Büyük BeşiktaşLı Geri Döndü !!

lucky

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Forumda En çok sevdiğim ve değer verdiğim abilerimden oLan MozoLe Mirach (Mert Abi) Dark_Angel Ve Reactor'un Yardımıyla Tekrar Aramızda.:durdurun

Büyük BeşiktaşLı Yuvana Hoş GeLdin !! :durdurun:durdurun:durdurun

carsi.jpg

Mert kardesım Yuvana hoş geldin...
Dönüşünde katkısı olan herkese Teşekkürü Borç bilirim...

Büyük BEŞİKTAŞLI Mozole MERT =))

hoşgeldin kardeş.. şu açtığın ama devamlılığı olan konularda adının üstündeki ban hiç yakışmıyordu.. iyi ki kalkmış banın... mevcudumuz bir kişi daha arttı ya mutluyuz

Mert ne kadar mutlu oldum bilemezsin =) Şaka biyana, gerçekten de sevindim senin adına. Tekrar hoşgeldin.

Hoşgeldin Mert..

well come to hell...hackhell mert....

SağoLun KardeşLerim HoşbuLdum..Hepinizin Yeri Benim İçin Ayrı.. İnşaLLah Bi Daha Bu Tarz HataLar Yapmadan YoLumuza Devam Edicez.. Tüm Çabam Bunun Üzerine oLucak..

mert senı gormek guzel :D tekrar hosgeldın kanka

MozoLe Miяach;4699659' Alıntı:
SağoL ÇağLar HoşbuLdum.. :)

Yanlis anlasilmasin son kararlardan sonra kimseye bi darginligim kizginligim kalmadi ;)

Sifremi calmissin yonetime konu acmissin modlugumun alinmasini saglamissin hatta actigim konulardan birkacini silmissin sorun degil bunlar.

Hayat kisa haci degmez pelin konusunda da bi darginligim kizginligim yok hakkimda olamaz cok ustume gelmistin umarim bi gun anlarsin hakli oldugum noktalari.

Hayirlisi olsun foruma uzun sure ara vermeyi ve post atmamayi dusunuyorum hackhell buyuktur oyle de kalacak kimseyle dargin degilim kus degilim cok tartistigim McNamara ve Loopused de haklarini helal etsinler gorurlerse eger cok kavga ettik darginligim yoktur bilsinler.

Sorunu olan bana nerden ulasacagini biliyor zaten forumda olmayabilirim ama dostluk bakidir. Ben iyi hatirlayacagim hepinizi umarim beni iyi hatirlarsiniz.

Son ozrum Infatuate'ye ablacim hakkini helal et sende ne olup ne olacagi belli olmayan bi dunyadayiz umarim Bora'yla cok mutlu bir evliliginiz olur.

Sirlar hala bende sirdir Emine sakin aklina takilmasin ablacim.

Hadi herkese iyi aksamlar iyi forumlar :)

Geri