Bağlantım da problem var lütfen yardım !!!

rakani84

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar hız testi yapıyorum internet hızım normal değerlerde çıkıyor. Fakat anca birden fazla şey indirdiğimde o hıza ulaşabiliyorum. Tek bağlantıda bir şey indirmeye kalkınca hızım %80 düşüyor. Yani bir bağlantıdan dosya indirirken hızım düşük. Birden fazla bağlantıdan dosya indirirken bağlantım hızım artıyor. İndirdiğim bağlantı sayıyla orantılı olarak normal seviyeye kadar çıkıyor. Gerçi indirme programlarıyla bu sorunu halletsem de. Ayni şekilde biraz kaliteli online video izlerken de düşük hız olduğu için takılmalar yaşıyor. Yani tek bir linkten istediğim hızı alamıyorum. İnternet sağlayıcısıyla görüştüm bilgisayarınızda problem var dedi ne yapabilirim lütfen yardım edin.

internet download manager ile indirmeyi dene birde.

bi fark olucak mı bakalım...

Bu sorun bazen bende de oluyor..

Bilgisayarında virüs,kullandığın internet tarayıcından kaynaklanan bir problem olabilir.Ya da ethernet&usb bağlanıtısıyla ilgili bir problemdir.

Umarım sorunun çözülür..

Bu sorun bazen bende de oluyor..

Bilgisayarında virüs,kullandığın internet tarayıcından kaynaklanan bir problem olabilir.Ya da ethernet&usb bağlanıtısıyla ilgili bir problemdir.

Umarım sorunun çözülür..
Bilgisayarıma format attım antivirüs programıyla da tarattım virüs bulamadı. Yani sorun virüsten kaynaklanmıyor diye düşünüyorum. Eğer yalnış düşünüyorsam virüs'ü nasıl bulabilirim. ethernet&usb bağlantısın da nasıl bir sorun olabilir. Ne yapmamı önerirsiniz ?

internet download manager ile indirmeyi dene birde.

bi fark olucak mı bakalım...

indirme programları ile max. hız alabiliyorum. Sorun özellikle online video falan izlerken beni rahatsız ediyor.

Bilgisayarıma format attım antivirüs programıyla da tarattım virüs bulamadı. Yani sorun virüsten kaynaklanmıyor diye düşünüyorum. Eğer yalnış düşünüyorsam virüs'ü nasıl bulabilirim. ethernet&usb bağlantısın da nasıl bir sorun olabilir. Ne yapmamı önerirsiniz ?

indirme programları ile max. hız alabiliyorum. Sorun özellikle online video falan izlerken beni rahatsız ediyor.

dns leri değiştirmeyi dene birde.

comodo dns e geç bakalım hız değişimi olucakmı ?

online video izlerken takılıorsa kullandığın browserla alakalı bir durum olabilir, herhangi bir eklenti fln mı kullanıorsun? ve Ccleaner ile browser çerez temizlemelerini yapmanı tavsiye ederim..
tek link birşey indirirken internetin yavaşlayıpi, birden fazla indirince artıorsa böyle birşeyde hayatımda ilk kez duyuyorum... :)

Geri