Başınız Sağ Olsun Trabzonspor

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
TS-FB maçı dönüşü can verdiler
21 Aralık 2009 / 10:26

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi öldü.
Trabzonspor-Fenerbahçe maçını izlemeden dönen 4 kişi, Samsun'da geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti.
Kaza, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu karayolunun 11. kilometresi Kerimbey mevkiinde saat 04.20'de meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını izlemeye giden Trabzonspor taraftarlarının içinde bulunduğu Bünyamin Kahriman idaresindeki 06 YA 6258 plakalı otomobil, Ordu'dan Samsun istikametine seyir ederken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıktı.

Otomobil, yolun dışında park halinde bulunan 55 K 2874 plakalı çekici, 55 K 2873 dorse plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) ve Serhat Kırkayak (23) olay yerinde, Mesut Keleş (19) ise kaldırıldığı Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK

Başlığı gördüğümde kışkırtıcı konu Zannettim :D Allah Rahmet Eylesin !

Allah rahmet eylesin. TS'nin başı sağolsun. Hassasiyetin için seni ayrıca tebrik ve takdir ediyorum Mestan kardeşim.

Fenerbahçenin uğursuzluğu karadenize hep zarar vermiştir.Kardeşlerime Allah'tan Rahmet Yakınlarına başsağlığı diliyorum.Konuyu açan Arkadaşada Kedi olalı bir fare yakalamayı başardığınıda yazmadan geçemiyorum.Tribün görmeyen Tartışmasın.

ALLah yakınLarına sabır versin.. TeşekkürLer Mestan Abi.. ÖzeLLikLe depLasmana giden adama saygı duyacaksın.. DepLasmana gitmeyenLer bu dediğimi de anLamaz.. ;)

Fenerbahçenin uğursuzluğu karadenize hep zarar vermiştir.Kardeşlerime Allah'tan Rahmet Yakınlarına başsağlığı diliyorum.Konuyu açan Arkadaşada Kedi olalı bir fare yakalamayı başardığınıda yazmadan geçemiyorum.Tribün görmeyen Tartışmasın.

Sen Yazmasaydın Ağlayacaktım Zaten Arkadaşım

Allah rahmet eyLesin. TrabzonSpor'un başı sağoLsun.

garip insanlar burda bile göstermişler kendilerini. Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun

Ölenlerin ailelerinin ve Trabzonspor'un başı sağolsun..

Tek dileğim Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın İnşallah..

Geri