Bütün Yeni Üyelerin Sorunu:'''Önceden verildi LOCKED'''Lütfen okuyun...

KaRaBaSaN__1

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu forumda yeni üyelerin karşılaştığı en büyük sorunlardan birisi de önceden verildiğini bilmediğiniz bir konunun kilitlenmesidir açacağım konuyu aramada aramama karşı benzer isimler kullanıldığı için bulamıyorum ve konuyu açıyorum ve bir çok konu modlar tarafından kilitleniyor bence 'verilmişti ' denmesi yetmiyor sayın modlarımın onun verildiği konunun linkini vererek konuyu kilitlemesi bizizm için daha iyi olacaktır diyorum ve yorumlarınınzı bekliyorum
Saygılarımla...

bazen bu olur
atıyorum bu gece kurtlar vadısını ızledın muthıs bır olay cakır oldu (mesela)

hıc zaman kaybetme gel bır baslık ac sok sok sok :D die
işte olay budur senın gıbı dusunen bı cok ınsan var ve
ben o gun ıcınde bu konu ıle alakalı zaten bı 20 konu kapamıs yada sılmıs oluyorum

hadı kendını benım yerıme koy

ne kadar ıyı nıyetle yaklasabılırsın bu olaya

kady e katılmamak elde değil öle günler oluyoki günde 20 belki daha fazla c/p ler oluyo buda tabi hoş değil..:)

sende bunu düşün ..;)

kady ya cakir oleli cok oldu :D kady aciklaman gayet guzel arkadasim baska caremiz yok konu vermeden elimizden geldigince aramak laizm...

kady' Alıntı:
bazen bu olur
atıyorum bu gece kurtlar vadısını ızledın muthıs bır olay cakır oldu (mesela)

hıc zaman kaybetme gel bır baslık ac sok sok sok :D die
işte olay budur senın gıbı dusunen bı cok ınsan var ve
ben o gun ıcınde bu konu ıle alakalı zaten bı 20 konu kapamıs yada sılmıs oluyorum

hadı kendını benım yerıme koy

ne kadar ıyı nıyetle yaklasabılırsın bu olaya
walla ne diim dicek bişey yok ama her zaman bi konu 20-30 kere açılmıyor bari onlarda duyarlı olalım bea
birisi verildi diyor diğerleri (bazen de mesaj sayısını artırmak için) evet verildi,verilmişti diyor ama nerde verildiğini söylemiyor işte bu beni bozuyor konuya zamanınızı ayırdığınız için çok tşk ler

haklısın bazen bu durumda olabılıyor ama
(sadece bu gıbı durumlarda ) uyelerın demesı bır sey ıfade etmıyor
sorumlu mod yada genel smod un bu konuda en son kesın bır yorumu olur zaten :D

dostum haklısın ama o cvp ı verende yalan sölemiyo ya :) sonuçta bu cvp ı verebilenler ya görevli yada eski üyeler illa ben link istiyorum dersen benim bölküme açtığın ilk c/p de link vericem söz..:)

karabasan haklısın tabe,çoğunda linki verrek kapatıo mod arkadaşlar,zaten genellikle kahkahada yaşanıo sanırım bu tarz olaylar,malum hepimizin arşivi benzio birbirine:) ama kadynin dedii gibi olaylarda oluo,herneyse sen yinede farklı kelimelerle arattır acacğın konuyu ki,soraadan bu tarz sıkıntılar olmasın:)

karabasan kendi bolumum adına konusuyorum geyik genelde verilen bir konuya mutlaka link veririm baslık farklı olsa bile msjlardan buluorsun ama komik resimlerde dostum link vermem sana imkansız neden diceksin ? -- Resimleri nasıl arıcam dostum tek tek bakamam yaa hadi yazı olsa bir yerini kopyalarsın edersin msjlardan bulursun ama resimde onu yapamassın ben resimde genelde "verildi LocKed" yaparım ... ama kadyninde dediği gibi gun gelior 20-25 konu kapatıoruz .

Zaten uyelerin verildi demesine bakmaz bolum modları en sonunda ya kendi al buyur link der konuyu kapatır veya link vermeden konuyu kapatır ... sonucta adamın senin konuna karsı bir garezi yok neden kapasın ki ..... birde o acıdan dusun.

Geri