BüLent Korkmaz Resmen Bıraktı!!! [Tek BaşLık]

Aslan'da Korkmaz dönemi bitti!
18_257049_korkmaz423.jpg

Yönetim kurulu, Bülent Korkmaz’ın göreve geldikten sonra kendi isteğiyle verdiği istifasını kabul ettiğini duyurdu. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlük görevini 24 Şubat 2009 tarihinden bu yana sürdürmekte olan Sayın Bülent Korkmaz’ın kulübümüze sunduğu istifa, yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir" denildi.

Açıklamada, Korkmaz’a teknik direktörlük görevi süresince büyük bir özveri ile yürüttüğü çalışmalarından dolayı Galatasaray Spor Kulübü olarak içtenlikle teşekkür edilirken, Bülent Korkmaz’a bundan sonraki kariyerinde üstün başarılar dilendi.

YÖNETİMLE VEDALAŞTI

Bülent Korkmaz'ın görevine son verilme eylemi kulüp başkanı Adnan Polat yurt dışında transfer görüşmeleri yaparken gerçekleşti. Başkan Adnan Polat'ın olmadığı yönetim kurulu toplantısında asbaşkan Yiğit Şardağ ve yöneticilerden Ali Haşhaş ile Murat Yalçındağ'ın katıldığı toplantıda sarı kırmızılı yönetimin kararı Bülent Korkmaz'a iletildi. Görevine son verileceği yolundaki iddiaların artması yüzünden bu kararı bekleyen Bülent Korkmaz kararı soğukkanlılıkla karşıladı. Taraflar dostane bir şekilde vedalaşıp yolları ayırdılar.

Kaynak

Görünen Köy KLavuz İstemezdi Ama G.Saray Macera Aradı...

YoLu Açık oLsun BüLent Korkmaz'ın G.Saray İçinde HayırLısı oLsun.

inşallah ilerde daha iyi şartlarda ve daha başarılı olacak bir yapıda tekrar buluşuruz....ama şimdi tecrübesizliğinin kurbanı oldun......

B_4020_GSKLOGO_B.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlük görevini 24 Şubat 2009 tarihinden bu yana sürdürmekte olan Sayın Bülent Korkmaz'ın kulübümüze sunduğu istifa yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Sayın Bülent Korkmaz'a teknik direktörlük görevi süresince büyük bir özveri ile yürüttüğü çalışmalarından dolayı Galatasaray Spor Kulübü olarak içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bülent Korkmaz'a bundan sonraki kariyerinde üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

GaLatasaray.org

tamam büyük kaptan,bi enkaz devraLmışmış ki bence enkaz değiLdi,kesinLikLe şansını değerLendiremedi..
bunun en büyük sebebi de,daha besmeLe çekmeden GaLatasaray gibi büyük bi takımın başına getiriLişidir,BüLent Kaptan'ın; tıpkı Hagi gibi..
önce pişmeLeri Lazımdı..
bi 5-10 sene..

el öpmekten dudak aşınmaz bunlar antrenörlük yapmadan yardımcı lık yapmadan t. direktör olmaya calıştılar. bilen birinin yanında calışacaksın ki işi ögrenesin. siz çırak olmadan kalfa olmadan usta olmaya kalktınız. kabahat sende degil seni getirende bülentcim.

Çok yıprattılar Bülent Hoca'yı her gün yerinize başkalarının isimlerini okuduğunuzu düşünerek nasıl başarılı olunabilir ki? Geldiği ilk günden beri farklı T.Direktör isimleri yazıldı çizimdi medyanızda. Yazık oldu Büyük Kaptan'a :-(

Büyük Kaptan !
HeLaL Sana...
Fakat sabRetmemiz Lazım.. 1-2 sene sabRetsek büyük i$Ler yapaR..

Geri