# Bırakın Şu Bizans OyunLarını.. # [ AdaLetınız Nerede TFF ??? ]

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
145o1x.jpg

Beşiktaş taraftar siteleri, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki bıçaklama olayıyla ilgili açıklamaları konusunda yönetici Bülent Deriş'e tam destek verdi... Benzer bir olay nedeniyle İnönü Stadı'nın 3 maç kapatıldığını hatırlatan Deriş, yüzde yüz haklı bulundu.

Siyah -beyazlı kulübe verilen cezanın emsal teşkil etmesi gerektiğini savunan taraftarlar,
"Bu konuda çifte standart yaşanıyor. Beşiktaş'a üç maç ceza kesen yetkililer, konu Fenerbahçe olduğunda olayı görmezden gelmemeliler" görüşünde birleşti.

Fotomaç..

[İşte Çifte Standart Budur..Bizim Saha Kapanıyor En Ufak oLayda Ama Konu Başkası oLdumu Kimse Ses Çıkarmıyor..UtanmasaLar BıçakLama oLayından Sonra Fenerbahceye pLaket VericekLer..]

Ben Sadece Bir Şeyi anLamıorm Tamam Burada Beşiktaş hakLı oLabiLir Ama Bu kadarda uğraşıLmazki bir TakımLa kıskandıınızdanmı Orasını biLemem. . .

мυѕтαƒαƒв;4141445' Alıntı:
Ben Sadece Bir Şeyi anLamıorm Tamam Burada Beşiktaş hakLı oLabiLir Ama Bu kadarda uğraşıLmazki bir TakımLa kıskandıınızdanmı Orasını biLemem. . .

Ne kıskanması Pardon ???

Bizim Haftalarca Sahamız Kapalı Kalmadı mı ???
Herkes yaygara koparmadı mı ???
İddaa edıyorum İnönüde olsa bu olay Besıktas yerden yere vurulurdu...

Neden Dersenız YALAKA degılız biz....

..єЯDєM..;4141453' Alıntı:
Ne kıskanması Pardon ???

Bizim Haftalarca Sahamız Kapalı Kalmadı mı ???
Herkes yaygara koparmadı mı ???
İddaa edıyorum İnönüde olsa bu olay Besıktas yerden yere vurulurdu...

Neden Dersenız YALAKA degılız biz....

KıskanMa: geneL anLamda

Fenerbahçe Eğerki kayrıLan Bir takım oLsaydı şampiyonLuğu Verdiğimiz DenizLi maçında Atağa Çıkarken atıLan konfetiLer yüzünden sürekLi Duran oyun yüzünden şampiyonluğu Vermiş oLmazdık Dünyanın neresinde oLursa oLsun o maç tatiL oLurdu Ama oLmadı haLuk yine yaptı yapacağını. . .

мυѕтαƒαƒв;4141463' Alıntı:

Fenerbahçe Eğerki kayrıLan Bir takım oLsaydı şampiyonLuğu Verdiğimiz DenizLi maçında Atağa Çıkarken atıLan konfetiLer yüzünden sürekLi Duran oyun yüzünden şampiyonluğu Vermiş oLmazdık Dünyanın neresinde oLursa oLsun o maç tatiL oLurdu Ama oLmadı haLuk yine yaptı yapacağını. . .

böyle düşüneceksen trömso-gs maçının o sahada ve ülkede oynanmaması lazımdı. herkes gördü maçı ve ortadaki durumu.

fb lobisi herzaman tff tarafına ağırlığını 1kg fazla koyar. bence bjk yönetimi önceki cezayı emsal gösterip fb aleyh,nde ceza isteminde bulunmalı.bu bir şampiyonluk savaşıysa her yol mübahtır bence.

" Bıçağa Üç Hafta SiLahı Karıştırma " :goz:

Geçen Sezon İnönü’de 1 Taraftarın BıçakLa öLdürüLmesi NedeniyLe 3 maç Saha Kapatma Cezası aLdık.
Sanki O GünLeri Tekrar Yaşadım GeçenLerde Fakat Ceza 3 Maç DeğiL 1 Maç Seyircisiz Oynamaya Kadar İnmiş.RenkLendiriLmiş Lig İstemiyoruz!!!!
Laz Fıkrası Gibi..

Bir Çin Atasözü Derki ;

2lm0xva.jpg

TFF'nu Arkana aLınca 16 Kerede ŞampiyonLuk GeLir 56 Kerede..

niye saşırıyosunuzki herzanki hareketler bunlar konu beşiktas oldumu...

Bu Ligde En Çok Hakkı Yenen Takım Bjkdır Gerçekçi Konuşmak Lazım Her Zaman Gs Ve Fb'nin ÇekişmeLerinde Federasyon Tarafından EziLen Takımdır, Gs Ve Fb'ye Göre, AdaLetLi Bir Federasyon İstiyoruz Artık...

bunlar yüzünden tribüne gelen arkadaşlardan ricam lütfen küfür olayı olursa gerekirse dalın dövün biz öle yapıoruz edemiolar artık

мυѕтαƒαƒв;4141463' Alıntı:

Fenerbahçe Eğerki kayrıLan Bir takım oLsaydı şampiyonLuğu Verdiğimiz DenizLi maçında Atağa Çıkarken atıLan konfetiLer yüzünden sürekLi Duran oyun yüzünden şampiyonluğu Vermiş oLmazdık Dünyanın neresinde oLursa oLsun o maç tatiL oLurdu Ama oLmadı haLuk yine yaptı yapacağını. .

yav çok güldüm valla billa konfetiden maçın tatil edildiği nerde görülmüş????hakem oyunu durdurur saha temizlenir ardından maça devam edilir kural budur...

5 kırmızı kart olayını hiç açmıyorum bile.derinlere indikce renkli takımların pisliği içinde bogulmaya başlıyoruz çünkü...

Federasyonun bir numaralı adamı Mahmut Özgener, benim 40 yıllık arkadaşım; iki numaralı adamı Lütfi Arıboğan da benim 40 yıllık arkadaşım; ikisi de çok sevdiğim, çok inandığım insanlar. Ama artık onlara da inanmıyorum. Onlar da benim için artık Sayın Özgener, Sayın Arıboğan değil, Aziz Özgener ve Aziz Arıboğan oldu.

hıncal uluç

hıncal uluç yazmış ama çokta doğru yazmış

Geri