Başarısız Olursam Giderim

admiral

New member
Reaction score
0

Çok iyi bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olacaklarını söylerken, bunu sağlayamazsa, bir dakika durmayacağını kaydetti.

Lig TV’de önceki akşam katıldığı programda Kaptan Alex’le aralarında oluşan gerginlikten ligdeki hedeflerine, yeni transferlerden gençlere kadar her konuda ayrıntılı açıklamalar yapan Aykut Kocaman, umut dağıtmaya devam etti. Alex ile hiç bir sorunu olmadığını bir kez daha vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Sorunumuz sistem ve çalışma. Ben, oyunun iki tarafını da oynayacak futbolcu istiyorum. Koşan ve mücadele eden futbolcu istiyorum. Bu, sadece Alex değil, tüm futbolcular için geçerli bir kriter. Yeni transferlerimiz Kuyt, Meireles, Mehmet Topal ve Krasiç, dünya çapında oyuncular. Böyle futbolculara sahip olmak kolay değil. Bu takımda oldukları için benim gibi camianın da mutlu olduğunu biliyorum. Üstüne basa basa söylüyorum, çok iyi bir kadroya sahibiz. En geç bir ay sonra çok başarılı sonuçlara imza atacağız. Bundan hiç kuşkum yok. Zaten başarılı olamazsam, bir dakika bile durmam, çeker giderim” dedi. İki genç Recep Niyaz ve Salih Uçan’ın, geleceğin yıldızları olduğunu belirten Kocaman, gözden çıkardığı yorumları yapılan Sezer Öztürk’ün çok iyi çalıştığını, bir iki hafta sonra kadroya girmeye başlayabileceğini, Semih, Sow ve Bienvenu’nün çalışmalarından ise çok memnun olduğunu vurguladı, özellikle Avrupa Ligi’nde onlardan büyük katkı beklediğini ifade etti.​

Ekli dosyalar

• fft104mm1900906.jpg
    fft104mm1900906.jpg
    37.2 KB · Görüntüleme: 97
Geri