Başbakan'ın Hopa mitinginde gerginlik

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Başbakan Erdoğan'ın Hopa mitingi öncesi ve sonrasında gerginlik yaşandı. Miting sonrası AK Parti seçim konvoyu göstericiler tarafından taşlandı. Bir koruma polisi AK Parti seçim otobüsünden düştü. Ağır yaralandığı söylenen polis memuru hastaneye kaldırıldı. Miting öncesi olaylarda polisin attığı gazdan etkilendiği söylenen emekli öğretmen Metin Lokumcu kalp krizinden vefat etti.

Olaylarda 1'i ağır 15 polis yaralandı, 60 kişi de gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı, olayları incelemek üzere 4 müfettiş görevlendirdi.

Başbakan Erdoğan'ın halka sesleneceği miting öncesinde Hopa Meydanı yakınında toplanan Ezilenlerin Sosyalist Platformu üyesi bir grup, halay çekerek çeşitli sloganlar atmaya başladı.

Olay yerinden ilk görüntüler için tıklayınız...

Bu sırada polis ekipleri, panzerlerle su sıkarak izinsiz gösteri yapan grubu dağıtmaya çalıştı. Bunun üzerine grup üyeleri, polislere taş ve çeşitli eşyalar atmaya başladı. Gruba biber gazı sıkılarak müdahale edildi.

Dağılan grup, bir süre sonra ara sokaklardan tekrar miting alanı yakınına gelerek çevrede bulunan AK Parti'ye ait araçlar ile diğer araçlara taş atarak zarar verdi.

Öte yandan, çevredeki bazı vatandaşlar da biber gazından etkilendi, bu kişilere miting alanında bulunan sağlık görevlileri müdahale etti.

Bu esnada polisin attığı gazdan etkilenen emekli öğretmen Metin Lokumcu fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Metin Lokumcu hastanedeki müdahaleye rağmen geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

MİTİNG SONRASI KONVOYA SALDIRI!
Miting bittikten sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna taşlı saldırı gerçekleştirildi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti mitinginin ardından AK Parti seçim otobüsü ile helikopter pistinin bulunduğu bölgeye hareket etti. Bu esnada, seyir halinde olan konvoya bazı kişiler tarafından taş atıldı. Güvenlik güçleri olayları önlemek için havaya uyarı ateşi açarken, Başbakanlık Koruma Müdürlüğüne mensup bir polis memuru yaralandı. Koruma polisi ağır yaralandı ve hastaneye kaldrıldı.

yazık diyorum sadece adam ne yaptı onlarada saldırıyorlar

yoksa başka ellerin oyunumu ...

BDP için demiyorum, bir millet uyanıyor. Bu adamın ne olduğunu anladılar.

sokaklara dökülüp terör estirmek iyi insanların işi değil ne yapacaksanız sandıkta yapın bazıları yani bdp liler zaten bu ülkeye yeterince zarar veriyor onlar gibi olmamak lazım

meyve veren ağaç her zaman taşlanır nedeni meyveyi veren zıt görüşten biri olunca (:) bunlar normaldir ssk batırmadı bu adam yolzuluk yapmadı ya yapsa dış borçumuz 27 mılyardolardan 4.9 mılyar dolara ınmezdı ... (:)

Açılım işe yaradı desene(!)

meyve veren ağaç her zaman taşlanır nedeni meyveyi veren zıt görüşten biri olunca (:) bunlar normaldir ssk batırmadı bu adam yolzuluk yapmadı ya yapsa dış borçumuz 27 mılyardolardan 4.9 mılyar dolara ınmezdı ... (:)

dostum yazmıcaktım ama senin dünyadan haberin yok ya =) türkiye de yaşıyom deme bari senle dalga geçmesinler =)

allah aşkına tüm resmi verilere bakın öle konuşun birisinin ağzından konuşmayın.

sgk borcu demişsin git allah rızası için 2008 aralıkta ki istatistiklere bak.birde önceki borçlara bak.hayatında hiç o siteye girip borçları resmi yerden bakmayı denedin mi ?

bu dediğim 2008 deki borç şimdi ki borç daha ortalarda yok =) bilerek o borcu söylemiyorum oradan kendin git araştır bulacaksın =)

al sana link de veriyim : T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu

yıkılmaya,milletin üzerine düşmeye yüz tutmuş ağaç da kesilir.onun meyve verme zamanı çoktan geçmiştir.

dış borç 4.9 milyar dolara mı indi ? şaka yapıyo olmalısın =)

gidin tuik verilerine falan bakın,yandaş medyadan alınan verilere bakmayın.

