Yaklaşık 3 yaşımdan beri Yalova'da oturuyoduk.Ben 16 yaşımdayken başka bi eve taşındık(veli göçerin yaptığı apartmanlardan biri).Eve taşınalı iki haftayı geçmemişti ki ben kabuslar görmeye başladım.İlk önce bunlar normal kabuslardı fakat zaman geçtikçe sanki gerçekten yaşamışımda sonradan hatırlıyormuşum gibi duygular kaplamaya başladı içimi.Kabuslar hep aynıydı.Küçük sarı saçlı 12-13 yaşlarında sarışın çok tatlı bir kız odama giriyor sağ omzuma dokunup beni kaldırıyor ve gel işareti yapıyor.Bende peşine takılıyorum ve kız salona gidip televizyona çarpıyor ve yok oluyor. Bende uyanıyorum.Yaklaşık bir ay üç dört günde bir olarak devam etti bu.Ve bir gece yatakta kitap okurken kapıya baktım ve o kızı gördüm.Bağırmak istedim ama sesim çıkmadı.Kız yine bana gel işareti yaptı.Bende herzamanki gibi peşinden gittim.Ama sanki otomatiğe bağlamış gibi ayaklarım götürdü ve kız bu sefer gökyüzünü işaret etti.Bir sürü yıldız vardı.Sonra sıçrıyarak uyandım.Meğerse buda rüyaymış ama anlatamayacağım kadar garipti.Sanki kızı görüp bayılmışımda geri kalanı rüyaymış gibi.Sonra anneme anlattım ve annem çok korktuğumu anlayıp bu sefer beni ciddiye aldı ve bir hocaya gittik.Hoca bunlar sıkışmış ruhlar onla konuş derdini anla onun istediği ya sana yardım etmek yada ınu anlamanı sağlamak dedi ve bide muska yazdı.Zarar gelmez sakın korkma dedi.Be ben annemle yatmaya başladım yaklaşık 10gün onu hiç görmedim.Ve bir gece salonda otururken perdeyi açıp gökyüzüne baktım.Yıldızlardan nerdeyse btn heryer aydınlanmıştı.Ben çığlık attım ve annemle babamı dışarı çıkardım.Niye çıkardığımı bilmiyorum öyle hissettim.İlk önce deli muamelesi yaptılar ama annem bu olaylar yüzünden gergin olduğumu düşünde ve beni dinledi amcamların tek katlı evine gittik.Gece bahçede otururken dalgın dalgın gökyüzünü izliyordum.Bir anda yıldızlar sallanmaya başladı.Etrafımdaki ağaçlar yere kapaklanıyordu.Çığlıklar uğultular..Sabah olduğunda evimize gittik ve yerle bir olduğunu gördük.3.kattaydık(en üst kat) ama bzm evin yerinde moloz yığını vardı.Hemen yığının arasına girdik.Ben çılgınca molozları kaldırmaya çalışıyordum.Çünkü köpeğim evdeydi onu almamıştık.Ve inanılmaz olan gerçekleşti.Gardırobum devrilmişti babamla kaldırdık kapağını açtığımda kanlar içindeki köpeğimi gördüm.Başında yarıklar vardı ama yaşıyordu.Kanlar kurumuştu.Ama nasıl olmuştuda o gardıroba girmeyi başarmıştı?.Köpeğimi kucağıma aldım ve altından bir muska çıktı.Benim boynumda taşıdığım muskam... (bu olaydan sonra istanbula taşındık ve bidaha o kızı hiç görmedim)