BüLent Korkmaz Resmen Bıraktı!!! [Tek BaşLık]

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Galatasaray´ın menfaati ne olursa onu yaparım, kalmam gerekirse kalırım, gitmem gerekirse giderim" dedi.

18_256585_bulentkorkmaz4233333.jpg

Sivasspor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında Galatasaray Kulübü kendisini göreve davet ettiğinde büyük bir heyecanla "yuvasına ve evine" döndüğünü ifade eden Korkmaz, "Böyle olması gerekirdi. Şartlar, durum ne olursa olsun, ne olumsuzluklar olursa olsun bu görevi kabul ettim. Bülent Korkmaz’ı Bülent Korkmaz yapan Galatasaray Kulübü’dür. Göreve geldikten kısa bir süre sonra başkanımıza açık tarihli istifa mektubu verdim. Galatasaraylıya yakışan şekilde davrandım. Böyle de olması gerekirdi. Bunu yürürlüğe koyup koymamaları başkan ve yönetim kurulunun kararıdır. Galatasaray’ın menfaati ne olursa onu yaparım, kalmam gerekirse kalırım, gitmem gerekirse giderim" diye konuştu.

"Benim elimde sihirli değnek yok" diyen Korkmaz, "Galatasaray Adası’nda sayın başkanımız bunu söyledi, sabır ve istikrar gerek. Teknik heyette, futbolda ve yönetimde sabır ve istikrar. Bu olduğu taktirde Galatasaray’ın sırtı yere gelmez. Özellikle yerli oyuncular kaliteli, yabancı oyuncular da kaliteli alınırsa Galatasaray iki sene içinde de Avrupa Kupası’nı müzesine götürür" şeklinde konuştu.

Hiçbir mazeretin arkasına sığınmadığını ifade eden Korkmaz, "Ama gerçekler var. Önemli oyuncularımı kullanamadım, o bölgelere başka oyuncularımı monte etmek zorunda kaldım. Bugün de öyle. Bordeaux ve Ankaragücü maçında gerçek stoperlerle oynadım" dedi.

Korkmaz, özetle şunları kaydetti: "Bu takım seneye kesin Türkiye Şampiyonu olur. Benim hiçbir oyuncuyla problemim olamaz. Ben problemleri çözerim. Kamuoyu bunu böyle yansıtıyorsa buna cevap vermem. Herkes hata yapabilir. Hiçbir zaman pişman olduğum bir şey olmadı. Ben de futbolcum da hakem de hata yapabilir. Bu futbolun doğasında olan bir unsurdur. Bana başka hocalarla görüştükleri şeklinde bir söylem olmadı. Çevrenizden bu tür söylemler geliyor, bu insanı üzüyor. Ama ben profesyonel bir insanım."

Bülent Korkmaz, "Gelecek sezon gelecek bir teknik adamın yardımcılığını yapar mısınız?" sorusuna, "Ben teknik direktör olarak yoluma devam ediyorum" yanıtını verdi. Galatasaray Teknik Direktörü, bu akşam gösterdikleri mücadele nedeniyle bütün futbolcularını kutladığını belirterek, "Çok iyi oynadılar. Çok pozisyona girip atamadılar, futbolda bu da var. Önemli olan kazanmaktı. Beşiktaş maçı da dahil 4 haftada çok iyi oynadık. Son 4 haftada Galatasaray’a yakışan bir futbol vardı" şeklinde konuştu.

Fanatik

Böyle Olmamalıydı...
Hacettepeyi Yenemeyen Bi Takımın Hocası Suçlu Olamazdı ve Büyük Kaptan Gitmemeliydi.. :((

Yiğit Şardan '' Bülent Korkmaz`la Devam Edebiliriz. ''

sardan290408.jpg

Galatasaray Kulübü Asbaşkanı Yiğit Şardan, Bülent Korkmaz'ın takımın başında kalabileceğini ve yeni stadın 2010-2011 sezonuna mutlaka yetişeceğini söyledi.

Özellikle takımın teknik direktörü ve yeni stadın durumu hakkında merak edilenleri açıklayan Şardan, Bülent Korkmaz'ın takımın başında kalabileceğini ve yeni stadın 2010-2011 sezonuna mutlaka yetişeceğini söyledi.

