Bİlgİsayar AÇilmiyor!!

sinan94

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim TOSHİBA marka bi tane laptop um var bilgisayar açılmıyor içinden bir şey silerken windows'un bir dosyada arada silindi bundan dolayı pc açılmıyor!!İçindeki resimleri ve müzik gibi vs.'leri nasıl kurtarabilirim!!

şimdiden teşekkürler!

eğerbir cevabınız olursa e-mail adresim: [email protected]

eğer bilgisayarın güvenli kipte açılıyorsa sistem geri yükleme yapıp bilgisayarını açabilirsin...yok buda işe yarazsa işletim cdni koyup onar seçeneğini sec.selamlar

OLMAZSA üzerine windows yükle format atmadan

Merhaba

Önce arkadaşın dediği gibi güvenli kipte açıp sistem geri yüklemeyi dene. Cihazda kaç partion vardı. Yani resimlerin D sürücüsünde ise sistemi yeniden yükle C ye uğraşma. Ama bunların hiçbiri ile yapamıyorsan artık profosyonel yardım alman gerekecektir. Şayet bulabilirsen ERD Commender diye bir program var onla tüm bilgilerini kurtarabilirsin. Aşağı yukarı 600-700 Mb boyutunda ne yazıkki

pc hiç açılmıyorsa hdd yi sökme ihtimalin warsa sök başka pc ye tak NFST le kuduysan görmeye biliyor ama görürse bütün werileri kurtara bilirsin saygılar...

zeus arkadasimiz en sagla yolu solemis. laptobin altinda hdd kopartmanin vidalari cikartip kapagi kaldirirsan hhdyi gorursun. Daha sonra baska pc ye ide kablosu aracigiliyla baglarsin. Daha sonra bilgisayari acip bilgileri kopyalarsin. Yalniz zeusun dedigi gibi eger hdd ntfs ise ntfs hddsi olan bi makina bulman lazim kopyalamak icin,

ne diyim koop koop :biggrin :biggrin :hhman:

bende basin saolsun diyeyim sen leptobun vidalrinindan uzakdur acamiyorsan donanimdan da anlamiyorsundur öldürme makineyi format c: gecmis olsun

evet onar sistemi eğer buda sorunu çözmezse forumda araştır taşınabilir xp var flash disk versiyonu. Onu kullanıp aç istediğin şeyleri d ye at ve sonra format at bilgisayara. Ama kesinlikle önce onarmayı dene.

Geri