Bİr İnsan En Fazla Ne Kadar Uyuyabİlİr?

NE KADAR UYUYABİLİRSİN?

• Kullanılan toplam oy
    117

ismailaga

New member
Reaction score
0
UYKU BAZI ARKADAŞLARIMIZIN EN SEVDİĞİ ŞEY BAZILARININ İSE HİÇ ARASI YOKTUR SENİN ARAN NASIL??[VIDEO]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CorPwYE4iHM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CorPwYE4iHM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/VIDEO]

en az bes saat yukari dogru sinir yok rekorum 16 saate :) tabii üc gün uykusuz kalmistim

3-4 saat kafi
fazLası zarar

16 saat rekorum var oda alarm çaldı uyandım şuan ise genel anlamda 9-10 saat uyuyorum sebebi ise geceleri uyumuyorum... aklınız varsa gece uykunuzu alın :)

YA BEN NE YAPSAMMM KENDIME HAKIM OLAMIYORUM SAKIN GULMEYIN AMA GECE 7 YADA 8 DE YATIYOM SABAH 6 DA KALIYORUM HASTALIK OLDU BU BENDE:( GÜLENİN WARYA SACINI BASINI YOLARIM ,KAFASINI KIRARIM ACABA COK TEHDITKARMI OLDU BU YAZININ İÇERİĞİ:D:hadiordan:emzik:Sopa:eek::melek

rekorum 19 saat.genelde en erken sabah 5 te yatarım..yazınsa gündüz uyurum gece çalışırım.illa çorbacıya uğrayıp işkembe içmem lazım:)

YA BEN NE YAPSAMMM KENDIME HAKIM OLAMIYORUM SAKIN GULMEYIN AMA GECE 7 YADA 8 DE YATIYOM SABAH 6 DA KALIYORUM HASTALIK OLDU BU BENDE:( GÜLENİN WARYA SACINI BASINI YOLARIM ,KAFASINI KIRARIM ACABA COK TEHDITKARMI OLDU BU YAZININ İÇERİĞİ:D:hadiordan:emzik:Sopa:eek::melek

sanki biraz öyle oldu gibi:goz:
ama metabolizma meselesi, iradeyle alakası pek yok, bana 5 saat'de yeter 4 saat'de

8-9 saat arası kaFi ilk oKulda öylE öğretmİŞler di öylE deVam :D

fazlası zarar 7 saat ciwarı ideal bence. ömrümüzün yarısı uyumakla geçiyo zaten :hhman:

sorumluluklarım bıraksaa gündee 20 saat uyurum geri kaln 4 saatte de yemk yerm pc we tele bakarım :D:D:D

Geri