Şardan'ın açıklamaları şöyle:

"Birinci konu Galatasaray'ın inşaatı süren Seyrantepe Stadı ile ilgili. Bildiğiniz gibi Seyrantepe'de yapılan stadımızın inşaatı durmuş vaziyette. Toki, Eren Talu ve ortaklarına ihtarname çekti. Eğer 1 ay içinde Talu ve ortakları finansal sorununu çözemez inşaatın önünü açamazsa ise ihaleyi iptal edeceğini açıkladı. 1 ay sonra ne olacak. Ya gerekli finansman temin edilecek ya da yeniden ihale edilecek ya da güvendiği bir pazarlık yolu ile müteahide verebilir. TOKI'nin zaman kaybına engel olmak için 2. yolu tercih edeceğini düşünüyoruz. 45 günlük bir takvim içinde konuyu yeni bir firmaya pazarlık usulü vereceğini tahmin ediyoruz. Biz 2010-2011 sezonunda yeni stadımızda oynayacağız. 12 ay içinde tamamlanabilirse en kötü koşulda bile Eren Talu bitirememesine rağmen 2011'de stadımız yetişecek gibi hesap yapıyoruz. İnsanların aklına gelebilir yetişmiyor diye. Toki, hiçbir firmadan talep almazsa bile, Toki stadı bizzat kendi bitirecek. Herhangi bir gecikme olmaksızın teslim edecek. Spor Bakanımız da açıklama yaptı. Bu stad mutlak bitecektir. Bazı insanlar stad bitecek mi diye endişeleri var. Bu endişeye gerek yok. Bu stad mutlak bitirilecek. Yaşanan bu sıkıntıları abartmamak lazım. Bugün Amerika saatiyle piyasalar açıldığında GM'nin iflası açıklanacak. Dünya bu haldeyken stadımızın gecikmesi normal. Bir çok Galatasaraylı'nın zihninde yanlış bilgi var. Bunun kulüp yapıyor ve aksaklıkların bizden kaynaklandığını zannediyor. Bu stadı Toki yapıyor. İhale etmiş ve o şirket yapmaya çalışıyor. Biz de var gücümüzle destek oluyoruz. Olmazsa TOKI duruma el koyacak. Sevindirici haber kulüp olarak 21 nisan da ön satışlara başladık stadımızın. Ve sadece ali sami yen de locası olanlara öncelik vermek suretiyle satış yaptık. Herkese açık değildi. Bugün içinde olduğumuz kriz ve başarılı sezon geçirmememize rağmen vip ve locaların yüzde 40'ını satmış durumdayız. 43 milyon dolar tutarına denk geliyor. Bu para belirli bir vadede ödenmek üzere anlaşma yapıldı. Temmuz ortalarına kadar kasada olacak. Bu parayı asıl şirketlerin birleşmesine harcamak istiyoruz, asıl bu paranın gideceği yer burası. Bütün envanteri satabilirsek, vip ve localar 105 milyon dolarlık bir gelir ön görüyoruz.

Bugün herkese satış başladı. Bugünden itibaren herkes koltuk ve loca alabilecekler. 99 loca 770 tane de vip koltuk satışı gerçekleşti. Bu da envanterin yüzde 40' ıdır, bütün bu olumsuz söylentilere rağmen.

İkinci konu, futbolcuların paraları.. Galatasaray futbol takımı krize rağmen toplam alacakların sabit ücretlerin 3 te ikisi, primlerin yüzde 80 i ödenmiş durumda. Geçen sene bütün borçları sıfırlamıştık. Bu sene de erken açacağız sezonu biliyorsunuz. Futbolcularımın bütün borçlarını ödemiş olacağız. Galatasaray'ın sıkışık bir durumu yok. Onun dışında herhangi bir para ödeme zorluğumuz yok. Futbolcumuza karşı değil. 3.konu.. son 1 senedir gs gelirlerinde önemli artışlar var. Bunlardan biri prensipte anlaştığımız Ülker ile sponsorluk anlaşmamız. Bu sene bitiyordu yenilenmesi için prensip anlaşması yaptık . Bu anlaşma daha büyük meblağlı olacak. Türk Telekom ve avea anlaşması ile birlikte gelirlerimiz yükseldi.

Teknik direktör ile değerlendirmemiz devam ediyor. Dün akşam başkanımızın başkanlığında uzun bir toplantı yaptık. Daha henüz karar vermedik.-

Transfer politikamız aşağı yukarı destek verilmesi gereken bölgeleri belirledik. İsimler üzerinde duruyoruz. Antrenörün görüşü de önemli. Bu yüzden bu ismi belirlemeye çalışıyoruz. Bülent Korkmaz bütün değerlendirmemiz içinde var. Gitti diyemeyiz. Bu değerlendirme içinde devam kararı bile alabiliriz. Hasan ile ilgili konuyu futbol şubesine sormalıyız. Hasan uzun yıllar hizmet etti. Lincoln'e ulaşmış resmi bir teklif yok.

