Bİ Yardimci Olun(futbolla İlgİlenenler)

kadirsahh

New member
Reaction score
0
nereye konu açacağımı bilemedim.... Beyler ben krampon alacam ama hangisini alıyım karar veremedim bi yardımcı olursanız sevinirim NİKE T90 Ve NİKE MERCURİAL arasında kaldım hangisini alıyım bi yardımcı olun

adidas F50...

ben eskimodel krampon satıyorum.adidas.su an üretilmiyor. birinci kalite.paranın değerli zamanında 250 ytlye satılıyodu.90 sonları 2000 yılı başı arasında en son üretildi.şimdi aynı modelin sadece 2. kalitesini yapıyolar.şu an yıldız futbolcular bile bizim giydiğimiz 100 liralık kramponlarıgiyiyolar.bizim yıllar önce kapattığımız kulüpten kaldılar. 5-6 çift kadar adidas kaldı.bide hatırası var.17 ağustos depreminde kulüp yıkıldı.bir kac tane sıfır kullanılmamış krampon kurtarmıştık. ama şimdi universiteyi kazandım.burs cıkmadı. para lazım.satıyorum. ilgilenen arkadaşlara 70 liradan satıyom.temasa gecmek isteyenler pm atsın.

resim
2i8zww0.jpg

tabiki aynısı deil. eski resimi bulamadım. şu an üretilenin resmini buldum.
krampon çivilidir.kırmızı renk mevcuttur.

numara:37-44

F50 alda Para Varmı diyen hiç yok :) F50 güzel ayakkabı onu profesyonel olunca alacam..şimdi mercurial yada T90 almayı düşünüyorum hangisi daha uzun gider sizce

kardeş hangi mevkide oynuon ve linsanlı mısın ? cvp wer ona göre ayakkabı söliyeyim sana

ben takımda her yerde oynuyorum nere eksik hadi bakem kadir git o mevkiye :) lisansım var tabi bi yardımcı olursan makbule geçer ;)

bence Mercurıal Al çok karizmatik bi ayakkabı

mercurıal almayı düşünüyorumda onunda tipi kayıyo sonradan diyolar doğrumu ?

Geri