''Başbakan'ın yalakaları'' yarın ne yapacak!

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
Günlerce taziye ilanı verdiler... Peki yarın yine taziyede bulunacaklar mı ?

Başbakan Erdoğan’ın annesi Tenzile Hanım’ın vefatının ertesi gününden itibaren gazetelerde sayfa sayfa taziye ilanları çıkmıştı.

Gazetelerin ilan sayfaları karaborsaya düşmüş, ilan için yer bulamayanlar bizzat gazete patronlarını arayıp ilan yeri için torpil istemişti. Aynı ilanlar sonraki günler de artarak sürmüş, tam bir taziye ilanı çılgınlığı yaşanmıştı.

Kimi tam sayfa, kimi yarım, kimi çeyrek sayfa ilan vererek “Tenzile Hanım’ın vefatından ne kadar büyük üzüntü duyduklarını” bildirmişti. Verilen ilan sayısı 500’ü geçmiş, harcanan para, yaklaşık 25 milyon TL’yi buldu.

Aydın Özdalga vefattan sonraki 6. günde kaleme aldığı yazısında “Bu ilanı verenlerin en iyi ihtimali % 5’i samimi duygularla ilan verdi. Kalan % 95’i ise tamamen yalakalık için ilan verdi. Bu % 95’in rahmetli Tenzile hanımın varlığından bile haberi yoktu. Maksat yağcılık olsun...” demişti.

Özdalga aynı yazısında "Bu yalakalardan biri bile şehitler için bir taziye ilanı vermiş midir?" diye sormuştu.

Çünkü, Tenzile Hanım’ın vefatın üzerinden 6 gün geçmesine rağmen gazetelerde hala taziyet ilanları vardı.

Dün, 5 polis şehit düştü, 1’i kız çocuğu 2 vatandaşımız teröristlerce katledildi. Bugün ise daha acı bir haber yüreklere kor gibi düştü. 26 şehidimiz, 10’larca yaralımız var.

Ve artık merak edilen, aynı yağcıların şimdi ne yapacağı...

Günlerce gazete sayfalarına milyon liralar döken, taziye ilanı yarışına giren “yalaka takımı” bugün yine gazeteleri arayıp ilan çıkarmak isteyecek mi ?

Haber3 olarak bu durumun takipçisi olacağız ve Başbakan'ın rahmetli annesi için ilan verenlerden, şehitler için de taziye ilanlari gelirse onları buradan alkışlayacağız.

İlan vermeyen yalakaları ise Allah'a havale edeceğiz...

Başbakan pkk ya terör örgütü demeyenlerle muhatap olmayız dedi şimdi masaya dördüncü olarak kapılarını aşındıryor. aynı sözleri kuzey ırak yönetimine de söyledi bugün tv lerde güle oynaya muhatap oluyorlar. bu kadar geri adım atanlarla yanyana olan bi zihniyet bikaç gün sonra hiçbişey olmamış gibi yoluna devam eder hiç şüphem yok. her olay sonrası başbakanlıkta toplanırlar esip gürlerler cumhurbaşkanı açıklama yapar daha öncekilerle karşılaştırıldığında buğün yapılanlar kopyala yapıştır bire bir uyumlu.

Seçimlerde Hakkari de BPD lerin topladığı binlerce kişiye miting yapan CHP li Kemal Kılıçdaroğlu değilmiydi.Hatta anlaşma da yapmışlardı miting alanını doldururuz ama Türk bayrağı sallamayız diye.
Civanım kemal de kabul etmişti sırf güneydoğuda CHP yok demesinler diye.bir kaç gün önce AKP için pkk tarafından tehditle kapatılan kepenkler Civanım kemal hakkariye gidince hemşeri ayağınamıdır nedir ardına kadar açılmış tüm dükkanlar

işte bu civanım Kemalim adamları da burda palavradan şehit askerlerimize üzülmüş numarası yapıyorlar.seçim acılarını ne güzelde öfkeye dönüştürmüş şehit acısı diye yutturuyorsunuz devam edin koçlarım devam edin

NoT: ben insaflı davranıp CHP yalakaları demiyorum çünki daha bir kaç gün önce 2 gün yasaklandım. Birisine direkt salak demediğim halde . Sadece bir işe salakça değim için

ama aynı gün medieva" Fetullahın piçleri" ve benzeri hakaretleri döktürüken slymnbrs1 isimli ise hızını alamayıp başbakan için "kasımpaşalı kof kabadayı" gibi hakaretleri sıralarken bu şahıslar için ceza uygun görülmüyor sadece mesajları siliniyor. ama bize gelince cezalar birilerinin aklına geliyor.

