BüyüCüLeR İsTe:)))

ReD-WyRM

New member
Reaction score
0
Bölüm 1: Karşılaşma … “Evet Frodo, bu yüzden gidip bu yüzük hakkında araştırma yapmam lâzım. Bu yüzüğü bir yere sakla.” “Ama daha yeni gelmiştin!” “Frodo, gitmem lâzım bu senin için önemli!” “Peki ama hemen gel” “SUS BE KIZAN yani tamam” ...ve Gandalf Mercedes Benz Model Atına Atlayarak Gondor’un yolunu tutar. Vardığında atını kenara parkeder ve kral bilmemkim’in şatosuna gider orda kütüphaneye giderek bilgisayarı açar ve www.bilmemneparşömenruloları.com.sh (Shire) sitesine girer ordan hiç bişey bulamıyınca (bikaç sıkıcı Talihsiz Serüvenler Dizisi kitabı dışında) canı sıkılır ve pencereyi alta alarak Counter Strayk oyununu açar bi kaç ay oynadıktan sonra www.google.com.sh sitesine girer ve “Tek Yüzük Parşömenleri” diye aratma yapar ve bulur. ”Yüzüğü Sauron adında bi canawar yapmıştır sonra bi prens onu öldürmüş ve yüzüğü yok etmek için almıştır ama hıyar onu kötülük için kullanmış ve bu onu bitirmiştir yıllar sonra yüzüğü gollum adında bir cücük bulmuştur ve oynamıştır vs. vs.” “N’ayır N’olamaz Frodo’nun Başı Dertte Lanet Olsun” der ve Mercedes Atına atlar ama atın benzini bitmiştir ve en yakın istasyon 9192943982 Km uzaktadır Gandalf ışınlanır ve benzin sırasına girer bide ne görsün kendisi gibi moruk bi adam arkadaşlarıyla alem yapıyo dansöz oynatıyolar. “HİEEEEEYT H’ÜLAYN BENZİN ALCAZ HÜLAYYYN” der moruk number one (Gandalf) “NE DİYON LAN SEN PALYANÇO” der ordaki moruğun arkadaşı “Ne bana ha! Kimse bana palyaço diyemez hele hele palyanço hiç diyemez ben bir FRP kahramanıyım” O sırada alem yapan moruk ayağa kalkar ve moruk number one’ın yanına gelip: “NEEEEE DİYOOOON LAAAAAN SEEEN SİBOOOOOOP” der Gandalf adama küfrederek dövüşü başlatır. Alem yapan moruk dansözü alıp Gandalf’a fırlatır Gandalf onu yer ve moruka “Hımmmm Gel Bakalım Senin Adın Ne Lan” diye imla kurallarına hiiiç uymayan bir cümleyle alem yapan moruğa der. Moruk: “Sanane Lan Benim Adımın Dambıldor Olduğuna Söylemem” Gandalf İyice Sinirlenir ve Adamı kink boksa davet eder Moruk adama “Sonra Kesinlikle” der ve Messenger adresini bırakarak gider (morukdambı[email protected]) ...Bölüm Sonu... Bölüm 2: Çetleşmedeki Öfke Gandy evine gider ve bilgisayarını açar ordan WSN WESSENCER (Wizard Messenger) çet programını açar ve kendi 3. Wizardhotmailini yazarak giriş yapar. ([email protected]) Orda 786176532 kişilik listesine hemmmmmen dumbledore’u bulur (nasıl olduğunu merak edenler Ctrl+f yapsın  ) ve konuşmaya başlar... gAnDaLf GaNdY : Slm (=*~Dumbelemeledorus~*=) : Slm gAnDaLf GaNdY : Nbr? (=*~Dumbelemeledorus~*=) : İidir Sen? gAnDaLf GaNdY : Eii  (=*~Dumbelemeledorus~*=) : Sen o Benzin almaa gelen moruktun demi??? gAnDaLf GaNdY : Sensin moruk (=*~Dumbelemeledorus~*=) : sen gAnDaLf GaNdY : sen 1 dk nikimi deişitiriim (=*~Dumbelemeledorus~*=) : ok | ÜyE oLuN | www.gandalfinyeri.com.sh.tc | SüPeR sİtE | : geldim siteme üye olsana  (=*~Dumbelemeledorus~*=) : banane beni sitem var zaten www.davuldambıldor.com.hg (Hogwarts) senin gibi bedava .com.sh.tc almadım verdim parayı aldım domaini  | ÜyE oLuN | www.gandalfinyeri.com.sh.tc | SüPeR sİtE | : salak  (=*~Dumbelemeledorus~*=) : şimdi görürsün AVADA KEDAVRA (der dambıldor ve monitörü parçalanır ve internet kafede oturum açar) | ÜyE oLuN | www.gandalfinyeri.com.sh.tc | SüPeR sİtE | : nerdesin lan hıyar Şu Mesaj Bütün Kullanıcılara Gitmedi: nerdesin lan hıyar A.P.W.B.D. : Geldiiiim gene slm | ÜyE oLuN | www.gandalfinyeri.com.sh.tc | SüPeR sİtE | : slm sensin gel yarın king boks yapalım A.P.W.B.D. : Olmaaaaz yarın işim var hogwarts’da yeni ksksksksksksksks öğretmenini kovcam | ÜyE oLuN | www.gandalfinyeri.com.sh.tc | SüPeR sİtE | : ksksksksksksks ???  