Başörtülü kadına 10 gün hapis

Konu Müslümanlar Olunca Her Türlü Dalavere Mübah.
İnsanların Adaleti Bu Kadar Demekk Ki, İlahi Adeletin Gözünü Seveyin.

zehra seninde resim sürekli değişiyor :) nasıl bir kadın resmi koyacağına karar ver :)

Konuyu yanlış yere açmışsın zehra..Abd siyasetini tartışma bölümü değil burası..

çıkarman gerekiyorsa cıkaracaksın müftünün odasına boxerla girsem olur mu olmaz dimi:D

çıkarman gerekiyorsa cıkaracaksın müftünün odasına boxerla girsem olur mu olmaz dimi:D

Ne Alaka
Müftünün Odasına Boxer İle Girilmez Diye Kuran-ı Kerimde Bir Ayet Geçmiyor Ki,
Oysa Kadınların Baş Örtüsü Takması Ve Çıkarmaması Kuran-ı Kerimde Geçiyor,
Senin Verdiğin Örnek Kel Alaka Olmuş.

Adamların kuralları belli arkadaş. Asıl bokluk bizim mecliste. Kimi şakşaklar , kim yuhlar , kimi de bunun demokratikleşme süreci olup buna destek vermesi gerektiğini söyler. Ha pkk lı itlere de arkadaşlarımız der bi de.

Ne Alaka

Senin verdiğin örnek ne alaka ? Devlet kuralları diye birşey var. Edep , üslup denen birşey var. O zaman rakı içmek ya da marijuana çekmek de günah değil. Niye ? Bunlar Kuran'da yazmıyor. İslam , şekilcilik dini değildir. Akıl ve mantık dinidir. Şekilciliğinizi İslam'a alet etmeyin. Bunu alet eden ne insanlar gördüm , ne olaylara şahit oldum görsen kanın donardı.

Ne Alaka

:D:D tam bi akp li böle anlardı demek doğru yazmışm :lol::lol:çatladm valla anlama kapasitene

Ne Alaka

Kuran-ı Kerimde yazan her kurala uyuyon mu önce kendine onu bir sor. Sonra Kuran-ı Kerimde yazıyo diye insanlara baskı yaparsın.

Bırakın artık başörtüsü , türban muhabbetini canınız sıkıldıkça açıyonuz.

Kuran-ı Kerimde yazan her kurala uyuyon mu önce kendine onu bir sor. Sonra Kuran-ı Kerimde yazıyo diye insanlara baskı yaparsın.

Bırakın artık başörtüsü , türban muhabbetini canınız sıkıldıkça açıyonuz.

Kuran-ı Kerimde Yazan Her Ayete Uymaya Çalışıyon Elimden Geldiğince !
Baş Örtüsü Allahın Emri Canavar Bana Niye Söylüyon Git Ona Söyle.
Can Sıkıntımı Bu Tür Muhabbetler İle Gidermiyon Daha Değişik Methodlar Kullanıyon Yegen.

abd gibi pardon senin gibi düşünen arkadaşlar çogaldıkça bu millet kendi özbenliklerini unutmaya devam edecektir...

pardonda abdli gibi düşünen arkadaslar cogaldikca demişin senin basbakanin basbakan olmadan önce kimin elini öpüp destek aldi ? senin basbakanin ıraktaki ölen amerikan askerine ne uzuldugunu belirtmedi senin basbakanin ... bu gibi pekcok sekilde amerikan kuklasidir..
ve ülkemizdeki basörtüsü sorunuda tamamen amerikan poravakasyonudur..
bunu düşünün tayyip bey bunlarin bir kuklasidir.. ve kuklacisida amerikadir..

Kuran-ı Kerimde Yazan Her Ayete Uymaya Çalışıyon Elimden Geldiğince !
Baş Örtüsü Allahın Emri Canavar Bana Niye Söylüyon Git Ona Söyle.
Can Sıkıntımı Bu Tür Muhabbetler İle Gidermiyon Daha Değişik Methodlar Kullanıyon Yegen.

Sağa sola Kuran-ı Kerimde böyle yazıyo böyle yapmalısınız gibi şeyler yapıyon onu anladıkda seni kim diyanet işleri başkanı ya da müftü yaptı onu anlamadık. Kimsenin sözde hacının hocanın sözlerine ihtiyacı yok. Kimseye din dersi vermeye kalkışma eminim herkes senin bildiğin kadar biliyordur.

Artık nasıl metodlar kullanıyon bilmiyomda vaz geç yaramıyor sana...

Sağa sola Kuran-ı Kerimde böyle yazıyo böyle yapmalısınız gibi şeyler yapıyon onu anladıkda seni kim diyanet işleri başkanı ya da müftü yaptı onu anlamadık. Kimsenin sözde hacının hocanın sözlerine ihtiyacı yok. Kimseye din dersi vermeye kalkışma eminim herkes senin bildiğin kadar biliyordur.

Artık nasıl metodlar kullanıyon bilmiyomda vaz geç yaramıyor sana...

Bana Yaramayanı Sen Nasıl Biliyorsun Müneccimmisin Sen !
Ben Kendi Yolumda İlerliyorum Bundan Ki Me Ne Sen Var Git Kendi Yoluna.
Herkesin Hacılığını Ve Hocalığında Kendine Bırak Konu İle Alakalı Yorum Yap Yegen.

Geri