Büyük Çaplı Proje İçin Sponsor Aranıyor

azumet

New member
Reaction score
0
Merhaba Değerli Web Host Sahipleri ve firma yetkilileri

Tarafımca Geliştirlmekte Olan Web Sayfası İçin1 Yılık Süre Şartıyla Sponsor Aranmaktadır. Proje Detayları alt bölümde yer almaktadır.

Proje Detayları: Proje Teknoloji, Bilim, İnsalık, Dünya, Yazı, Resim, Video, Haber, Köşe Yazarlığı, WebTv, Web Radyo, Sohbet, ücrewtsiz mail hizmeti, Vb. Materyallerin yayınlanması için geliştirilmiş bir proje...

proje Hit ve Site Yogunluğu : proje reklam kanpanyası başlangıç olarak yogun program uygulanacak ilk olarak 5500 adet kullanılan ve aktif olan msn adreslerine bilgi maili, ikinci reklam tanıtım adımı, 3.500.000.(+ - ) mail adreslerine bilgi maili, ücüncü adım olarakta 2000 ve üzeri gsm numarasına ( kullanılan ) sms ile tanıtım yapılacakıtr.

proje içeriği ve yayına sunulacak materyallerin cok geniş tutulması bir nevi başlangıçta bir web sayfası olsa bile 3-4 ay gibi bir zamanda portal konumuna getirlecektir. proje yazılım ve kodlama dili olarak php kullanılmıştır. ( forum değildir. )

proje yeterliliği göz önünde alınarak alternatif yeterli hizmet yükümlülükleri alt kısımda yayınlanmıştır.

Hosting : 1000 mb ( opsiyonlu )
Banwid : 75 gb (aylık)
alt alan adı : 10
hosting türü : php (lunix)
günlük yedeklem : olsun
mail adeti : sınırsız ( pop3 )

Sponsorluk Hakları : sponsorluk kabul edilen firma/birey yukarı satırlarda beyan edilen reklam programlarıiçerinde firma tanıtımı içeriğini eklenmesi

proje yayına başladığı zamandan sponsorluk bitişine kadar olacak olan 1 yıllık süre zarfından yazılım en alt kısmında Boy:100px / En : opsiyonel olmak üzere flash, gif. jpg, fotmlarında bilgilendirme ( reklam metni ) + proje kapsamında ziyaretcilerimizin ve proje kapsamında görevli olacak ekip bünyesinde Ana Sponsor olarak devamlı nüks edilmesi... sesli ve görşel yayınlarda ara bölümlerde ( webradyo, webtv ) tanıtıcı video veya tanıtıcı sesli reklam/anlatım imkanı... Proje Kapsamında Gelir Elde Edilme Durumunda Elde Edilen Gelirden %20 lik pay imkanı...

Üst Bölümlerde beyan edilen projeyi yükünü üstlenebilecke sponsorlar aranmaktadır. projenin genişliği ve reklam yogunlugun göze alınması itibariyle.. proje kapsamında ciddi oluşum içerisnde bulunulmuş olması, ekibin yeterliliğinin oluşturulaması ve projenin tam aktif olarak yayaına devam edebilmesi önem taşımaktadır.

bu şekilde bir porjede sponsorluk yükünü kaldırabilecke olan hostinfg firması veya bireylerin tarafıma iletişime geçmeleri önemle rica olunur...

projeyi üstlenic firma ile kişisel olarak iki taraf sözleşme imzalayacaktır.

İletişim Ve detaylar için
Gsm : 0543 535 9068 ( Gizli Nolar Cevaplanmaz - Saat : 11:00 / 20:00 arası aktif - sms ile gunun hersati )

konuyla ilgili daha detaylı bilgi için iletişime geçmeniz önemle rica olunur

Teşekkürler iyi çalışmalar

Geri