A.P.W.B.D. : Karanlık sanatlara karşı savunma kuramı sadece kakadır | ÜyE oLuN | www.gandalfinyeri.com.sh.tc | SüPeR sİtE | : banane salak A.P.W.B.D. : Hieeeeeeyt Hülaayyyn Bana Salak dedin haaaa yarın yani 3. Bölümde düello yapçaz okeymi len | ÜyE oLuN | www.gandalfinyeri.com.sh.tc | SüPeR sİtE | : Okey lan ...Bölüm Sonu... BÖLÜM 3: Beklenen Düello Sabahın ilk ışıklarıyla vs. vs. vs. Dambıldor ve Gandy düello için “World Kink Boks Şampiyonşip” stadyumuna gelirler ama “Tadilat İçin Kapalı” olduğu için düello işi suya düşer. Tam bu umutsuzluğun içinden nasıl çıkacak vs. vs. ortaya Orta Yaşlı bi adam çıkar bu adam tabikide ZÜPERMEN’DİR Deeeeeeeermişim. Bu adam -pardon- herif Kenan Işık’tır ve bizim bitirim ikiliyi “Kim 500 Galleon ve Shire Parası İster” adlı yarışma programında yarıştırır... K. Işık: (Dambıldor’a) “Eveeeet Hoş Geldiniz İlk Sorunuzu Soruyom: ‘MEEEE’ diye Baaaran Hayvan” Dambıldor: “NHUAHAHA ÇOK KOLEY LEN TABİKİDE HİPOGRİF” K. Light: “DAAAAT yanlış cevap. Sıra sizde mr. Gandalf. Frodo’nun soyadı” Gandy: “Çantains miydi yoq feleton joker hakkımı kullanıp Saruman’ı arıycam” --Diiiit-- Sarımen: “Heh sauron abi bak sana bi kız buldum mesleği sana uyar gözlükçüymüş kız” Gannadılf: “LAN HIYAR BENİM GANDALF. Neyse Fordo’nun soyadı neydi len” Sarumen: “Frodo Ford_Anglia kih kih” Shire Bakkalı: “Kenan Ağabeeey Frodo Ford_Anglia” K.(ar)Işık: “DAAAAT. Yannış oldu sıra sizde Dumb bey. Cennet Maalesindeki Ayyaş Kim?” DamDumDor: “abe be nerden biliyim be kenan abi gelip çiçek alasın” KkkKkkKışıkk: “Joker hakkınızı kullanın” Dam(sız Girilmez): “Yoq ben karo As hakkımı kullaniim seyircilere soralım” Seyirciler: %50= Ayı %30= Pimbe %10= Komiser %bilmemkaç= Yunuz DEMDUM: “Beeen Yunuz diyim” K(arışık pizza) Işık: “Dırıdurudruau Doğru cevap 1 Galleon + Yarışma Şampiyonluğu Sizin” Damam: “Yahoo Yaşasın YAHOO” Polisler: “Hieeeyt burda reklam yapmak yasak (www.yahoo.sülemem) Bizimle merkeze kadar gelin dumbele bey” Gandy: “WUHUUU BEN KAZANDIIIM GOOGLE GOOGLE (ok sustum polis abi) ...ve böylece üçüncü bölümünde sonuna geldiiik bi dahaki bölüme kadar BAAAAY... ...Bölüm Sonu... Bölüm 4: Buna İsim Bulamadım “Kaptanın Günlüğü, Yıl: 2005, Yer: Shire Gezegeni: Sevgili Günlük Naapıyon İymisin, Beni Sorarsan Bende İyiim Ailecek Geçiniyoz... LAN [...biiiip...] GÜNLÜK BANA OLAN 700 GALLEON BORCUNU ÖDESENE!!! BAKKALA MANAVA KASABA BORCUMUZ VAR !!! ZATEN [...biiiip...] POLİSLER BENİ BURAYA GETİRDİ SİNİRİM BOZUK!!! BİRAZDAN GÖZ ALTINA ALCAKLAR!!! “Suçlu No: 1928-2927-2561-1213 Dumbeldoor Serbest Bırakıldın Hadi Gene Bekleriz” “OLEEEY HEYOOO HEEEYOOO SERBESTİM HADİ BAY BAY POLİS AAAABİ. [...biiiip...] herif” ... Dumbeleelellesakileee serbest bırakılmıştı ve Süpürgesiyle Şayıra doğru gidiyordu ta ki önüne bir hava polisi çıkana kadar: “DUR! Ehliyet Ruhsat” “Ama polis ağabeeey benim ehliyetim şeyde kaldı ee şeyde hah evde” “HADEEE LEYN YEMEZLER!” “DEMEK BANA HADE LEYN DEDİN ŞİMDİ GÖRÜRSÜN SEEEN ‘AVADA KEDAVRA’ ” ... Polis Düşer ve Dumb yoluna devam eder ama birden önüne bir film afişi çıkar: “Dumb and Dumberer 2” (Salak ile Avanak2) Dumb bunu görünce kendine hakaret ediliyo sanır ve afişi alıp ağzına sokar ve yola devam eder ve şayıra gelir ve eve girer ve Gandalfı görür ve (tamam artık ve demiycem) “Gel Lan 4 Büyücü Turnuvası Yapalım zaten” der “İyide onun adı 3 büyücü turnuvası ve biz 2 kişiyiz” “Lan Sauronla Voldiyi alırız işte ben feleton ediyim” --DIIT-- “Alo Woldi gel lan buraya tri wizırd yapçaz” “Okey abi şu adamı yiyim geliyom” --DIIT-- “Alooo Sauronald gel lan tri wizard yapçaz sen gözcü olursun deeeermişim” “Sana varya bi göz çakarım töbe töbee neyse geliriz” ...ve Gelirler “dum dum çık“ onların gözlerini bağlayıp bi kaavenin önüne getirir ve içeri girip okey onarlar Woldemort 30 kez yenip Şampiyon Olur ve onları yer... ...Son...

aLıNtıDıR*

Geri