bı yardım be agalar

SKYS

New member
Reaction score
0
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ')' in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/tecnoforum/Forums/index.php on line 49

ben sıteye bır sey ekledım sonra bana bu yazılar cıktı sıteye gıremıyom myaa kafayı yıcemm yaaa :eek:ut: :eek:ut: :eek:ut: :eek:ut: :mad: :mad: :mad:

sanırım kullandığın bir parantez o forum da SQL hatasına yol açmış..
php den çakmam asp de de aynısı olur aynı SQL nasıl olsa:)

pekı nasıl duzeltıcemm :(

o dosyayı bulucan SQL biliosan ) parantezleri sql komutu olarak algılamamaası için kod yazıcan:D

asp olsa yardım edemde PHP bu .. kusura kalma..

vallhıı senın anlattıklarını bılmıomm ama genede yardım ettıgın ıcın sana tesekkur ederımm php yıde bılmyıormusn artık bılen bırın beklıcezzz :):(

SKYS' Alıntı:
vallhıı senın anlattıklarını bılmıomm ama genede yardım ettıgın ıcın sana tesekkur ederımm php yıde bılmyıormusn artık bılen bırın beklıcezzz :):(

admincp ye girebiliyorsan bakımdan tabloları tamir etmekle başlayabilirsin. Eğer giremiyorsan sql u indirip içine göz atabilirsin. Phpmyadmin den Eklediğin sql sorgusunun tersini vererekte silebilirsin.

Eklentileri kurmadan önce yedek almalısın veya önce local de kurarsan daha sağlıklı olur :)

neyse abı saol duzelttım ındex.php hata verıyordu onu orjınlıyle degıstırdım duzeldıı

Geri