Bıktım Ordan Burdan Cıkan RekLamLardan :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KurdanKoL

Pesimist Kötü Adam
Reaction score
0
ArkadasLar Siteye Girişimde RekLamLar Giriyor yanLarda Üstte SürekLi RekLam Var :s. Bi Konuya Giriyorum reklam cıkıyor. Bu kadar Büyük bi forumda para için yapılmamalı bunlar :vur:vur:vur:vur

Opera kullanıyorum 1 tane bile rekLam çıkmıyor bende, tavsiye ederim..

AvatarLarı KaLdırma Söz Konusu İdi Bi SıraLar OnLarı KaLdıracagına rekLamları kaldırsanalar daha hızlı olur

Bende Bu Durumdan Çok Rahatsizim KardeŞ; Sana Kesİnlİkle Katiliyorum. Bİr ÇÖzÜm Bulunmali, Tabİ Kİ Reklam Alacaklar Para Kazanmak Herkezİn Hakki Ama Bu Reklamlar GÖzÜmÜze Sokulmamali Zaten İlgİlİ OlduĞumuza Bakiyoruz.

wla bn mozilla kullanyom sadece bi pencere açlyo oda sadece ilk girdğm zman

Forumun masraflarını karsıla tüm reklamlar bi anda kaybolur =).

Arkadasım bu forum suyla calısmıo haliyle masrafları var ve bu hızda ve kalitede bir forum sitesinin masraflarını sen tahmin et yani reklam mecburi.

Firefox + Ad block eklentisini kullanarak reklamsız kullanabilirsin forumu

arkadaşlar varsa çözümleriniz oturup konuşalım reklam almıyalım bende meraklı degilim reklam almaya peki maddi giderleri neyle karşılıycaz lafla karın doymaz diye bi laf var bilirmisiniz? bana şunu yapalım deyin oturup yapalım ama reklamlamdan bıktım ben reklam istemiyorum diosanız bize çok fazla alternatif bırakmıyorsunuz şuanda hackhellin giderleri aylık ortalama 2,500 ytl bunu karşılıyabilicek öneriniz varsa hemen kaldırmaya başlıyalım.

Ben forum paralı bile olsa aylık üyelik ücretine bile dönülse dünyada örnekleri var mı bunun şu an için
araştırmadım ? ama kendi adıma üyelik ücretli bile olsa varım neyse ödemeye
hazırım bir alternatif olurmu bu fikrim takdiri sana bırakıyorum solariz : )

Ayrıca alınan reklamlardan rahatsız değilim bunu da ifade etmek isterim.

en basit olarak google toolbar kullan bloked ı aktif yap bir daha reklam görmezsin

Solariz hackhell'e gönül verdik bir kere...
asıl sen hackhell'e nasıl katkımız olucak sen onu söyle..

bende insanlara agız eymekten problemlerinden reklamlarından insanlara para kazandırmaktan memnun degilim eger bütcem elveripde hackhelli ayakta tutucak bi pozisyonda olsaydım ki şu zamana kadar çok cebimden ödedigimi bilirim borada öledir hiç çekinmeden yaparım reklamlar sizin hoşunuza gitmeyebilir benimde hoşuma gitmiyo ama kapatıp gitmektense bunlarla yaşamayı seçebiliyo insan veya dahada ufalmaktansa hedeflerini büyütmek için ses çıkaramıyoruz insanlar konuşur anlarım ama bana göre mantıklı konuşmalı ben yaparım atarım keserimle olmuyo bu işler hesap bilgileri benimde boranında orda duruyo reklam ver sayfasında buyurn bi ay ödeyinde görelim =) demekten alamıyorum kendimi ben kimseye şu zamana kadar eywallah eden bişey yapmadım allaha çok şükür muhtaçta olmadım olmamda ama şu varki bazen insanları gerebiliyosunuz böle konular açıp yorumlar yapıp şu olabilirdi hackhell e bişeyler ödeseydiniz bu reklamı nden görüyorum deme hakkınız dogabilirdi ama siz açtıgını konuların bize para kazandırdıgını düşünüyorsunuz sanırım hayır düşünmeyin onlar bizi databasemiz büyüdügü için daha çok sıkıntıya sokuyo ve her geçen gün büyüdügünde dünyada 32 çekirdegin üstünde makine nasıl bulurum paranoyaklıgı yaşıyot ve ister istemez panik atak oluyorsunuz.. kolay degil bu bunu nasıl algılarsınız bilemem ama beduada diyebilirsiniz duada allah hackhell den umarım daha iyi bi forum versinki size benim yaşadıklarımı yaşayın ve görün =) bakalım ozaman belanızımı bulursunuz yoksa mutlumu olursunuz para içindemi yüzersiniz hep birlikte görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri