Böyle bir dengesizlik olamaz :) Yardım...

atakan3444

Uploader Team
Reaction score
0
İyi günler arkadaşlar bir laptop aldım waylıstan bağlanmak içinde bir kablosuz modem yanlız şöyle birşey gerçekleşti laptoptan internete girebiliyorum ama normal masaüstü bilgisayardan giremiyorum hani normal masaüstü girse laptop girmese anlarımda bunu nedeni ne olabilir birde youtube girmek için youtube jacker kurmuştum pcye dns ayarlarıyla oynuyo onu otomatik yapamıyorum ağ bağlantılarımda hiç bir ağ yok çok karışık bi olay sanki yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden çok çok teşekkür ettim

ip cakismasi olabilir mi ? bende de zaman zaman oluyordu.. birde youtube icin program kullanmaktansa dns girsen daha iyi olmaz mi ? 8.8.8.8 ve 8.8.4.4

laptopa ve masaustu pc ye ip atayarak deneyebilirsin... baslat calistir cmd ve ipconfig/all derseniz hangi ip atarsaniz sorun cikmayacak ordan gorebilirsiniz..

waylıs nedir yahu? wireless (vayrlıs) olmasın o? :)
masaüstü bilgisayarla nasıl kablosuz yayın alıyorsun? antenin var mı?
ya da kablosuz modemin kablolarını taktın mı masaüstü bilgisayara? sonucta masastü bilgisayar
kabloya muhtactır.
aslında bu kadar saçma bir hata yapmıs olmana ihtimal vermiyorum ama waylıs yazısından bişiler cıkarmak gerekirse ben bunları cıkardım, hadi kolay gele. ;)

serkan dediklerini yaptım olmadı:(

waylıs nedir yahu? wireless (vayrlıs) olmasın o? :)
masaüstü bilgisayarla nasıl kablosuz yayın alıyorsun? antenin var mı?
ya da kablosuz modemin kablolarını taktın mı masaüstü bilgisayara? sonucta masastü bilgisayar
kabloya muhtactır.
aslında bu kadar saçma bir hata yapmıs olmana ihtimal vermiyorum ama waylıs yazısından bişiler cıkarmak gerekirse ben bunları cıkardım, hadi kolay gele. ;)

la ha vaylıs ha wireless aynı kapı işte :)kablolar takılı yazım hatalarımı değil bana çözüm yöntemi bul :)

serkan dediklerini yaptım olmadı:(

la ha vaylıs ha wireless aynı kapı işte :)kablolar takılı yazım hatalarımı değil bana çözüm yöntemi bul :)

kardes, zaten benim sana verdigim cevabın 2-3 ve 4. satırlarında
çözüm önerileri var. tek bir cümleye takılıp da saplanma ;)

ya benim ethernet kartı yüklü değilmiş yeni fark ettim :( nerden bulabilirim driverini ki ??

ati kusura bakma biraz gec hatta baya bir gec cvb veriyorum :=) eternet kart modelini biliyorsan googleden arattir bulabilirsin... bilmiyorsan everst ultimate programini kullanarak gorebilirsin... oda deilse eternet kartinin cd si olmasi lazim o sekilde kurabilirsin.. ama cd in yoksa internetten indirmen lazim

masaüstünde ki pc de hosts dosyasını aç windows-system32-drivers-etc nin içindedir.

tabi onu metin belgesi olarak aç.

oradan deli gibi ip listesi çıkarsa artık gereksiz olanları sen bilecen onların hepsini sil.

ip çakışması varsa modemi açıp kapadığında yada makinaların açıp kapadığında düzelmesi gerekir.

eğer yine olmuyosa denetim masası ağ ayarlarından kendin ip girebilirsin.

youtube jacker saçma sapan ip ler ekliyo hosts dosyasına.ondan o da sorun yaratabilir.

youtube için bunları kullanıyorum bunlar henüz engellenmedi =)

66.102.7.100 youtube.com
66.102.7.100 YouTube - Broadcast Yourself.

hosts dosyasına kopyala bunları en alta.

youtube jacker ı silsen ii olur bence...

Geri