Bağlantı Hızım Düştü

Mc_Baris

New member
Reaction score
0
Arkdaşlar Ben TTnetin Netlimitsiz Paketine Geçtim 1 Ay Önce İlk Başlarda Download Hızım 800-900 Kb/Sn iken Şimdi 140-200 Arası Telekomdamı Sorun Var Yoksa Benim Pc virüs Falanmı Girmiştir ?

3 günde 15 gb yi geçersen böyle olur :D

Son birkaç gündür sıkıntı olduğu doğrudur, telekomu aradığımda hat yenileme çalışmasından dolayı olduğunu ve 2 hafta sürebileceğini söylediler.

Evet alt yapı çalışmaları var telekomun. Bu yüzden zaten alamadığımız hizmeti şimdi hiç alamıyoruz.

ben aradım sordum yurtdışı çıkışlarında problem var dedi oradaki görevli :D ama senin yinede düşükmüş :s artık yurtdışı çıkışlarıyla bizimki ne alakaysa bilemiyorum

benim 15 gb geçmemle alakalı değil netlimitsiz paketteyim download sınırı yok zaten kotayı aşınca bağlantı hızı 512 kb'sn oluyor öyle olsa download hızı 150-200 kb olmaz 50 kb/sn falan olur bekleyeceğiz artık 2 hafta teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için

ben aradım sordum yurtdışı çıkışlarında problem var dedi oradaki görevli :D ama senin yinede düşükmüş :s artık yurtdışı çıkışlarıyla bizimki ne alakaysa bilemiyorum

3G çıktı ya şimdi artık. Kök söktürürler bize.

Sizin dediğiniz alt yapı çalışmaları her yerde mi varmış acaba? Yoksa sadece sizin bulunduğunuz bölgede mi?

Geri