BüLent Uygun, ErtuğruL SağLam, ToLunay Kafkas Gibi İsimLerin A MiLLi İçin Erken OLdukLarını Düşünüyorum...
GeLdikLerini DüşüneLim, En Ufak Bir OLayda GitsinLer DeniLecek, Ama Fatih Terim Gibi LobiseL AnLamda KuvvetLi OLmadıkLarı İçin Hemen GönderiLecekLerdir...
GönderiLmeLeri Demek HarcanmaLarı Demektir...
Bugün Neden Ersun YanaL A MiLLi Takıma GeLemiyor Veya GeLmesi İmkansızsa Bu Genç Ve İLeride KendiLerinden Çok ŞeyLer BekLediğimiz Teknik DirektörLerimizin ÖnceLikLe KendiLerini Daha Da GeLiştirmeLeri (LobiseL AnLamdada, Medyadada, Kariyer OLarakta BeLLi BaşarıLar KazanmaLarı Gerektiğini Düşünüyorum) Gerektiğini Düşünüyorum Ki, A MiLLi Takıma GeLdikLerinde 6 Ay Sonra GönderiLmesinLer, Çünkü Bu İsimLer Gerçekten Büyük Hoca OLabiLecek KapasitedeLer, Hemen HarcamayaLım Bence Bu DeğerLerimizi...
Kimin GeLmesi Gerektiğine GeLecek OLursak, GeLecek İsim Her Açıdan GüçLü Biri OLmaLı Ve 6 Ay Sonra GönderiLebiLecek Biri OLmamaLı, Şu Aşamada A MiLLi'ye YerLiden Başkasının YaLan OLacağını Düşünsemde, Mevcut Durumda YerLiLerden Kimsenin GeLmesi MantıkLı OLmadığından, Mecburen Yabancı Hoca OLmaLı...