Başbakanım Sana Hastayım

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

i3td82.jpg

Başbakanım sana hastayım

Başbakanım sana hastayım hele şu siyah gözlüklerini takmıyor musun..

Kayseri Valiliği bünyesinde faaliyet gösteren Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) ait `150' numaralı telefonla hizmet veren BİMER'i arayarak, ilginç mesajlar bıraktığı belirtildi.

"BAŞBAKANIM SANA HASTAYIM..."
Valilik bünyesinde, kamu kurum ve kuruluşları ile halk arasında köprü görevi görerek bilgi paylaşımı sağlamayı amaçlayan BİMER'in amaç ve işlevinin tam olarak anlaşılamadığı belirtildi. Kayseri'de BİMER'i şimdiye kadar 2 bin 200 kişi arayarak vurarak bilgi edinmek istedi.

`150'yi arayanların bazı cümleleri şöyle:

- Başbakanım sana hastayım hele şu siyah gözlüklerini takmıyor musun?

- Kayseri'den yazıyorum. Bana iş bulur, bir de evlendirirsen bütün oylarım sana, kestane kebap acele cevap.

- Komşunun tavuğu sürekli bizim bahçemize atlıyor. Uyarılarımı dinlemiyor. Lütfen komşuma ceza yazın. Tavuğuna sahip olsun.

- Yan komşum bahçesinde ağaç kesti. Dalları benim bahçeme düştü. Cezalandırmanızı istiyorum.

BİR ERLE FLÖRT ETTİM BENİ TERK ETTİ...
- İlçemizde askerlik yapan bir erle flört ettim ama beni terk etti, hiç aramıyor. Başbakan duruma el koysun.

- Ben köy muhtarıyım Başbakan'ı bağla konuşmam lazım.

- Ablası kızım şarkı söyleyecek bak bakalım sesini beğenecek misin?

Kaynak

Yok Abi yaaa!!!!!! Ben her zaman söylerim, bizden bi tane daha yoktur dünya da!!!!!!!

Heyy Allah'ım yaa!! Şu olaya bakar mısnız!!

- Ablası kızım şarkı söyleyecek bak bakalım sesini beğenecek misin?

:):)

bende hastayım,,ama başbakana değil..gözlüklere..ray-ban sanırım..

karizma...

gercekten karizmatik bir basbakana sahibiz.. yigidi öldür hakkını yeme

- Kayseri'den yazıyorum. Bana iş bulur, bir de evlendirirsen bütün oylarım sana, kestane kebap acele cevap.

- Başbakanım sana hastayım hele şu siyah gözlüklerini takmıyor musun?

- Komşunun tavuğu sürekli bizim bahçemize atlıyor. Uyarılarımı dinlemiyor. Lütfen komşuma ceza yazın. Tavuğuna sahip olsun.

İşte bizim insanımız tüm samimiyetiyle derdini anlatmaya çalışıyor seviliyorsun sayın başbakan kıymetini bil : )

Geri