Başbakan’ın ‘ahlak erozyonu’ dediği gençlerin el ele dolaşması mı..

MARCUSX

New member
Reaction score
0

Başbakan kararını vermiş.. Öteki dediği mahallenin yaşamına müdahale etmeye hazırlanıyor..

Ey gençler..

Özellikle siz.. Ayağınızı denk alın!

Çünkü Başbakan pazar günü önemli sinyaller verdi..

Gelin önce ne dediğine bakalım..

“Dün dediğim tesisleri denetlemeye giderken orada maalesef gençliğimizin bir bölümünün halini gördük. Gerçekten üzüntü vericiydi. Bu şekilde sınırsız, kontrolsüz bir ahlaki erozyonun olduğu yapılanma bizi dertlendiriyor”

Metni Anadolu Ajansı’ndan aldım.. Aynen böyle..

*

Başbakan cumartesi günü neredeydi? Öğle saatlerinde Dolmabahçe’deki ofisine gitti.. Saat 19.00’da oradan ayrıldı, Harbiye Kongre Vadisi’ne giderek çalışmaları denetledi.. Evine döndü..

*

Başbakan’ın denetlemeye gittiğim yer dediği Harbiye..

‘Maalesef, üzüntü verici’ diye nitelediği gençler de Dolmabahçe ile Harbiye arasında gördüğü gençler..

Harbiye mıntıkasında..

Maçka çevresinde..

Abdi İpekçi Caddesi’nde..

Valikonağı’nda dolaşan gençler..

Yani öteki mahallenin simgesel merkezinde...

Peki yolda gördüğü gençler ne yapıyordur?

Tahmin edelim..

Ele ele yürüyorlardır..

Banklarda oturmuş el ele, göz göze sohbet ediyorlardır..

Cafe’lere çökmüşlerdir.. Sigaralarını tellendiriyorlardır, kimi içkisini yudumluyordur..

Kızlar askılı tişört giymiştir.. Belki mini etek de..

Erkekler bermudalıdır..

Gözümün önüne getirmeye çalışıyorum da..

Başbakan için ‘üzüntü verici’ başka ne olabilir?

Valla sokakta başka bir şey yapılmaz ki!

En fazla küçük bir buse..

*

Başbakan, gördüğü bu manzarayayı ‘sınırsız ve kontrolsüz bir ahlaki erozyon’ diye tanımlıyor..

Belki de bir grup genç kahkaha atarak yolda şamata yapıyordur, Başbakan onları görmüştür.. Sınırsız, kontrolsüz ahlaki erozyon dediği budur..

Veya bunlardan biri..

*

Vahim mi?

Daha da vahimini söyleyeyim..

Başbakan sadece sınırsız demiyor, sınırsız ve kontrolsüz ahlaki erozyondan söz ediyor..

Dikkat!

Kontrolsüz!..

Demek ki kontrol altına almanın gerekli olduğuna inanıyor..

Dikkat!

Bunun bir yapılanma olduğunu söylüyor.. Kontrolsüz bir yapılanma!

Demek ki; bu yapılanmanın ortadan kaldırılması.. Yaşam biçimlerinin değiştirilmesi gerektiğine inanıyor..

*

Ve diyor ki bu bizi dertlendiriyor..

Vatandaşın kılık kıyafeti, sokaktaki davranışı, oturup kalkması Başbakan’ı dertlendiriyorsa, bunu da açık açık söylüyorsa müdahale yakın demektir..

Ahlak polisi olmasa bile..

Ahlak zabıtasına hazır olun..

*

Nişantaşı sakinleri dikkat..

Başbakan ‘kontrolsüz ahlak erozyonunu’ önlemeye sizin oradan başlayabilir!

*

Başlarsa.. Sokakta görünce üzüntü duyduğu, dertlendiği, gençleri yola getirmeye, hizaya sokmaya kalkarsa..

O rejime ne ad verilir!

Dilim varmıyor.. Siz söyleyin..

