Başarıya Giden Yolda Öncelik Ne Olmalıdır..

Başarıya Giden Yoldaki Öncelikler Ne Olmalıdır..

• Kullanılan toplam oy
    91

CounTRy

Gülen Manyak
Reaction score
0
Başarıya uzanan uzun maratonda bizlerin asıl öncelikli olarak yapmamız gereken ne olmalıdır sizce...

kendine Güven Başarının Yarısıdır

HEMEN hemen hepsi olmalı yaw ama sonuçta kendine güvendiğin zaman zaten hepsini yaparsın birbirine bağlantılı bunlar yani :)

arkadaşlar açıldıysa zaten bölüm modu gereken işlermi değerlendirip yapacaktır.. 48 kere söylemenize gerek yok.. şikayet başlığına belirtin linki..

Kendine Güven Ve Başarabileceğine Inanmak

yukardakilerin hepsi birbirini bütünleyen şeyler biri eksik oldu mu diğerleri de işe yaramıyor

para para para:)

hedef diyorum.yani hedefin farkında olmazsan istedigin ozelliklere sahip ol neye yarar.

bu anket yeterince kapsamlı. kafam karıştı benim.
daha kapsamlı olanı kaldırılsın.:D

MORE katılıyorum

önce hedefini saptayacaksın bu planlı programlı hareketin temelidir.Birçok büyük şirket 2008 e girmeden 2008 de yapmayı hedeflediklerini açıklar sonra detayı gelir.Steve Jobs 'un facebookta bi videosu geziyor onu dikkatle izlerseniz hedefinin bilgisayarları kişisel kullanım seviyesine indirme olduğunu söylüyor ve başarıyorda...Aslında şıkların hepsi önce olabilecek statüde şıklar.Mesela güven de çok önemli.Ama kişinin kendine güven kazanabilmesi için geçmişinde başardığı başka şeylerin de olması gerekir.Ben inşaat mühendisliği okuyorum ve kendi terimlerimce önce temel atmalısınızki yapıya destek verebilesiniz.Önce bişeyler başarın sonra başardıklarınızdan kendinize güvenme payı çıkartın.Yoksa güven yetmiyor.Ben inşaat müh. okuyorum ve 3 programlama diliyle web programlama dilleri de biliyorum.Kendime güvenim tam ,sunucu sistemlerinden de anlıyorum fakat en büyük sorunum programcımı olacağım yoksa web tasarımcısı mı?Ki pc mühendisliği okuyanların ödevleri olsun bazı resmi kurumlar olsun sitelerini ücret karşılığı yapan bir insanım fakat net bir hedefim yok.bu yüzden bunlar benim haneme başarı olarak sayılmaz.

Geri