Süratli bir şekilde gece gündüz kafa patlatıp isim üzerinde aramızda anlaşmaya çalışıyoruz. 16 Temmuz'da ilk maçımızı oynayacağımızı cumartesi 10 da öğrendik. Bület korkmaz da içimizdeki değerlendirmede ciddi şekilde düşünüyoruz. 13 maç takımın başında kaldı. 13 maçta onu yargılamak kolay değil. Bu takımın seçilmesinde hazırlanmasında rol almadı. Bu konuda Bülent Korkmaz'ı kafamızdan atmış değiliz"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 3 sene üst üste şampiyonluk sözü vermesinin hatırlatılması üzerine ise Şardan "Biz de 3 sene üst üste şampiyon olmak istiyoruz. Bakalım, bekleyip göreceğiz. İstatistiklere bakmak lazım, ilimdir. Son 20 yılda kim ne kadar şampiyon olmuş hatta son 5 yıla bakmak lazım kim ne yapmış.." cevabını verdi.

Fanatik

Eqerki İstikrar İstiyorLarsa Devam EtmeLıLer.. Yazık EtmesınLer ßuLent Korkmaz'a..

Başım dik gidiyorum

Futbolculuğundaki gibi 'kapı gösterilince' isyan etti.

haber_ic_150554.jpg

G.Saray’dan 2 yıl daha süre isteyen Korkmaz, bu isteğine cevap bulamadı. Bülent hoca, tepkisini ‘Skibbe’ye 7 ay dayandılar bana 3 ay tahammül edemediler’ sözleriyle gösterdi.

İKİNCİ VEDA ACI OLDU

Ve Bülent Korkmaz ömrünü geçirdiği Florya’da bir kere daha kapının önüne bırakıldı... 2002- 03 sezonunda ‘yaşlandı’ gerekçesiyle futbol hayatına nokta koydurulan Korkmaz, şimdi de 3 ay önce teknik direktör olarak getirildiği Florya’dan ‘zorunlu göç’e tabi tutuldu. Bülent hoca, 2 yıl daha süre istemiş ve “Avrupa’dan bir kupa getiririm” sözünü vermişti. Ama mesajı alınmadı, hocayla yollar vakit geçirilmeden ayrıldı. Bu durumu içine sindiremeyen ve “Başım dik ayrılıyorum” diyen Korkmaz, tepkisini “Skibbe’ye 7 ay dayandılar ama bana 3 ay bile tahammül edemediler” sözleriyle gösterdi.

YENİ HOCA YENİ PLAN

Yönetimin kendisine teklif sunduğu zaman bir an bile tereddüt etmeden kabul ettiğini vurgulayan Bülent Korkmaz, “Çünkü ben G.Saraylıyım. Kulübümü zor durumda bırakamazdım” ifadesini kullandı.

Korkmaz’ı kesinlikle silen Galatasaray yönetimi ise yeni sezon planlaması için yeni hocayı netleştirmeye çalışıyor. Zira transferi düşünülen futbolcular ile yapılacak kamp yeri ve hazırlık maçlarındaki rakiplerin belirlenmesi konusundaki süre daralıyor. Futbol şubesi bu yüzden acele ediyor ve takımın başına getireceği teknik direktörün bir an önce Florya'da mesaiyi başlamasını istiyor.

Habertürk

galatasarayımıza daha tecrübeli hocalar gerekiyor bence.
bülent bizim kaptanımızdır ve oyle kalmasını tercih ederiz..
BüYüK KaPTAn SeN bİZiM hEr ŞeYiMiZsİn!!!!!

umarım sadece kötü bir anı olarak kalır ve ilerde Galatasaray'da daha büyük başarılara imza atarsın kaptan! ama şimdi yanlış zaman...

Gideceğin gelişinde belliydi niye bozuluyorsunki

Farkındaysanız Medya GS üzerinde bir Acıtasyon kampanyası başLatmış durumda bikaç gündür..

Farkındaysanız Medya GS üzerinde bir Acıtasyon kampanyası başLatmış durumda bikaç gündür..

:durdurun medya bu ne yapacağı belli olmaz bugün bülentin üzerinden oynar yarın yerden yere vurur nerdeyse tüm ülke spor medyasına komedyen gözüyle bakmaya başladı :goz:

yanlış zman yanlış insan olan Bülent'e oldu gerçi ben geldiğinde çok sevinmiştim ama olmadı be kaptan bir kaç sezon sonra tekrar yollarımız karşılaşacak bunu da biliyorum ama biraz tecrübe kaptan..... teknik direktörlük futbolculuk gibi değil malesef....

Bülent Korkmaz gönderildi

8106414.jpg

Galatasaray'ın ligin 21. haftasında Ali sami Yen Stadı'nda oynadığı ve 5-2 kaybettiği Kocaelispor karşılaşmasından sonra göreve getirdiği teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı.

Bir insan bu kadar kolay harcanmamalı, Bülent Korkmaz gibi antranörlükte yeni olan kişiler bu kadar kısa sürede bir takıma ne verebilir ki birde takım sakat ve cezalılar ordusu. Galatasaray yönetimi ya sezon başı getirecekti, yada madem getiriyosun biraz daha mühlet verecekti. Şimdi gelecek yeni hoca ne verebilecek göreceğiz. İnşallah Galatasaray için hayırlısı olur.

Geri