu kadarı ayıp dedim..

Yandaş medyanın ihanet ve hıyanet kelimelerini ağzına dolaması çirkindi..

*

Demek araya İsrail girince ölçü mölçü kalmıyor.. Midelerindekini kusuveriyorlar..

Dün gördüm, Başbakan buna takmış..

Mesela dedi ki: “Gazze’de yaşanan drama dünya seyirci kalırken sesini yükselten Erdoğan İsrail ile şimdi gizli iş mi tutuyor demek istiyorsunuz?”

Gizli iş tutuma meselesini ortaya atan kendi basını..

*

Bir örnek vereyim..

Şu satırlar Başbakan’ın dizinin dibinden ayrılmayan Yeni Şafak’ta çıktı..

Okuyalım:

“Ha dersen ki ‘van minüt bahsinde kendimize güvenelim sözüne inanıyorsun da sıra mayın temizlemeye geldiğince niçin inanmıyorsun?’

Ben de derim ki; mevzu Nasrettin Hoca’nın kazan fıkrası değil; İsrail”

*

Yani..

‘Van minüt’e karşı mayınlı arazi verileceğini savunan ve bunu Nasrettin Hoca’nın kazanına benzeten’ sadık medyası..

Biz değiliz..

Peki biz ne diyoruz..

İsrail önemli değil diyoruz; o araziyi 44 yıllığına yabancılara verme diyoruz.. 44 yıl çok uzun bir süre..

*

Peki, AKP’li medya neden bu kadar sert! Başbakan’ı çıldırtacak kadar.. AKP paramparça da ondan.. Vekillerin büyük çoğunluğu içine sindiremiyor..

Başbakan bu yüzden konuşmasının tümünü bu konuya ayırdı.. Olayı kendisine yönelik karalama kampanyasına kadar getirdi..

Kendisine sahip çıkılmasını isteyerek vicdanları zorladı..

*

AKP’li vekillere, gidin gerçekleri halka anlatın diye talimat verdi..

İyi de vekiller kendilerine anlatamıyorlar ki halka anlatsınlar!.. Sokağa çıkan, ‘vekilim toprağımızı satma’ tepkisiyle karşılaşıyor..

Satma!..

*

Başbakan’ın konuşmasının acıklı, çaresiz, komik bölümü şurasıydı...

Birileri kahve köşesinde diyormuş ki; taş atalım mayınları patlatalım.. Koyun, eşek sürülerini salalım mayınları temizleyelim..

İnsanlar kahvede der de Meclis kahve değil ki..

Kahvede söylenir, her şey söylenir.. Başbakan kahve muhabbetini de Meclis’e taşıyıp eleştiriyorsa..

Demek ki başı dertte..

İlle birilerini eleştirecek ya.. Aramış taramış bula bula Bulancak kahvesindeki Hasan emmiyi bulmuş..

Oraya kadar inmiş..

Üzücü!

Bula bula eşeği bulduğuna göre..

Eşek meselesi dışında söylenenler doğru demek..

..::MEHMET TEZKAN::..

Geri