Bülent Uygun Milli Takıma gelmeli mi?

Bülent Uygun Milli takıma gelmeli mi?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

ayberk228

New member
Reaction score
0
Evet dün(10 Ekim 2009) yenildiğimiz Belçika maçı sonrası aklıma birden Fatih Terim'in istifa edeceğim sözleri ve Bülent Uygun'un milli takım hedefim sözleri geldi. Fatih Terim görevi bırakır ve milli takımın başına Bülent Uygun gelirse şaşırmam doğrusu. Sizce Bülent Uygun milli takıma yakışır mı, gelirse neler yapar-yapamaz ? Görüşlerinizi bekliyorum,burada paylaşalım.

yok yaa Bülent Uygun'un Sivas'tan gitmesinin tek nedeni başarlı kadroyu bozması... Kadroyu bozmadan önce de bu takımı ben bu hale getirdim gibi söylemleri.. o da egoist ne istediğini bilmeyen birisi... kahraman oma sevdalısı... ayrıca tek tecrübesi Sivasspor.... daha kaliteli bir hoca getirilmeli.... illaki Türk olması gerekmez ama illaki Türk olacaksa Şenol GÜNEŞ taraftarıyım bu konuda.....

ErtuğruL SağLam'a Yakışır bence. . .

tamam ilk başta anket çıkmamıştı şimdi gördüm sanırım netten oldu :huh:

ilk önce konu açılır konu açıkken kişi anketi düzenler konu üyelere gözükür olay bundan ibaret de .

bence yabancı hoca gelmeli türk hoca duygusal davranır yabancı hoca iyileri seçer. ama ertuğrul sağlamda iyi olur

Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'u bırakacağını zannetmiyorum. Bursaspor'da çok iyi işler başarıyor,zaten Beşiktaş'ta da iyiydi,idam edildi orada.

BüLent Uygun, ErtuğruL SağLam, ToLunay Kafkas Gibi İsimLerin A MiLLi İçin Erken OLdukLarını Düşünüyorum...

GeLdikLerini DüşüneLim, En Ufak Bir OLayda GitsinLer DeniLecek, Ama Fatih Terim Gibi LobiseL AnLamda KuvvetLi OLmadıkLarı İçin Hemen GönderiLecekLerdir...

GönderiLmeLeri Demek HarcanmaLarı Demektir...

Bugün Neden Ersun YanaL A MiLLi Takıma GeLemiyor Veya GeLmesi İmkansızsa Bu Genç Ve İLeride KendiLerinden Çok ŞeyLer BekLediğimiz Teknik DirektörLerimizin ÖnceLikLe KendiLerini Daha Da GeLiştirmeLeri (LobiseL AnLamdada, Medyadada, Kariyer OLarakta BeLLi BaşarıLar KazanmaLarı Gerektiğini Düşünüyorum) Gerektiğini Düşünüyorum Ki, A MiLLi Takıma GeLdikLerinde 6 Ay Sonra GönderiLmesinLer, Çünkü Bu İsimLer Gerçekten Büyük Hoca OLabiLecek KapasitedeLer, Hemen HarcamayaLım Bence Bu DeğerLerimizi...

Kimin GeLmesi Gerektiğine GeLecek OLursak, GeLecek İsim Her Açıdan GüçLü Biri OLmaLı Ve 6 Ay Sonra GönderiLebiLecek Biri OLmamaLı, Şu Aşamada A MiLLi'ye YerLiden Başkasının YaLan OLacağını Düşünsemde, Mevcut Durumda YerLiLerden Kimsenin GeLmesi MantıkLı OLmadığından, Mecburen Yabancı Hoca OLmaLı...

Geri