Bülent Uygun çıldırdı

Dean Winchester

SupernaturaL
HH Üyesi
Reaction score
0
Lig lideri Sivasspor, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe deplasmanında aldığı 4-2'lik mağlubiyetten sonra, bu hafta da sahasında Ankaraspor ile 1-1 berabere kaldı ve şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı.

Sivasspor maçın henüz 3. dakikasında Mohamed Ali Kurtuluş ile öne geçerken, 74. dakikada 19 yaşındaki oyuncu Umut Sözen'in golüne engel olamadı.

Bu golden sonra Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun bir hayli sinirlerek yedek kulübesinin yan tarafındaki bölümü yeklemedi. Bir kaç tekme ile yedek kulübesinin yan tarafını yıkan Bülent Uygun sinirlerine hakim olamadı.

Bülent Uygun ateş püskürdü

Ankaraspor'la sahasında 1-1 berabere kalan Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, maçtan sonra şöyle konuştu:

"Fenerbahçe'yle yaptığımız iki önemli maçtan yenik ayrılmamızdan dolayı bu maç öncesinde moralsizdik. Sahamızdaki galibiyet serimizi devam ettirmek ve üç puan alarak şampiyonluk yolunda avantaj elde etmek istiyorduk.

72. dakikada Mehmet Yıldız'a yapılan bir faul vardı ve hakem bunu vermedi. Sonra golü yedik. Bunları vermeyeceklerse biz niye maça çıkıyoruz. Sahada hiçbir şeyi yönetemeyen bir hakem vardı. Deniz Çoban seyirciye her türlü tahriki yaptı."

Kaynak:Hürriyet​

macıda izledim öyle bitaraflarını yırtıcak bi durum yok ortada zaten sacma bi gol attılar. Ankarasporun kazanmaması mucize. insanın gözünde sivasın degerini düşüren bi harekete daha imza attı bülent uygun.

Bu sezon boyunca,oynadıkları maçlarda karşısında ki takımların daha çok hakkı yendi.Galatasaraya ofsayttan gol attılar.Fenerbahçe maçında daha çok hataları vardı,hakem de onlara hata yaptı.O zaman neden bişey demedi?Hatta maçtan zevk aldım bile demişti.Bundan da almaya çalışsın şimdi...

bülent hocaya yakışmamış
insanın konuştukları ile yaptıkları bu kadar tezat oluşturur
yenilmeyide bileceksin yenmeyide
hakemle uğraşmalar kulübe camı kırmalar son derece seviyesiz

Hakemin sivas lehine çalıştığını rahatlıkla söyleyebilirim
Hal böyleyken hakeme yaptıklarını, yedek kulübesini kırmasını hayretler içinde izledim.
2 hafta evvel eskişehiri nasıl yendiklerini unuttu galiba, eskişehirin buz gibi penaltısı verilmedi
Şu saatten sonra sivassporun şampiyonluk olayı kesinlikle bitmiştir, sezon sonunda 4. olacağınada adım kadar eminim.

Mactan sonra akşam maraton programına fax geldi. Bülent uygun macta orucluymuş ondan dolayı yapmış bunları. bugun cıkıp ozur dilicekmiş...:saskin:saskin:saskin

He Bülent he canım he.
o değiLde haLa şampiyonLuga inananLar var.

BüLent Uygun bu sezon cok değişti. . .
BunLar ona yakısmayan hareketLer. . .

Geri