Bütün Msn hesaplarınızı Tek Msn İle Açın

Devil

Script Hacker
Reaction score
0
Programı Kurduktan Sonra Msn Acc lerinizi ekleyin bu kadar icq de eklenebiliyor arkadaşlar Kolay Gelsin :)

7.5 İLE Calışanı
http://www.imtiger.com/files/tiger-0.0.3.2-install.exe
Clip_8.3.jpg

Download

Kockoca Linki Goremedinmi ???? Gorme Bozuklukları Olan Arkadaşlar İçin Buyuttum :D

Ahaha Devil imzandan dolayı net olarak gözükmüyor :) Farklı Tonda Yap rengini daha güzel olur :)

ya dostum programı ben indirdim ama copy program dedi kurmadı sorunne

Payla$im İçin Sağol Güzel ßir Aletmi$h..

ßari ßen :Floood Yapmim :d

Dewil Karde$h Te$ekür ßutonuna ßasayim Ok :d

Uyardiğin İçinde Sağo£ hihihi :d

dostum saol 7.5 versiyonunu kurdu teşekkürler

program güzel
denedim hatta ama şöle bi sorum war
benim 2 msn adresim war
ötekinide açtığım zmn o listedeki kişiler beni görebilirmi
ben kendimden deneme yaptım
her iki adrestete war adım
asılında oturum açıldığı görülüo
hatta msj yazdım deneme olsun die ama diğer adresimde beni listede yokmuşum gibi gösterdi bu namussuz

iyide arkadaşım bende görünmüo yani tiger menüsü var ordaki options ve about kısımları görünüo ama add contact ve add account kısımları sönük kalmış yani tıklanmıo,
oturumu kapattım denedim açtım denedim tüm kişisel durumlarda denedim olmadı sorun ne olabilir :eek:

hayret ya virüslü dosyaya teşekkür ediyosunuz.Neden virüs koyuyosunuz madem bişey yapmaya çalışıyosunuz neden virüs koyuyosunuz.

virüslü mü ne virüsü ya
bende virüs faan yakalanmadı!
ayrıca devil koyduysa bişey yoktur
Dimi devil kardeş?

domingos' Alıntı:
hayret ya virüslü dosyaya teşekkür ediyosunuz.Neden virüs koyuyosunuz madem bişey yapmaya çalışıyosunuz neden virüs koyuyosunuz.

1-dakka bir gol bir bismillah bilader ; ne burada ne başka forumda o forumun bir moderatoru mod olduğu foruma viruslu dosya koyacak kadar angut ve saygısız değildir olmamalı insanlar bu kadar kolay karalanmamalı
2- çoklu messenger diye bişey var nedne ayrıca ek ıvır zıvır şeylere gerek duyulur anlamam amaç msn de muhabbet etmekmi birilerine aa bnde bak bu var deyip hava atmak mı kendini tatmin etmekmi
3- ben şahsen inanmıyorum devil n böle bir dosya koyduğuna buraya ger ki (devil için söylemiyorum) mod yada herhangi bir uye viruskoymak amaçlı bir program bir konu ekliyorsa buraya zaten banlanır en direkmanından bir user olarak sanırım boyumu aşıcak sözler sarf etmedim ama yeni uye olan uyeler için özellikle söylemek istiyorum amaç sadece paylaşım ve burada şüphe etmeyeceğiniz kişiler en başta forum moderatorleridir.

Geri