Başımdan geçmiş gerçek bir OLAY'dır...!!!

My_MooN

New member
Reaction score
0
Lise ikideyiz birgün can sıkıntısı malum manav olan arkadasın yanına gidelim dedik bişeyler alır eve döneriz die güzel bir ortam war tabi orasıda iyi neyse manavın yanındaki potansiyel BITCH kasap abimiz :) sanayi tarafından gelen ilçemizin nadide yırtık romanlarına bakmaktadır ve bizi çağırır beyler izleyin diyerek manav sergisidnen alır bir bir tane salatalık irisinden fermuarı actı ve malum yere koydu fermuarı kapattı bacaklarını acmıs sekilde sandalyeye oturdu bizim roman yırtıkların hemen dikkatini cekti tabi gülmeye başladırlar baktılar felan derken kasap abimiz aldı salatalıgı cart curt die kırdı :) romanlar şokta :) bir tanesinden ses geldi abooooow adamın yarraa kütürt etti laa..... :vur:biggrin:vur:biggrin:vur:biggrin

Salatalık yerıne tahta parcası kullansa sevınırdım
O nımetı orasına sokmus,bende ona burdan forumu sokmak ıstıyorum tabiri caizse :]

Artık ne sokarsın bilmem ama adamın derdinin hiçte oralarda olmadıgı belli :pp

mymoon arkadas, bitch ne demek turkcede oyle bir kelimenin yer aldigini sanmiyorum romeoyada hak veriyorum. millet o salatalik icin kac gun calisiyorlar, ve sizin manav biraz ayi sakasi yapmis.

bitch piç kahpe anlamlarına gelir ingilizce özür dilerim o kadar özen gösteremedim romeomad arkadasın söylediği dogrudur benim bu hikayeyi anlatmam kasapın yaptıgını onaylıyorum anlamına gelmiyo just for fun anlıycanız zaten o yüzden yazdım +18 geyiklere daha fazla üstünde drumasak ve geyiğe dewam etsek herkese kolay gelsin

Konunun ustunde durmuyorum arkadasim,
Nımetle geyık olmaz okadar.

Yaw her seferinde söylüyorum Allahın verdiği nimetleri Pis işlerinizde kullanmayın diye Yazık size!

yaws beyler günah keçisi aramayı bırakın olmuş bitmiş bir olay benden de bagımsız bişey ne için cabalıyosunuz anlamadım geyikten soguttunuz adamı neyse...

nalet olsun bu icimdeki geyik yapma sevgisine :D:D:D:D:D:D:D:D ama harbi kotu espiriydi

ArkadasLar neden bu kadar üSteliyoRsunuz ? Arkadasımız yapmamıs Basından qeCeni ANlatıyoR sonuçta ßiR payLasım . Emeğine sağlık .

ya bırakın tartışmayıda hikaye çok komik koptum ya ellerine sağlık dai gece gece çok iyi gitti bu saat te 3:53 olmuş :D

tabi canım adam o an zaten nimei falan düşünmemişki maksat şoparlara şoparlık yapmak
yazık yani adama öbür dünyada o salatalık neresinden gelicek acaba.... sığırın

bitch *** kahpe anlamlarına gelir ingilizce özür dilerim o kadar özen gösteremedim romeomad arkadasın söylediği dogrudur benim bu hikayeyi anlatmam kasapın yaptıgını onaylıyorum anlamına gelmiyo just for fun anlıycanız zaten o yüzden yazdım +18 geyiklere daha fazla üstünde drumasak ve geyiğe dewam etsek herkese kolay gelsin

bitch'in anlamını açıklıyorsun peşine "just for fun" yazıyorsun. :Sopa

ulen bir geyiği amma uzatmışsınız nimetle şaka olmaz diye sanki adam yapmış gibi yahu arkadaş sadece olayı anlatmış

Geri