bırısıyle cıkarken bır baskasına ASIK olsanız....

bapandsas

New member
Reaction score
0
bırıyle cıkarken bır baskasına asık olsanız ve cıktıgınız cocuk sıze delı gıbı asıksa hatta sızın ıcın ölumu bıle göze alacak bırıyse ne yaprsınız ama unutmayın sızın kalbınız baskasına aıt onu sevmıyorsunuz.......cvp....lutfen yardıma ıhtıyacım var ......please......:aşk :vur

ben söliim kizda erkekte giderler asik olduklarina gidiyo zaten coguda daha sona pisman oluyolar sonra iki arada mekik dokuyolar ve iki taraftada saglam bisi olmuyo..

İlişkilerde insanlar cogu zaman kendilerini düşünürler daha dogrusu öyle sanarlar
Biriyle beraberken başka birine tutulur ve ondan da karşılık görürse dierini hiç düşünmeden saçma sapan ve yalan ifadelerle terkeder (Arkadas kalalım ben, sana layık deilim vs vs) gibi ve dierini hiç düşünmeden terkedip gider aylar sonra nemi olur gittigi yeni cocukda onu terkeder sonra paşa paşa eskisine döner aglar sızlar bilemedim degerini der

Bu gibilere verilecek en güzel cvp Köprünün altında cok sular gecti artık baskasıyla beraberim demek olacaktır

Yaşadım ordan biliyorum :D

Ha bide dipnot madem sevmiyordun neden o cocuklar beraber oldun başta dersenki başta seviyordum sonra da deişti o zmn da derimki sen sevmemişsin ve sevgi denen duyguyu yaşamamıssın sevmek demek oyle günde vazgecilecek yada bırakılacak birşey deildir

hah bende sana katiliyom neccko kim isine nasil gelirse öle davraniyo

neccko' Alıntı:
İlişkilerde insanlar cogu zaman kendilerini düşünürler daha dogrusu öyle sanarlar
Biriyle beraberken başka birine tutulur ve ondan da karşılık görürse dierini hiç düşünmeden saçma sapan ve yalan ifadelerle terkeder (Arkadas kalalım ben, sana layık deilim vs vs) gibi ve dierini hiç düşünmeden terkedip gider aylar sonra nemi olur gittigi yeni cocukda onu terkeder sonra paşa paşa eskisine döner aglar sızlar bilemedim degerini der

Bu gibilere verilecek en güzel cvp Köprünün altında cok sular gecti artık baskasıyla beraberim demek olacaktır

Yaşadım ordan biliyorum :D

Ha bide dipnot madem sevmiyordun neden o cocuklar beraber oldun başta dersenki başta seviyordum sonra da deişti o zmn da derimki sen sevmemişsin ve sevgi denen duyguyu yaşamamıssın sevmek demek oyle günde vazgecilecek yada bırakılacak birşey deildir
haklısında kardess yaa cıkarken asıktıı arkııı ama sora bı cocukga asıkk oldu sıpsevdı deıl yanlıs anlama ama kız asııkk olmusssss

yawwwwwwww hepınız saolunnn çözdukk bu meseleyıı kız doruu yolu buldu suu an cıktıgında kara kıldııı........:D

saçma..peki neden saçma ?

bana göre kişisel yorum tabi bu...biriyle birlikteliğim varsa zaten onu seviyorum demektir.onunla birlikteyken,onu severken başkasına nasıl aşık olayım ki:saskin

ya da ben acaip bi kişilikteyim :saskin

ama olması gerek bu değil mi :saskin

neyse çok konuştum tamam gidiyorum:melek

Geri