Hangi rakamlardan bahsettiği hakkında bi fikri yok ki. Bi yerde görmüş hee milyar dolar falan kesin dış borçtur zaten tayyipçiğimin borcu artmaz azalır demiştir... Zor hacı zor insanlara birşey anlatmak zor tayyibi bu konuda takdir ediyorum işine geldi mi aleviden giriyor işine geldi mi milli birlik falan adam fır dönüyor kendi etrafında oy için.. Hani noldu din iman dürüstlük ... laffffffffffffffff

Herneyse yarın yandaş basına iş çıktı...

ilahi zat-ı muhterem beni :durdurun Allah'da seni güldürsün emi !!!

öyle maliye ve ekonomi bakanına

böyle seçmen

yakışşır :)

senin savundunğun kılıçdaroğlu sahtekardır yüzyüze gelince sana söylemedim diyor sonra gidiyor mitinge adamın arkasından konuşuyor adamda çık karşıma diyor çıkmazsan anasının şeyine kadar kovalarım diyor delikanlı olan adam o lafı yemez yalamaz çünkü dürüst değil hakkaride özerklik diyor ardahanda yok yanlış anlaşıldım diyor vergileri af yök kaldıracam çiftçilere mazot 1.5 olacak bilmem bir sürü söz veriyor buca belediyesinin kapının önüne koydu işçileri görmüyor çünkü verdi sözleri yapmıyacak yalan söylüyor chpye geldiğinden beri yalan söylüyor dürüst olan bir adam kendi soyundan utanmaz soy ismini değiştirmez kılıçdaroğlu özel yetiştirilmiş bir adam bakın söylüyorum memlekete çok büyük zarar verecek burada söylüyorum.....

dostum yazmıcaktım ama senin dünyadan haberin yok ya =) türkiye de yaşıyom deme bari senle dalga geçmesinler =)

allah aşkına tüm resmi verilere bakın öle konuşun birisinin ağzından konuşmayın.

sgk borcu demişsin git allah rızası için 2008 aralıkta ki istatistiklere bak.birde önceki borçlara bak.hayatında hiç o siteye girip borçları resmi yerden bakmayı denedin mi ?

bu dediğim 2008 deki borç şimdi ki borç daha ortalarda yok =) bilerek o borcu söylemiyorum oradan kendin git araştır bulacaksın =)

al sana link de veriyim : T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu

yıkılmaya,milletin üzerine düşmeye yüz tutmuş ağaç da kesilir.onun meyve verme zamanı çoktan geçmiştir.

dış borç 4.9 milyar dolara mı indi ? şaka yapıyo olmalısın =)

gidin tuik verilerine falan bakın,yandaş medyadan alınan verilere bakmayın.

ona bakılırsa sizin aydındoğan grubunun televizyonlarıda avaz avaz erdoğanı kötülüyor sizinki ne medya acaba ? yandaş medya kılıçdaroğlunun lafı ben parti tutmuyorum demiştin bana (:) onun lafına katılım göstermen gönlünün kimden yana olduğunu gösteriyor

ona bakılırsa sizin aydındoğan grubunun televizyonlarıda avaz avaz erdoğanı kötülüyor sizinki ne medya acaba ? yandaş medya kılıçdaroğlunun lafı ben parti tutmuyorum demiştin bana (:) onun lafına katılım göstermen gönlünün kimden yana olduğunu gösteriyor

ya hocam şimdi bırak yandaşı falan hedef şaşırtma yapma,komik duruma düşüyorsun.

ne yani kılıçdaroğlu nun lafını kullandım diye chp li mi oldum ? :thumbdown::glare:

onun lafına katılım göstermem onun her fikrine katıldığımı göstermezki.onu anca siz egonuzu tatmin etmek için öle düşünürsünüz.e çünkü beni chpli yapacaksınız ki eleştirebilesiniz dimi.olmuyorum kardeşim chp li zorla mı :durdurun

borçlara gel sen borçlara naptın araştırdınmı ? hala araştırmıyorsan hiç yorum yazma çünkü konumuz borç.kılıçdaroğlu nun da ,bahçeli nin de hatta erdoğan ın bile nadiren de olsa yorumlarına katılmışımdır.

Geri