BaŞbakan ErdoĞan: Osmanli Torunlari Olarak KonuŞuyoruz

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Erdoğan'dan İsrail'e; Osmanlı torunlarıyız
Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında, Gazze'de yapılan katliam için İsrail'e çok ağır mesajlar gönderdi.

"Ortada bir zulüm var. Zulümde biz zalimlerin yanında olamayız. Ben bunu kaç kere açıkladım. İsrail şunu söylüyor. Başbakan duygusal konuşuyor diyor. Benim duygusallığım varsa Gazze'deki kardeşlerime karşı duygusallığım vardır. Orayı kılı kırk yararak düşünerek akıl ile bilgi ile tecrübe ile konuşuyorum. Bir duygusallıkltan bahsediliyorsa onu İsrail yapıyor. O da Şubatta yapılacak seçim hesabıdır. Olmert, Livni'ye sesleniyorum. Tarih sizi şu yaptıklarınızla insanlık tarihine kara leke düşürdünüz diye yargılayacaktır. Bunu böyle bilin. Biz kovulduğunuz zaman sizi kalkıpta bu topraklarda ağırlayan misafir eden Osmanlı torunları olarak konuşuyoruz. Sıradan bir ülke olarak konuşmuyoruz. Her zaman mazlumun yanında olduk ve olacağız. Kimsenin endişesi olmasın

KAYNAK

:clap Gerçekten Başbakanı Takdir Ettim
Dünya Sesini Çıkarmıyor
MüsLüman Bi üLke İsraiL'e BöyLe Yapsa Kıyamet Kopardı

yukardan nutuk atmayla yürümüyo bu işler
yapılacak iş büyükelçilerini göndermek büyükelçimizi çekmek her türlü siyasi ,ekonomik, askeri işbirliğini rafa kaldırıp ...filistine maddi manevi her türlü yardımı yapmakla başlar daaa dün askeri anlaşma yapıl madı mı köpeklerle

ilk defa güzel bir kelime sölemiş

Hrkes kınıyor Lakin tarihe bir bakın İsrail hep yaptıkları yanına kar kalıyor.
Çok çabuk unutuyoruz yakın geçmiş tarihe bir bakın İsrail Arap savaşları
diye aratın ...

Ayrıca öyle kınamakla olmuyor.Savaş açalım demiyorum.sadece
insani yardımları Filistin halkına ulaştırılmasına vesile olsun ,helal
diyeceğim.Öbir türlü bağırıp çağırıp geçmişi kaşıyarak bir yere
bir neticeye varamaz...

en sert tepkiyi gösteren tek lider olarak mazlumların çıkmayan sesi olmuştur adete

helal olsun sana

filistindeki durum içler acısı ama başbakan kendi adına konuşsa çok iyi olur..
çünkü ben osmanlı torunu değilim

:clap:clap:clap:clap:clap

Bende osmanlı torunu değilim! soyu sopu karmaşa içinde olan osmanlı hiç bir zaman benim Atam olmamıştır olamazda.

Ne Mutlu CUMHURİYETİN ÇOCUKLARINA
Ne Mutlu Türküm Diyene!

filistindeki durum içler acısı ama başbakan kendiadına konuşsa çok iyi olur..
çünkü ben osmanlı torunu değilim

Atatürk osmanlı torunuydu. merak ettim sen kimin torunusun?

başbakanın konuşmalarına destekliyorum. ama biryerden sonra icraat gerekiyor.
israil'le yapılmış olan silah anlaşmalarını askıya alın.

yeni yapılacak olan füze ihalesine girmek isteyen 2 israilli şirketi almayın ihaleye. gazzede denedikleri füzeleri bize satacak şerefsizler.

(eski hükümetin yaptığı gibi israiili şirketleri kurtarmak için askeri malzeme almayın.
bu satışa karşı çıkanlara "yahudi düşmanı" diyen genelkurmay başkanını devlet içinde barındırmayın.)

devlet çapında boykot uygulayın.

yazıyı dikkatli okuyun

Osmanlı torunu diyor osmanlı haini demiyor

siz neden üzerinize alınıyorsunuz ki

Atatürk osmanlı torunuydu. merak ettim sen kimin torunusun?

ben kimin torunu olduğumu açıkladım biraz dikkatli okusaydın anlardın.
atatürk kimin torunu olduğunu kimin torunu olmadığını söylememiştir. ama osmanlının torunu olsaydı osmanlıyı yıkmak için canını orataya koymazdı. osmanlıda atatürkü asmak için fetva yayınlamazdı. ve atatürk dedeleri olan osmanlıyı sürgüne yollamazdı

Evet sen Türk değilsin,başbakan türkler adına konuşmuş yani seninle alakası yok ;-)

ben türklükle alakalı bir şey söylemedim. kafatasımla ve diğer insanların kafataslarıyla ilgli bir sorunum yok. başbakan türkler adına da konuşamaz çünkü kendisi türk olmadıpını söyleyen biridir

11 Ağustos 2004: (Gürcistan gezisinde) Ben de Gürcü'yüm, ailemiz Batum'dan Rize'ye göç etmiş bir Gürcü ailesidir.

Et ile tırnak gibiyiz
12 Nisan 2005: (Norveç'te) Ben, Rizeliyim, eşim Siirtli. Türk deil, Arap.
Biz zaten sorunları çözmüşüz. Türkiye'de bakıyorsunuz, Türk Kürt ile, Azeri Gürcü ile evlidir. ikisi birbiriyle et tırnak gibi olmuştur.

http://www.35000000.info/turk/habergoruntule.asp?bolum=259&katid=50

bu haberde başbakanın türklükle ilgili veciz sözlerini bulabilirsiniz

meraklanma osmanlı torunu derken küba özentilerini kastetmemiştir büyük ihtimalle (!)

arap özentilerinimi kastetti acaba??? eğer onları kastettiyse sorun yok

varmı başka saldırmak isteyen?

ben kimin torunu olduğumu açıkladım biraz dikkatli okusaydın anlardın.
atatürk kimin torunu olduğunu kimin torunu olmadığını söylememiştir. ama osmanlının torunu olsaydı osmanlıyı yıkmak için canını orataya koymazdı. osmanlıda atatürkü asmak için fetva yayınlamazdı. ve atatürk dedeleri olan osmanlıyı sürgüne yollamazdı

Atatürkçüyüm diye geçinirsiniz daha Atatürk'ün soyunu bilmezsin.

Baba tarafından dedesi Hafız Ahmet Efendi XIV-XV. yüzyıllarda Konya ve Aydın'dan Makedonya'ya yerleştirilmiş Kocacık Yörüklerindendir.

işnize geldiği gibi Atatürk isminin arkasına gizleniyorsunuz ama daha soyunu bilmiyorsunuz?

-Allah aşkına siz nasıl Atatürkçüsünüz?

yürrü be tayyip kim tutar seni

helal olsun başbakanıma her daim destekçiniz

Geri