Başımızdan Geçen Gerçek Olayları PAYLAŞALIM(gerçek)

wolverinali

New member
Reaction score
0
Başımızdan geçen,anlatamadığımız ,anlam veremediğiniz olayları anlatalım mesela benim 2 anım dier bi başlıkta daha bunlar yazıyo ama kusura bakmayın bu daha genel olsun istedim

Annem anlatıyo ben daha heralde 10 aylıkken felan beni kundaklayıp yatırmış yaşım ve kundak yüzünden hareket etmemin imkanı yok neyse beni beşiğin içine koymuş salona oturmaya gitmiş az sonra ben aklına gelmişim bi bakiyim diye yanıma gelmiş ama ben beşikte yokmuşum odanın kapısının girişinde yerde kundakta uyuyor bulmuş beni

nasıl neden orda olduğmu neyle veya kimle oraya gittiğimi hala anlmadım

ve bu alıntı değillll
:vur :vur
bikerede devrekanide bıdık çayırında yürüyodum çay bahçesi ora şuan kimse yoktu çevrede ben dümdüz gidiyorum aniden bişeye çarptım cama çarpma gibiydi ama ortada hiç bişey yoktu ama bulanık bişeyler aynen geçip gitti 1-2 saniyede tamamen olup bitti bulanık objeyi 1 saniye farkedebildim...:saskin
buda alıntı deil

:vur :vur :victory :victory

iLGinÇ!!!:D:D:D:D
Çoq iLGiNÇ:D:d

bi kerede buğazıma sarıldı bayaa uraştım ama gitmedi sonra besmele çektim kayboldu

bu gercekten banım basımdan gecti ne annem anlattı nede babam.bundan yaklasık 5-6 yız once olmustu olay:
babaannem çok hasta bı kadındı artık ölümü yakındı sureklı hastanedeydi,yoğun bakımda yatıyordu,artık doktorlar nınemın hastaneden cıkabilecigini ama fazla bi ömrünün olmayacagını soyluyordu.akrabalarımızda ninemi alıp bizim eve getirmişlerdi.ninem geldiğince odanın birisine yatak hazırlayıp öylece yatırmıstık ama ninemın yaptığı teksey derin derin nefes almak ve soğuk soğuk terlemekti,ve süreklide uyuyordu baska hiçbir harekelılık yoktu.bu durum yaklasık2 gece sürdü.kuran bılen buyuklerımız sureklı basında kuranı okuyordu.bende ninemi gercekten çok seviyordum çünkü kendisi bana koyde 7 yasıma kadar hem annelık hemde babalık yaptı oda beni çok severdi torunlarının içinde en çok beni sevdiğini söylerdi herzaman.ninemın geldiğinin2.gecesi yaklasık saat sabaha karsı 4-5 civarında ama ninemın kardesleri olsun çocukları olsunhep bizdeydi kımsede uyumuyordu herkes ayaktaydı o saatte.dısarıda oturanı damda oturanı herkes ayaktaydı.bende ninemın yanına gelmiştim ama odada sadece ninem ve ben vardım bende bas ucunda oturuyordum.ninem herzamanki gibi derin derin nefes alıyor ve soğuk soğuk terliyordu bende resmen ninemi süzüyordum çok üzülüyordum.birden ninem 2 gündür nefes almaktan ve terlemekten baska bi hareketlılık gostermiyordu ama o an birden gözünü actı o kadar çok korktumki arkadaslar anlatam ufak dilimi yuttum kendi kendime aman allahım ne oluyor diye soyleniyordum.ninem gözünü actıktan sonra kafasını sola cevirdi ve bana baktı ve gülümsedi yaklasık 30 sanıye baktı arkadaslar,ve daha sonrasag tarafta pencere vardı ve kafasını pencereye bakmaya basladı fazla uzun surmedi bakması bende kafamı kaldırıp pencereye baktım anlamıştım ömrünün buraya kadar olduğunu..daha sonrasını tahmın edebiliyorsunuzdur allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun nineciğim

bisikletle gezmeye gitmişdim arkadaşla
bisikletle gitmeden öncede balıka gitmişdim balık sırıgını toplamaya üşendim ewde tek katlı olunca ewin arkasına dogru bırakıwerdim sırıkları
sonra arkadaşlar gezdik tozduk dönüşde bisiklet gidonunun üstünde küçük küçük pas lekeleri gördüm sürekli av malzemeleri aldıgım dükkana ugradım dönüşde pas sökücü bulunur diye
nese kendi kullandıklar spreyi istedim dükkanın önünde bisikletle ugraşırken aşagı tarafdan iki tane 9-10 yaşlarında esmer watandaş --kabaca çingene-- ellerinde de benim balık sırıkları ayagıma kadar geldiler we kendi balık sırıklarını sana satalım mı bunları dediler o sinirle ikisini de eşek sudan gelinceye kadar döwdüm..
hani şu Allahın işine bak dedirten cinsden bi olay yani sen git adamın ewinin arkasından malını çal kos koca zonguldak gibi bi şehirde gene kendisine sana satalım mı de

%100 gerçekdir hatta yanımda benle bisiklet gezisine çıkan arkadaşda wardı şoke oldu..

Bu olayı yaşadığımız zamanlar tam kaç yaşında olduğumuzu hatırlamıorum (8 10 arası olabilir) Bizim ewin yakınlarında bi aralık vardı ve o aralık çık karanlıktı. Biz bi gece oralarda oynarken o araya bakmak aklımıza geldi. Arkadaşım doğukan ve ben o araya bakarken orada siyah bir varlık olduğunu farkettik ta koridorun dibinden bize doğru yav aşça yürüyerek geliyordu bizde korkup oradan biraz uzaklaşıyorduk sonra dönüp tekrar bakıoduk gine bize doğru yaklaşıyordu biz kafamızı duvarın kenarından uzatıyorduk o varlıkta uzatıp bakıyordu (ayna falan yoqtu yansıma olamaz) Biz büyüyünce onu artık görmemeye başladım Orda yaşlı bi amca vardı ona anlatıyoduk sizdaha küçük olduğunuz için size zarar vermiyor diyordu.:saskin

Geri