[B]Bilgisayar Viideo İzlerken mavi ekran Gelip pc resliyor problem ne olabilir ?[/B]

h4te

New member
Reaction score
0
selamın aleykjum beyler ilk önce pc mi daha yreni aldım 6 7 aylımk bi makına.Probblem video izlerken pc mavı ekran verıyor ekran cızgılı fılan oluyor sesler karısıyor 3 kere garantiye götürdüm problemın win 7 crackinden oldgunu söyledı 3 ay kullandım sorunsuz ama yine aynı hatayı werdı xp yukledım garantı olsun dıe xp dede aynı problemı yasıyorum yeni bir makına boyle basıt hatalr nasıl verrı yardım edın ltfn yada win 7 crack önericek warsa sevinirim

mavi ekrandan kastın mavi ekran hatası ise, kodunu paylaşırsan daha kısa süreli bir sorun çözümü olur.

bunun sebebi sadece kendi bilgisayarından dolayı yaşanmaz girdiğin siteyle ilgili bir sorundan dolayı pc' in mavi ekran hatası verir.

genel sebeplerde şunlardır

Driver güncellersin
Adobe flash player güncellenir.
Bios guncellemenı onerırım.
Chipset güncellersin.
Virus bulaşmış olabilir farkında değilsindir. ( Combofix ve Emsisoft Emergency Kit veya Malwarebytes Anti Malware ile pc taramalısın.)

http://www.hhportal.com/hut-programlar/767379-windows-7-loader-v21-x86-x64.html

burdada crack var, eğer driverların guncellemesini bulmadan sıkıntı yaşarım diyorsan pc markası ve modelini yazman yeterli :)

Birde Ram' in 1 tanemi yoksa 2 tanemi ?

Öncelikle zaman ayırdgınız için teşekkurler çift ram kullanıyorum.Yaa benı bozan şey pc yenı ilk aldıgımdada böle yapmıştı.Isı Sorunu olması mumkun degıl.

driverları denemende yarar var eğer virusde varsa

güvenli kipde bilgisayarını acıp combo fix ile tarat.

biossunu ozellıkle guncellemeni öneririm. elektrik kesintisi olmamasına dikkat et.

Msn Adresi Verirsen ordan daha rahat konusuruz.

Dur tahmin edeyim .. Bu sorunu aldığından beri yeşıyorsun değil mi?.. Eğer öyleyse sana bozuk ekran kartı satmışlar dostum .. aldığın yere makinanı götür.. bunun ekran kartında sorun var değiştirin de... Çünkü bunu 2 nedenle yapar pc'ler

1-) Driver sorunu
2-) Donanımsal sorun

Sen işi sağlama almış XP üzerinde bile denemişsin... Ehhh geriye tek ihtimal kalıyor donanımsal sorun ... Ekran kartın arızalı.... Derhal değiştirsinler .. ama dikkat et yeni taktıkları ekran kartı eskisi ile (çıkardıkları bozuk olan) aynı özelliklere haiz olsun... Değil bu sitede yeryüzünde bu işlerden anlayan kime sorsan bu hatayı Windows 7 crack'inden yapmaz seni kandırmışlar..... Zaten direk böyle gidersen adamlara abi 100 tane şey söylerler benden iyimi bileceksin der .. O zaman test için bir ekran kartında denemek istiyorum dee... test için taksın .. orada video aç .. göreceksin hatasız izleyeceksin...

Geri