'Başbakan anlattı, biz dinledik, bir şey anlamadık'

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Usta oyuncu Şener Şen, Abbas Güçlü ile Genç Bakış'a konuk oldu

Kültür Üniversitesi öğrencilerine konuşma yapan Şener Şen, "Başbakan ile demokratik açılım görüşmesinde görüşlerimizi almadılar. Biz onları dinlemeye gittik. Dinledik bir şey anlayamadık. Geldik" dedi.

Milliyet'in haberine göre, Şener Şen üniversitelinin güncel meselelerine girmek istemedi.

Kültür Üniversitesi’nde önceki akşam gerçekleşen Genç Bakış’ta gerginlik yaratan tek konu Kürt açılımı oldu. Şen ne bu konuya, ne HES’lerin yarattığı doğal kıyıma, ne atanamayan öğretmenler sorununa ne de siyasi tartışmalara girdi. Pek çok konudan haberdar olamadığını vurguladı. Bilgisi olmadığı konularda da konuşmayacağını söyledi. Net bulmayanlar olsa da o öğrencilerin de, ekran başındakilerin de Sevgili Şener Şen’iydi...

İşte programdan bazı satır başları:

Gençlerle aynı fikirdeyim

- Başbakan ile demokratik açılım görüşmesinde görüşlerimizi almadılar. Biz onları dinlemeye gittik. Dinledik bir şey anlayamadık. Geldik.

- Öğretmenliğim sırasında 2.5 yıl Doğu’da kaldım. Gözlemlerim var. O yöre halkını çok iyi tanırım. Yaptığım işleri seçerken dünya görüşüme uygun olmasına da dikkat ediyorum. Ama bu bir misyon yüklenme değil. Herkesin görevi ayrı. Sanatçı tabii toplumun önde giden bir ferdidir ama yapacaklarını ancak işiyle yansıtmasından yanayım. Kürt sorunu ile ilgili bir proje gelirse, bizim sinema anlayışımıza uygunsa neden olmasın?

- Şiddetle bir düşünceyi bastırmaya kesinlikle karşıyım. Siyasilerin empati yapması daha kolay, gençler daha yolun başında. Yönetici konumunda olanların gençliğin ruh halini iyi bilirler ve daha şefkatle yaklaşmaları gerekir ben de bu konuda gençlerle aynı fikirdeyim.

Kaynak

e nasıl anlasınlar.

bu işin başındaki bakan (iç işleri bakanı) bile bilmiyor ki ne olduğunu.

şener şen iki saatte nasıl anlamayı düşünüyormuş ki?

hıh, lafa bak. anlamamaış.

anlaman önemli değil, padişahım çok yaşa de yeter.

e nasıl anlasınlar.

bu işin başındaki bakan (iç işleri bakanı) bile bilmiyor ki ne olduğunu.

şener şen iki saatte nasıl anlamayı düşünüyormuş ki?

hıh, lafa bak. anlamamaış.

anlaman önemli değil, padişahım çok yaşa de yeter.

Yok dai padişahlık bitti
Peygamber artık o

Sen cok yasa üstad :thumbup:

Peygamber olsun yani diyorsun reyis :thumbup:
Ama Kuran-i Kerim'de son peygamberimiz belli degilmiydi yahu :blink:

Peygamber zaten olmasın istesede olamaz ben onu kastetmedim. İlerde olurda bu adamın heryere heykelini dikerler onu anlatmaya calıstım =)

Geri