BİRİ ADSL Kampanyaları Hakkında

Immortalqame

Atatürkçü
Reaction score
0
Merhaba bişi sormak istiyorum. TTNET Kullanıyorum BİRİ ye geçsem Arasında fark varmı?

Şuanda 4GB Aylık 29TL lik Kullanıyorum 2 Seneyide Baya Geçti.

BİRİ'nin Öğrenci Paketi Çok Uygun Hızıda Sanırım TTNET ile Aynı Üstelik 6GB+20 TL aylık

Sizce geçmelimiyim?

adszncf.jpg

adsz2d.jpg

adsz3j.jpg

valla benimde merak ettiğim bi konu.1024 ayda 29 veriyoruz.memnun deilim hiç
2 mb limitsiz 35,90 cok uygun ...ama üç be ay sonra deişiklik yparlarmı ki

evet ya bende geçmek istiyorum ama korkuyorum koç ne de olsa sahibi :)

herkes gibi bende bağlantıdan memnun değilim ..detaylı bilgi verirse düşnüyorum bende..

şu sözleşmm bitsin ttnet ten direk biri deyim,,pek sorun alcagını sanmm sanoçda sözleşmen yok diledigin zman vaz geçebilirsin farklı alternatiflere yönele bilirsin ttnet deki gibi mahkum hayatı yaşamak yok

Kampanya fiyatları; Worldcard ile yapılan satışlarda 4 ay, diğer kredi kartları ile yapılan satışlarda ise 3 ay, kredi kartı dışındaki diğer ödeme yöntemleriyle yapılan satışlarda 2 ay boyunca geçerlidir.

4 ay sonra asıl fiyatına çıkacak.

ttnetle bunun arasında bişey göremedim ben sınırsız tt net kullanıyom buda en düşük 49 ytl güya bir kaç ay indirm yapmışlar okadar beklemek lazım bence

biri-adsl-paketler-normal-limitsiz.jpg

keşke bu fiyatlar ile ttnet standartını taşısa hemen geçerim ama ttnet şuan en iyisi( türkiye için) kötünün iyisi ama :)

ttnet milleti sömürmeden başka bişey yapmıyor. 2006 Temmuz'da en son 512'den 1 mbit'e geçiş yaptı. daha da başka bir halt yapmadılar. Kotalı abuk sabuk kampanyalar çıkardılar ama kendi çalışanlarına her türlü hız artırımını yaparlar. Sırf bu çifte standart yüzünden biri'ye geçmek isterim fakat onun da kampanyalı oluşu çok kötü. En nihayetinde Telekom'un altyapısını kullanıyor hepsi. Milleti sömürelim mantığı olmasa , Smile , Biri , TTnet , Superonline falan artık ne kadar ISS varsa şirket varsa hepsi ortak bir çalışma yapıp Fiberoptik kullanımını yaygınlaştırsalar ve ortalama 50-60 ytl ile 10 mbit bağlantı getirseler o zaman adsl patlaması yaşanır. Angutların bundan haberi yok aslında onlar ancak fazladan harcanan kota üzerinden para koparmaya baksın gerizekalılar

inanmayın bu tip servislere çünkü hepsi ttnet alt yapısıyla hizmet veriyor başka alternatifleri yok.

ttnetin alt yapısını kullanıpta daha ucuza hizmet vereceğine inanmak için saf olmak lazım.

kampanyasıda 4 ay lık bu kamyanın benzeri zaten ttnet yapıyor.

Geri