bıze gelıncemı boylesin cimbom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

35deniz

New member
Reaction score
0
galatasaray macı dun gıbı aklımda her pozısyonu degerlendırmeye calısan mucadele eden kazanmak ısteyen bır galatasaray vardı TRABZONSPOR-galatasaray macında o baros aslan kesılmıstı ayhan neydı oyle arda yırtıyordu ortalıgı hanı barosun seyırcıler onunde tahrık kokan hareketlerıne kadar her sey okadar normaldıkı ıstıyordu arzuluyordu savasıyordu galatasaray ama karsınında TURKIYENIN tek BUYUK TAKIMI TRABZONSPOR VARDI (BIZ TRABZONSPORLULAR O BÜYÜK BU BÜYÜK ONLARIN YANINDA BIZDE BÜYÜĞÜZ DEMIYORUZ BIZ TÜRKİYENİN TEK BÜYÜK TAKIMIYIZ) elınden ne gelırdıkı galatasarayın!...
kaderımızdenmıdır bılınmez hakem hatalarına kurban gıtmıstık yıne galatasaray 1 puan alarak gule oynaya gıtmıstı TRABZONDAN

TRABZONSPOR-galatasaray macındakı oynu,mucadeleyı,hırsı dunde bekledık besıktas macındaama goremedık bız bosuna demıyoruz gelın guvey kupası dıye galatasaraymı buyuk hah gecın onları galatasaray bıze gelınce aslan kesılıyor bıze oynuyor bıze karsı mucadele edıyor ve sıze ıntertotoda basarılar artık uefa da kalmadıgına gore neyle ovuneceksınız bakalım nasıl kı bızım sampıyon kulupler kupasındakı basarılarımız sayılmıyor
sızın uefa masalıda basarıdan sayılmıyacak

ve ve ve sıvası yenmezsek zaten uefaya gıtmeyelım masalları hayırlı ısler beyler

sen bjk maçını nasıl izledin merak ettim.

fazla söze gerenk yok. gerçekten taraflı bir düşünce olmuş.
tarafsız birisi olarak o maç gs nindi ama şans yoktu yanlarında.

oynayan galatasaraydı beşiktaş golleri şansa attı biri kendi kalemize bire yusuf vurdu orkunun ayaklarına çarpıp tekrar yusufun önünde kaldı golü attı bana ne koyuyor bi ga olmama rağmen şu sivasın şampiyon olmasını çok istiyodum ama olmadı bizimkiler sivasa yenilir uefaya gidemezler inşallah gidemezler akılları başlarına gelir bütün oyuncuları ozaman sattarlar yönetim istifa

sen beşiktaş maçını nasıl izledin bilemem ama trabzon-Galatasaray maçında da attığınız goller 40 yılda bir olacak cinsten ve şansa bulduğunuz gollerdi ayrıca uefaya dil uzatmaya nasıl tenezzül ettin anlamadım. 40 yılda bir ligi 3. bitirisiniz işte onda da senin gibiler havalanır sizin büyüklük kavramınız bu. Eskiden anadolunun büyüğü sizdiniz artık onda da yerinde yeller esiyor sivas darma duman ediyor ayrıca Galatasarayıma laf atarken 1905 kere düşün ki aklın başına gelsin....

Hatırlıyomusun trabzon galatasaray maçını 4 2 yenildiğimiz şampiyonluğu kaybettiğimiz ,hiç toptan anlamayn necati yırtın mıştı bize gol atmak için,

Trabzona kimse dost değildir kimse istemez şampiyon olmasını

Bazı yorumcular 3 büyük die söz ediolar tek büyük war oda TRABZON SPOR[/COLOR]

Hatırlıyomusun trabzon galatasaray maçını 4 2 yenildiğimiz şampiyonluğu kaybettiğimiz ,hiç toptan anlamayn necati yırtın mıştı bize gol atmak için,

Trabzona kimse dost değildir kimse istemez şampiyon olmasını

Bazı yorumcular 3 büyük die söz ediolar tek büyük war oda TRABZON SPOR[/COLOR]

kusura bakmada şampiyonluğa oynayan takım 35 metreden suat ustadan gol yediydi o maçta sen necatiye gelene kadar bi önce onu düşün kimse kimseye dost değil dost olsa trabzonspor olmaz zaten isimleri birleştiriverirler.... siz daha 3 büyük yok tek büyük var bilmem ne diye avutun kendinizi ondan sonra burada galatasaray bize gelincemi böyle diye konuşun tek büyüksen madem bize işin olmayacak gidip kendi işini kendin halledeceksin

tamam beyLer sakin,gs o maçı sattı diyemezsiniz,bi kere kafanıza göre konu açamazsınız kaynaksız..
başLık tamamen tartışmaya yöneLik,kapaLı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri