Böyle bir site nasıl yapılır acaba ???

bahadır_88

New member
Reaction score
0
s.a arkadaşlar ;
şimdi ben elektronik ile alakalı bir site yapacam bu sitede malzeme satışı müşteri kaydı üyelik v.s şeyler olacak . şimdi ben daha önce frontpage de hazır şablonlar ile bişeyle ryaptım ama acaba böyle bir şeyi frontpage ile yapılırmı veya en kolay nasıl yapılır ????

Başlıkla İçerik uyusmuyo sanki. Tam Olarak e-ticaret sitesini mi Yoksa şablonlarını mı nasıl yaparım diye soruyorsun ?

evet hocam e-ticaret sitesi ama bunun hazı şablonu felan vatmıdır nasıl yaparım yani ???? ve bu sited eüyelik sistemi olacak müşterilerin bilgilerini saklayacak vs...

Ücretsiz ya da ücretli Temin edebilirsin Scriptleri. Hazır Şablonlar içinde çeşitli programlar var begenmediğini kendi zevkine göre de editleyebilirsin.

Örnek script istiyorsan

Opentema.com Demo Sayfası

Mesela bu scripti adam 60 tlye veriyormuş :)

hocam saol tşk ederim de acaba bunun ücretsizleride varmıdır ben pek bulamadım da.. :(
yani şimdiden bunlara paraverirsek ilerde ne yaparız bilmiyorum bizim amacımız küçük paralar ile byük işler yapmak mesela en azından bu site işini kendimix yaparsak iyi olur hem daha mal alacaz host+domain alacaz v.s ......

Araştırırsan nette ücretsiz olanlarını da bulabilirsin. Özellikle r10 da denk gelecegine eminim.

Geri