böyle kazandık böyle kaybediyoruz

SEYDİALİ

seyri alem
Moderatör
Reaction score
0
bu resim face de dolasıyordu muhtemelen görmüşünüz ama görmeyenler vardır diye düşündüm ve paylaşmak istedim

evet aslında bu gün halen ALLAH tarafında unutulmamış bir millet isek bunu o günlere borçluyuz bunu bu topraklarda yatan binlerce ALLAH DOSTUNA ve şahedet şerbetini içenlere borçluyuz

bu konuda senin gibi düşünmüyorum açıkçası .

çünkü bu tür başıbozuklar Osmanlı'da da vardı , ve o zaman da Osmanlılar vatan için devlet için savaşıyordu , canını malını veriyordu .
böyle 3-5 tanesi var diye yok ben savaşmam diyen yoktu yani .

ve bugün o 2 Askerimiz kalksa mezardan kimin için savaştın diye sorsak o 2 tikican için diyecek değiller .

savaşta bizi yenemeyince dini, diyaneti , kültürü , tarihi bozmaya çalışıyorlar ve bu tipler de buna birer örnek .

önemli olan alet olmamak , benliğini unutmamak . Gelecek nesillere doğru bir şekilde dinimizi , diyanetimizi kültürümüzü aktaralım yeter .
Muasır medeniyetin avrupadaki gibi herkesin motor olması değil , ilimde ilerleme olduğunu anlatalım yeter.

bir ülkenın gelecegı annelerın yetıstırdıgı evlatlarla sekıllenır. bunların yetıstırecegı cocuklardan ne hayır gelır ayrı bir tartısma konusu. ne bılıyoda cocuga ne ogretıcek.

çanakkalede savasan aslanların anası böyle olsaydı sızce sonuc aynı olurmuydu?

bizi etkilemez
bizler MüsLüman Türkleriz

tersine dönse dünya yolumuzdan dönmeyiz

sacma ötesi bir konu

konu saçma degil bence iyi bir noktaya deginilmiş cok degişik insan türleri bunlar yavaştan asimile olmaya başlamış coğu biz olmasakta olanlar var...

bizi etkilemez
bizler MüsLüman Türkleriz

tersine dönse dünya yolumuzdan dönmeyiz

sacma ötesi bir konu

bir 100 sen onceki türkler ile şimdiki türk gelenek görenekleri aynı ise sana hakveririm ama yok yozlasıyoruz

80 senede kültürel değişim olur bu normaldir. Ama bunun sürecini hızlandıran kültürel emperyalizm yüzünden fikirler artık kafada değil , bedende gösterilmeye başlandı. Sonumuz hayrolsun...

aileler herseye izin vermeyecek
bizim insanimizdan EMO cikmaz

kötü yoldalar fakat,
gecici heves diye düsünüyorum InsAllah

aileler herseye izin vermeyecek
bizim insanimizdan EMO cikmaz

kötü yoldalar fakat,
gecici heves diye düsünüyorum InsAllah

Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya , umarım böyle bir sınavdan geçmeyiz ülke olarak.

Bunlar gelin,kiz olacakta kocasina bir bardak cay verecek!
Bunlarin kendine hayri yok bir kere!

Bunlara bakıpta bunlar Vatan için canını verir diyemiyorum
Allah Türk'ü korusun

Geri