MEHMET TEZKAN - VATAN - 21 TEMMUZ 2009 SALI

KAYNAK: http://haber.gazetevatan.com/haberd...21.07.2009&Newsid=249795&Categoryid=4&wid=131

yaşasın irandaki kıyafet polisleri

bizede öyle şeyler lazım

nedir öyle millet kafasına göre giyiniyo dimi

ya siyah ya lacivert gayet kapalı eşyalar giymeliyiz

biz müslümanlığın (yada kendini müslümanlıktan ileri görenlerin) bize uygun gördüğü gibi giyinemiyoruz. giyineBİLEMİYORUZ

birilerinini bize bildirmezi ve hatta giydirmesi lazım

haddimizi bildirin
ne isterseniz giydirin

Uyuyalım...
Gittiğimiz yön belli.
Her şey yasak olacak üzülmeyin ne olduğunu bile anlamayacağız.

akp de ahlak denen bişey olsaydı ülkeyi peşkeş cekmezlerdi bu 1
akp din ağırlıklı bir parti olsaydı bikere masonların,yahudelirn,ameikaların tüm istediklerini yapmaz papayıda ucaktan inerken karsılmazdı bu 2
bunlar sadece akp ye inanan o cevremizde ara sıra gördugumuz sakkallı tiler varya kendilerini bi halt sanan akp oy vermeyi ibadet gibi görenler işte onları tavlamaya yönelik hareketler bunlar.

Ne güzel seviyorsunuz konuları kendi amaçlarınızı
doğrultusunda saptırmayı. Kundaktaki bebeğe tecavüz edilirken
ahlak erozyonundan bahsemedeyen kişinin ahlakı
tek dişli canavardır!

ahlakın müslümanlıkla ,,keferelikle alakası yok...
başbakan doğru söylemiş...
12 yaşındaki bebeler bırakın sigarayı esrar içer olmuş...
biz sigara içerken yoldan geçerken saklardık taki 17-18 yaşına gelene kadar...

geçen gördüm tatil beldesinde 12-14 yaş arası iki genç biri kız biri erkek...sokak olduğunu unutup nerdeyse 9 ay sonra bir çocuk sahibi olucaklar...ve yalan söylemediğimi siz de biliyorsunuz..çünkü sizde görüyorsunuz...

evet ahlaki çöküntü içerisindeyiz...

Ne güzel seviyorsunuz konuları kendi amaçlarınızı
doğrultusunda saptırmayı. Kundaktaki bebeğe tecavüz edilirken
ahlak erozyonundan bahsemedeyen kişinin ahlakı
tek dişli canavardır!

kundaktaki bebeği bilmem ama vakit eski yazarı hüseyin üzmez çocuk tacizi veya çocuk tecavüzü suçundan akp'ye yakın diye akpliler tarafından kurtarılmak istendi.adli tıp baştan hüseyin üzmez'i saldı.sonra medya ve milletten çok baskı gelince tekrar içeri aldılar.eğer millet ve medya baskı yapmasaydı akpli diye salınacaktı.kişiye özgü ahlak olmaz.bizdense dokunmayalım.bizden değilse canına okuyalım.işte akpnin yaptığı budur.

sizi ALLAH bildiği gibi yapsın o kör gözleriniz hala olanları göremiyorya yazıklar olsun sizin gibilere işiniz gücünüz başbakanın sözleriyle adam sonuna kadar doğru söylüyor dünya ve ülkemiz ahlaki çöküntünün en tepesinde bundan kötüsü olmaz her müslüman hata yapar hüseyin üzmezi koruyanları ALLAH bildiği gibi yapsın İSLAM dini en mükemmel dindir onu kötülemeye kimsenin gücü yetmez

islam dinini güzel ve degerli bir din oldugu süpesiz yanlız konu basbakan olunca biraz disünmek lazım hersey onun solediği gibi gitmez ve gidemeye bilir önce o bu milletin basındaki basbakan benim benim makamıma ve milletime karsı bir sorumlulugum var deyip vay deniz baykal sole yap vay de4vlet bahçeli bole yap falan yanlış sen işini yap davanda haklı isen it ürsün kervan yürüsun türkiyenin sorunu türban değil türkiyenin sorunu ahlak dersi almak değil baska baska sorunlar var millet aç onu çöz ADAM EVİNE EKMEK PARASI GÖTÜREMİYO ONU ÇÖZ

