Böbrekte unutulan hortum 3 yıl sonra çıktı

_bozkurt_

New member
Reaction score
0
11 yaşındaki kız karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı.
Sakarya'da 2006 yılında sağ böbreğinde bir üniversite hastanesinde ameliyat edilen kızın böbreğinde unutulan hortum 3 yıl sonra çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, böbrek hastalığı olan Hakan ve Filiz Kasap çiftinin 11 yaşındaki kızları Ecren Kasap, 2006 yılında bir üniversite hastanesinde ameliyat edildi.

Ecren'in, aradan birkaç ay geçtikten sonra karın ağrısı şikayetleri başladı. Bu karın ağrıları üzerine ailesi tarafından doktora götürülen Ecren, ilaçlarla ağrısı dindirilerek evine gönderildi. Küçük kızın şikayetlerinin artması üzerine aile çeşitli sağlık kurumlarında daha kapsamlı tetkikler yapılmaya başlandı. Ancak Ecren'in ağrılarının sebebi bulunamadı. 3 yıldır küçük kızlarının ağrılarıyla mücadele eden aile, son olarak Özel Ada Tıp Hastanesi Üroloji Polikliniği'ne başvurdu.

Burada Üroloji Uzmanı Op. Dr. Osman Metin tarafından Ecren Kasap'ın sağ böbreğinde yabancı bir cisim saptandı. Hemen ameliyata alınan Ecren'in sağ böbreğinden 13 santim uzunluğunda, 2 milimetre çapında sonda adı verilen bir hortum çıkarıldı. Başarılı bir ameliyattan sonra gözlem altına alınan Ecren'in sağlık durumu iyiye giderken, Filiz ve Hakan Kasap çifti Üroloji Uzmanı Op. Dr. Osman Metin teşekkür etti. Aile ameliyatta hortum unuttuğunu iddia ettiklerini hastaneye dava açacağını söyledi.

habertürk

hey gidi hey..kesin asistan doktorlar unutmuştur..kafayı yardım bir keresinde asistan doktor adayı ''hocam ben de deneyebilir miyim'' dedi..dikişi sanki beynimin ortasına yaptı vicdansız..daha da üniversitede tedavi olmam..sanki kobayız arkadaş..

Geri