Bİlgisayar Her Başladığında Mavi Ekranla Bİrlikte Tarama Yapıyo

Blokk

New member
Reaction score
0
Bİlgisayar Her Başladığında Mavi Ekranla Bİrlikte Tarama Yapıyo Bu neden kaynaklanıo

arkadaşlar bendede aynı sorun var bilgisayar her açıldığında mavi ekran geliyor ve tarama yapıyor ama ilk %100 taramayı yaptıktan sonra ikincisinde %0'da takılıp kalıyo sonra pc'yi tekrar açıp kapatıp taramayı yaptırmadan açmak zorunda kalıyorum. windows içersinde c sürücüsünü birleştirmeye kalktığımda şöle bir hata veriyo.
Disk birleştirici, chkdsk'in bu diskte çalıştırılmaya zamanlandığını algıladı: (c: ).
chkdsk /f komutu çalıştırın.
bu açılıştaki sorunla alakalı sanırım. yardımcı olabilecek biri varsa şimdidedn teşekkür ederim.

aynı sorun bende de var yardım edebılırmısınız arkadaslar bıze...

selam
sorun diskinizden kaynaklanıyor arkadaşlar. disk sürücülerinin herhangi birinde bad sektor vardır.
scandisk sorunu düzeltebilir.(diskin buzuk kısmını düzeltmez. sadece o kısmı bad olarak işaretler. windowsun bozuk kısmı taramasını ve açılışta mavi ekran vermesini engeller.)
Chkdsk komutunu kullanarak bozuk bir sabit diski denetleme işine yarar.
bu işlemlerde işe yaramazsa bad sektör kapatan bir program kullanmanız gerekiyor.
piyasada bu programlardan fazlası ile var.

bendede aynı sorun vardı taradı ikincide takılıyodu aynen sizin dediğiniz gibi sonra bi 15-20 dk içerde tv izledim baktım olmuş:durdurun
sizde taramayı yaptırın bi işiniz varsa onu halledin sonra gelin sorun düzelir:durdurun
benim öyle düzeldi:durdurun

aynen katılıom cıkan chkdsk programını ıptal etmeyın bekleyın 10 dk benım sorunum cozuldu boylelıkle ıns sızınkılerde cozulur kolay gelsın

c bolumune chkdesk yaptıramazsınız başka bir pc ye takıp yaptırın

Geri