Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlgine çok teşekkür ederim Türk_Hard arkadaş. Fakat bunları cd'ye yazmam gerekiyor. Bunu nasıl yapacağımıda bilmiyorum. Eğer mümkünse yardım edersen çok sevinirim...
Wav formatındaki dosyalar evet bıldırcın sesi fakat onları cd'ye kaydetmeliyim...
Eger Nero vb. program yoksa da sag tiklayip Gonder -> CD surucusu yapabilirsin Hakan abi
CDde yazilmayi bekleyen dosyalar var diye bir yazi cikar sagda, tiklayip dosyalari CDye yazdir diyerek halledebilirsin
İlgine çok teşekkür ederim Türk_Hard arkadaş. Fakat bunları cd'ye yazmam gerekiyor. Bunu nasıl yapacağımıda bilmiyorum. Eğer mümkünse yardım edersen çok sevinirim...
Wav formatındaki dosyalar evet bıldırcın sesi fakat onları cd'ye kaydetmeliyim...
arkadaşım kesinlikle seni kırmak istemiyorum ama bu sesleri cd'ye yazamayacak drumda mısın? alınmanı istemiyorum sadece merak ettim. o kadar bilgisayarla ilgilendiğini biliyorum o yüzden sordum.