kundaktaki bebeği bilmem ama vakit eski yazarı hüseyin üzmez çocuk tacizi veya çocuk tecavüzü suçundan akp'ye yakın diye akpliler tarafından kurtarılmak istendi.adli tıp baştan hüseyin üzmez'i saldı.sonra medya ve milletten çok baskı gelince tekrar içeri aldılar.eğer millet ve medya baskı yapmasaydı akpli diye salınacaktı.kişiye özgü ahlak olmaz.bizdense dokunmayalım.bizden değilse canına okuyalım.işte akpnin yaptığı budur.

Ya nasıl bu kadar sallamasyon ile
konuşabiliyorsunuz anlamıyorum. Adli Tıp AK Parti tekeli
altında mı..adamlarda çocuk psikiyatristi bile
yokmuş. Rezillikleri yıllar boyunca devam eden
devletin acil el atması gerektiren bir konu.
Düzeltilsin ki Üzmez gibi vakalar yaşanmasın.
AK Parti korudu diyorsun da Nimet Çubukçu
Üzmezin peşini hiç bırakmadı. Karalamak amacıyla
yapmayalım şu yorumları. Daha ilk raporda Üzmez
aklandığında Çubukçu olaya el atmıştı. Ak Partinin
yapmadığı birşeyi AK Partiye mantık dışı sebeplerle
mal etmeye çalışıyorsun. Senin anlayışına göre,
Ak Partiye oy verenler arasında el ele tutuşan gençler
yok.... Var mı böyle bir komiklik.. Sırf muhaliflik olsun
diye laf olsun torba dolsun CHP mantığından kurtulalım lütfen.

İnsanların özel hayatlarına karışmayı seven güruha sevgiler...

sallamasyon değil gerçek bu.kendi tarafından olanlara dokunmuyorlar.mesela bir örnek daha deniz feneri.hani hiç kimse tutuklanmadı.maide 44 ayetinde diyorki "ayetlerimi az bir paraya satmayın".bu deniz fenerciler ALLAH ve din diye diye milletin parasını aldılar sonra da kendileri yediler.ama onlar serbest.ergenekon'da ise sabahleyin gözaltına alınıyorlar ama deniz fenercilere nedense dokunulmuyor.başbakan rtük üyesi zahid akman için kefilim dedi.neden dedi.acaba kendisi de bu işe bulaşmış olduğu için olabilir mi?bence öyle.

Belgeleri ortaya çıksın hepsi adalet önünde hesap versin.
Ben bunun aksine birşey söylemedim. Konu hakkında yorum yapmak
için geldim fakat olayı iktidar - muhalefet kavgasına çeviriyorsun.
Sanıyor musun ki ortada gerçek belge olsa savcılar
boş boş otursunlar. Gazete küpürlerinden AK Partiye
kapatma davası açanlar ya da bir şiir okudu diye Erdoğan'ı
içe atanlar ya da yıllardır unutulan 367yi ortaya atanlar,
gerçek birşey bulduklarında boş durmazlar hiç kuşkun olmasın.
Ben bazıları gibi körü körüne kimseyi ve hiçbir partiyi savunmam.
Allah katında da burada da cezasını çeksin herkes. Fakat
kanıtlanmadıkça veya kendi gözlerimle görmedikçe dinim
bana kimseye iftira atmamı öğretti. O yüzden kimsenin
günahını almak adına kesin kanılarla ilerlememek gerek.

