Bütün Yollar HackheLL Dünyasına ÇıkaR

mchasso

New member
Reaction score
0
Burada Basamakları Tek Tek Tırmanırsın. Koşarsın, Çabalarsın ve Zirve Tam Karşındadır ama Ulaşamazsın.HackheLL dunyası' da Dostluğun Sonu Yoktur. Sürekli Çıktığın Dostluk Merdivenidir.

2s960qp.jpg

Çiçekli Yollardan geçersin HackheLL dünyası'da Tüm Arkadaşların Sana Elini Uzatır, Çiçeğin Suya uzandığı gibi. Hiç çıkmak istemezsin bu güzelliğin içinden.

29muf6h.jpg

Tüm Lezzetleri, Farklılıkları Bir arada yaşarsın HackheLL dünyası'da Birgün Geriye Baktığında Çok yol katetmişsindir. Bütün bunları benmi başardım diye şaşırırsın. Sonra anlarsınki Bu yolda her basamakta onlarca arkadaşından yardım almışsındır.

rh6g5s.jpg

Bazen O kadar çoğalırızki İlerlemek için yollarımızı genişletmemiz gerekir. El Birliği ile bunuda başarır Engelleri tek tek kaldırırız.

mt5t6p.jpg

Tehlikeli virajlardan dönmek zorunda da kalabiliriz. Ama Biz HackheLL'liyiz!! bize hiçbirşey olmaz. Arkamıza Bakmayız. Bakmayız çünkü her zor anlımızda samimi bir el bizim yanımızdadır..

7081p4.jpg

Sonunda Düzlüğe Çıktığımızı zannederiz bitti deriz ama bu yol çınarların derinlere saldığı kökler kadar kalıcıdır. Yanımızda yüzlerce dostumuz vardır artık hiç bitmeyen Yolculuğumuzda...

Alıntıdır

Alayına gider:eek:ha dostluk öldümü be:D hackhell bir başka:D

Teşekkürler KanKa.. AYnen ÖyLe..

harika oLmuş Dai....TeşekkürLer

harika olmus cok güzel emegine saglik
2zs3477.jpg

güzeL oLmuş sağoL (= ..

Konu sabite aLınmasını talep ediyorum mod arkadaşlardan...

dai şairLiğemi soyundun :hhmanD

bu hh balıkesirde ne zaman ortaya çıkar birde onu söyleseniz artık:))

Geri