Şimdi yalaka dersem yönetiici olduğunu söyleyen KnockOut bu sana 2. uyarım deyip gözümü korkutur. neme lazım "Yalaka"deyip ta başıma iş mi alayım

Seçimlerde Hakkari de BPD lerin topladığı binlerce kişiye miting yapan CHP li Kemal Kılıçdaroğlu değilmiydi.Hatta anlaşma da yapmışlardı miting alanını doldururuz ama Türk bayrağı sallamayız diye.
Civanım kemal de kabul etmişti sırf güneydoğuda CHP yok demesinler diye.bir kaç gün önce AKP için pkk tarafından tehditle kapatılan kepenkler Civanım kemal hakkariye gidince hemşeri ayağınamıdır nedir ardına kadar açılmış tüm dükkanlar

işte bu civanım Kemalim adamları da burda palavradan şehit askerlerimize üzülmüş numarası yapıyorlar.seçim acılarını ne güzelde öfkeye dönüştürmüş şehit acısı diye yutturuyorsunuz devam edin koçlarım devam edin

NoT: CHP ben insaflı davranıp yalakaları demiyorum çünki daha bir kaç gün önce 2 gün yasaklandım. Birisine direkt salak demediğim halde . Sadece bir işe salakça değim için

ama aynı gün medieva" Fetullahın piçleri" ve benzeri hakaretleri döktürüken slymnbrs1 isimli ise hızını alamayıp başbakan için "kasımpaşalı kof kabadayı" gibi hakaretleri sıralarken bu şahıslar için ceza uygun görülmüyor sadece mesajları siliniyor. ama bize gelince cezalar birilerinin aklına geliyor.

Şimdi yalaka dersem yönetiici olduğunu söyleyen KnockOut bu sana 2. uyarım deyip gözümü korkutur. neme lazım "Yalaka"deyip ta başıma iş mi alayım

Bence Sen Hic Konusma. Göbegimi KAsıya Kasıya Gidip Oyumu Verdim Diye Böbürlendiginden Beri Gıcık Oluyorm , Deli gibi saydırırım sana Forum Falan umrumda Degil.

ikincisi konu da ne bahsedilmiş sende gibip bugün basbakanın yaptıgı gibi iki arada bi derede muhalefete satasıyorsun. Yalan mı yazılanlar , söylenenler .. zorunuza mı gidiyor kabul etmek. Şehit haberlerinide izledin mi göbegini kasıya kasıya ?

ücüncüsü burda kimse senin babanın oglu degil "koçlarım" diyerek hitap edemezsin.

Simdi git göbegini kasımaya devam et.

αqqα уєкяυ;5410103' Alıntı:
Bence Sen Hic Konusma. Göbegimi KAsıya Kasıya Gidip Oyumu Verdim Diye Böbürlendiginden Beri Gıcık Oluyorm , Deli gibi saydırırım sana Forum Falan umrumda Degil.

ikincisi konu da ne bahsedilmiş sende gibip bugün basbakanın yaptıgı gibi iki arada bi derede muhalefete satasıyorsun. Yalan mı yazılanlar , söylenenler .. zorunuza mı gidiyor kabul etmek. Şehit haberlerinide izledin mi göbegini kasıya kasıya ?

ücüncüsü burda kimse senin babanın oglu degil "koçlarım" diyerek hitap edemezsin.

Simdi git göbegini kasımaya devam et.

şu yazdığın çocukca şeyleri ciddidye alıpta sana cevap yazmayı kendime hakaret sayarım

Beyler sakin olun lütfen.Kimse şu an içinde olunan durumdan memnun değil ve kafalar karmakarışık.Doğal olarak yaşanılan acı olaylardan ötürü herkes sinirden dolayı ne dediğini bilmiyor.Kırıcı yorumlar yapmayalım.Kimse kimseye düşman değil burda.Haklı olarak öfkesini ve kinini kusuyor millet ama farkında olmadan bizi birbirimize düşürüyor.Lütfen...

ben size ne yapacaklarını söyleyeyim.

hepsi geçecek işlerinin başına, para kazanmaya devam.

o kadar güncelleme yapıldı, o kadar taziye ilanı verildi, bınların parası nerden çıkıcak.

gelsin arpalar, pardon yanlış yazdım paralar olacaktı. ama bunlar için arpa veya para farketmez.

haa yeri gelmişken bir soru sormak istiyorum.

eeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy akp liler!!!

nerdesiniz???

Forumda Akp'li bırakmamışlar ki hepsi banlı ;)
Bu arada ben Akpli değilim.

Geri