Belgeleri ortaya çıksın hepsi adalet önünde hesap versin.
Ben bunun aksine birşey söylemedim. Konu hakkında yorum yapmak
için geldim fakat olayı iktidar - muhalefet kavgasına çeviriyorsun.
Sanıyor musun ki ortada gerçek belge olsa savcılar
boş boş otursunlar. Gazete küpürlerinden AK Partiye
kapatma davası açanlar ya da bir şiir okudu diye Erdoğan'ı
içe atanlar ya da yıllardır unutulan 367yi ortaya atanlar,
gerçek birşey bulduklarında boş durmazlar hiç kuşkun olmasın.
Ben bazıları gibi körü körüne kimseyi ve hiçbir partiyi savunmam.
Allah katında da burada da cezasını çeksin herkes. Fakat
kanıtlanmadıkça veya kendi gözlerimle görmedikçe dinim
bana kimseye iftira atmamı öğretti. O yüzden kimsenin
günahını almak adına kesin kanılarla ilerlememek gerek.

Ben kimseye iftira atmıyorum.ortada bir yargı kararı var.Alman mahkemesi suçlu olduklarını kabul etti ve kararını verdi.cezalarını verdi.ama Türkiye'deki zahit akman'a dokunulmuyor,dokunulamıyor.çünkü başbakan zahit'e kefil oluyor."Sanıyor musun ki ortada gerçek belge olsa savcılar boş boş otursunlar." diyorsun şu an deniz feneriyle ilgili olarak savcılar harekete geçti.ama şöyle tuhaf bir şey oldu.ergenekonla ilgili tutuklu ve savcı arasındaki bütün konuşmalar basına sızarken ne tuhaftır deniz feneriyle ilgili tek bir kelime bile sızmıyor.hatta bak sen bile savcılar harekete geçmedi diyorsun.duymamışsın.bir de şöyle bir şey var.akp hükümetinin adalet bakanı deniz feneriyle ilgili davada,davacıya bile bilgi vermeyi yasakladı.yani birisi Türkiye'de deniz fenerine dava açıyor.ama o davayı açana bile dava ile ilgili bilgi vermiyorlar.çünkü yasak.akp'nin adalet bakanı yasakladı.

sallamasyon değil gerçek bu.kendi tarafından olanlara dokunmuyorlar.mesela bir örnek daha deniz feneri.hani hiç kimse tutuklanmadı.maide 44 ayetinde diyorki "ayetlerimi az bir paraya satmayın".bu deniz fenerciler ALLAH ve din diye diye milletin parasını aldılar sonra da kendileri yediler.ama onlar serbest.ergenekon'da ise sabahleyin gözaltına alınıyorlar ama deniz fenercilere nedense dokunulmuyor.başbakan rtük üyesi zahid akman için kefilim dedi.neden dedi.acaba kendisi de bu işe bulaşmış olduğu için olabilir mi?bence öyle.

deniz fenerinde çalışanlar eğer öyle birşey yaptılarsa ALLAH hepsini görüyor yaptıkları cezasız kalmaz o davada inceleniyor sabredelim bekleyip göreceğiz öyle bir mantık yerleşti ki ülkemizde müslüman hata yapamaz böyle bir mantık olabilir mi?ergenekonu da bekleyip görelim

ahlak değil sadece büyük bir kimlik erozyonuda yanında gidiyor gerçekten giderek naptını bilmeyen aklı seyinde olan kimliğinden utanan özetiliği hat safhalda olmasına rağmen bilim teknik pozitif ilim yada dini değerleri sıfıra yakın olan gençler doluştu bunun için erdoğanın konuşmasına gerek yok tarihin değişimine şahit olmuş büyüklerimizin hangisine sorsanız aynı şeyi söler çokta artizlilk yapmanın luzumu yok....

ya akadarslar safmısınız saf ayanamı yatıyosunuz hüeyin üzmez cocugun piskolijis bozulmadı raporuyla serbest kalmadımı sonra kamouy baskısıyla yakalıdlar,,ayrıca ülkede ahlak bu durumdaysa buda hükümetin sucudur cumku ülkedeki yasaları koyan onlar.örnegin zinay suc olmaktan cıkardılar buna yalan diyediblien varmı bunu yapan akp.ayrıca 18 yasından küçüklerin gece kafelere barlara gitmesini engelle rütük uyumasın da o tv deki sex içeren dizileri kaldırsın inanın kızlarımız nasıl ne yapılır dizilerdne ögreniyor.

Geri