Başım Belada!!

chuckies

_-€X-_
Reaction score
0
i59145_Smrcler.JPG

Yukarıda Resimde Açıkca Görüldüğü Gibi Bölümde Sömürücüler Bir Hayli Fazla.

Gün içerisinde 35-40 a vurabiliyor zaman zaman misafir sayısı ;]

Bu konuyu okuyan sömürücülere sesleniyorum ;

İçinizde Biraz Vicdan Denilen Kavram Varsa Gelin Siteye Üye Olun verilen emeğin hakkını bir teşekkür ederim demekle ödeyin sizden istediğim tek bu başka bir şey istemiyorum.

Ama yok ben sömürürüm beni hiç bir şey ilgilendirmez diyorsanız sömürün kardeşim o zaman helal-i hoş olsun biz paylaşım ruhu çerçevesinde her daim paylaşımlarımızı yaparız.

Eğer bu yazıyı görüp te hala emeğin hakkını vermek istemeyen zavallı insan topluluğu varsa çıktığı deliğe geri girsin:mad:

Sizden tek dileğim ben bu konudan faydalanıyorum ama bu buraya nasıl geldi deyip kendinizi muhasebe etmeniz:eek:

Vicdanı Sızlayıp Siteye Üye Olup Yararlandığı Konuya Bir Teşekkür Eden Kullanıcı Ne Mutlu Sana Hala Demek ki Yüreğinde Birtakım Şeyler Kaybolmamış ;]

Siteye üye olup da sömüren konuyu okuyup kaçan şimdide olduğu gibi yorum yapmaktan kaçınan kişiler yapın yorumunuzu kaçınmayın kendinize göre yanıtlarınızı verin buyrun ER MEYDANI ;]

Ne O Yoksa Korkuyormusunuz?

Paylaşım Ruhu Dolu
İyi Forumlar

Ve Siz Hala Bu Bölümün Varlığından Haberdar Değilseniz Tıklayın Bakalım ;]

Şunuda Belirteyim Konunun Bir Benzeri Bir Kaç Değişiklik Var Sadece Şarkı Sözleri Bölümünde Sabit Başlıkta Bulunmaktadır.Orada Bulunmasının Amacı O Bölüme Google Ve Türevlerinden Giriş Yapan Misafilerin Görmesi İçindir
Ve Bu Konunun Burada Bir Kez Daha Açılmasının Sebebi Paylaşımcıların Kanayan Yarasını Tekrar Su Yüzüne Çıkarmak Biraz Olsun Kişileri Yoruma Sevk Etmek Bütün Kullanıcıların Görmesini Sağlamak Ve Bölümün Hitini Artırmaktır ;]

Not:Belki Bu Sitem Dolu Bir Yazı Belki De Onur Kırıcı Sözler Fakat İçimden Gelen Acı Gerçekler

Son Olarak Sömürücülerle Başım Belada:mad:

Chuckies
Şarkı Sözleri & Romantizm Duygusallık Moderatoru

Aynı Sorundan Maalesef Adult Master Olarak Bende Fazlasıyla Muzdaribim
En Azından Adult Bölümü İçin Üye Olma Zorunluluğu Getirilmesi HackHeLL İçin Daha İyi Olur Diye Düşünüyorum

SÖMÜRME SÖMÜRÜLME !!!

O bölümden haberdarım ama hiç girmedim.Yazdıgın konuda noktasına kadar haklısın.ama ben en çok adam 3 5 aylık üye teşekkür sayısı 0,2 5 ,10,vs ama açtıgı konunun altına emege saygı,teşekkür eymeyin linki ölsün filan yazıyor en çok buna kızıyorum.İlk önce sen emege saygı duyki sanada saygı duyarlarsa duysunlar..konu için sagoll..

Sömürücülere hayır günü olsun bugun :D

Çoook haklısın Chuckies... Ayrıca ellerin dert görmesin şarkı sözleri bölümü çok güsel işliyor.. Bir istek şarkıda bulundum hemen cevabı geldi.. Bu yorumu yazarkan baktıımda bile 3 kayıtlı üye, 28 misfir gözüküyor :eek:
Sonuna kadar destekliyoruz arkadaşım seni..

Doğruya Doğru.. ;) ''+'' Katılıyorum..

sülFiriK' Alıntı:
Şarkı Sözleri bölümünde "Sabit Başlık"'ta aynı konuyu açmıştın bugün. Tekrar burda açman gereksiz bence.

O konuyu kasıtlı orada bıraktım o bölüme googledan giriş yapan kişiler[Misafirler] görsün diye ;]
Şunuda Söyleyeyim Yaptığım Hiç Bir İşi Gereksiz Yere Yapmam
İyi Forumlar

destekliyorumda elden ne gelir eminim bigün onlarda anlıyacak buranın değerini dert etme fazla ;)

chuckies' Alıntı:

O konuyu kasıtlı orada bıraktım o bölüme googledan giriş yapan kişiler[Misafirler] görsün diye ;]
İyi Forumlar

Kastettiğim senin açmış olduğun konuyu (sabit veya önerilerde farketmes) zaten herkes takip eder (bu forumun as üyeleri tabiki). O kastettiğin .pne misafirlerde aynı konudan mesajına ulaşabilir. Ayrıca Öneriler ve Şikayetler bölümüne açmana gerek yoktu demek istedim anlayacağın :D Lem Türk insanı deilmiyiz hiç eleştri kaldıramıoruz bea :)

chuckies' Alıntı:

İnsan olan herkes gereksiz yere bişeyler yapar :goz: Bunun istisnası yok herkes yapar :D

valla durum pek iç açıcı değilmiş sahidende ;]

ÇOk doğru bukadarda sömürücülük olmazz...

chuckies abi gerçekten iiii bi konuya değinmiş
kesinlikler katılıyorum hh sayfasına girerken
hemen kullanıcı adınız ve şifreniz soruları gelsin
bide tabiki üye ol butonu gelsin

o kadar konu açıldı aöa hala misafirlerimiz evimizde kalmaya dewam ettiler....ismi cismi duyulmamış sitelr bile ziyaretçilerin görmesine mani olurkan biz hala İYİ NİYETİMİZİ kullanıyoruz...inşallah bunu anlamışlardır misafirlerimiz...

insan bi üye olur bari ayıp ayıp
sömürmeyin yoksa hiç bulamazsınız
emeğin karşılığını verin

Geri