BÜyÜk BaŞ Hayvan Ahiri Projesİ

gurur24

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar büyük baş hayvan ahırı projesi lazım oldu.böyle bir proje ile ugraşmış arkadaşlar varsa çizim konusunda bilgi verirlerse sevinirim.

mail adresini verirsen yollayabilirim...

ben boyle bir ahır yapalı 10 gun oldu proje kullanmadık bırazda ustalık olduktan sonra kolay ama benim bahsettiğim ahşaptan yapılan bır ahır betonarmesi bundan daha basitdir emin ol

senınde aradıgın bunun gıbı birşey galıba bunu ben yaptım idecadle umarım işine yarar

teşekkürler bende inceledim projeni bende hazırlıyorum bitince koyarım

İçerde hareket kabiliyeti çok az bide insan değil büyük baş. Dahada zor...

Arkadaşlar bana büyükbaş hayvan (inek) ahır projesi lazım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba?Yardımcı olursanız çok sevinirim...

[email protected]

Arkadaşlar bana büyükbaş hayvan (inek) ahır projesi lazım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba?Yardımcı olursanız çok sevinirim

[email protected]

arkadaşlar ben daha yeni yaptım ahır projesi 28x70 m ama bil çöktüğü için dijital ortamda yom ama her türlü bilgi verebilirim dünya standartlarında yapıldıl.resimler falan atabilirim bitmiş

link yenilenmişitir.şifre yok

link ölü arkadaşlar nedeni : Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. diyor

Geri