BÖLÜMDE KEYLOGER VE TROJEN PAYLAŞIMI KESİNLİKLE YASAKTIR ile ilgili düşüncem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anilmaco

New member
Reaction score
0
bnde uzun zamandan beri bu foruma girmiyordum gördüğümde şok oldum fakat bi yandada iyi olmuş ancak sitenin adında bile geçen hackhell (hack cehennemi) sitenin belkide ilk yapıldığında amaçları arasındaydı bu başlık.. başka bişey yazma gereği duymuorum..

Eğer warez ve hack türü içeriklerin yayınlanmasından dolayı uyarı aldıysa sitenin kapanma ihtimali var bunu da göz önünde bulunduruyorlar. Eğer başka bir devlette host edilse sorun olmazdı fakat buraya yabancılar pek uğramaz ve TR lokasyonlu olmassa çok kasar.

madem sitede hack yok keylogger tojen yok neden ''hackhell'' ?

arkadaşlar bir tek keylogger trojen içerikli bi site olduğunu düşünenler bu kanıya varıyo..sanıyorum bu siteden bi çok kişi hatta yüzlerce binlerce kişi bi çok açıdan yardım ve destek alıyor..sitenin bir tek keylogger yada trojen bölümünden oluşmadığını unutmayalım..bence çok yararlı bir paylaşım platformu..ve ben kendi şahsım olarak burdan çok yararlı bilgiler edindim,bi çok şey öğrendim.bence haksızlık ediyorsunuz yapılan sarfedilen emeklere..

bunasıl form bunasıl anlayıs bu yazıyı yazan arkadar windowslamı ahbap bız bu formdan 2 programda indıremıyeceksek ne işe yarar arkadaslar..... sacmalamıyalım lutfenn...

arkadaşlar bir tek keylogger trojen içerikli bi site olduğunu düşünenler bu kanıya varıyo..sanıyorum bu siteden bi çok kişi hatta yüzlerce binlerce kişi bi çok açıdan yardım ve destek alıyor..sitenin bir tek keylogger yada trojen bölümünden oluşmadığını unutmayalım..bence çok yararlı bir paylaşım platformu..ve ben kendi şahsım olarak burdan çok yararlı bilgiler edindim,bi çok şey öğrendim.bence haksızlık ediyorsunuz yapılan sarfedilen emeklere..

bende gercekten cok FaydaLAndım Bu Siteden..Herkesin Emegine SağLık...

bunasıl form bunasıl anlayıs bu yazıyı yazan arkadar windowslamı ahbap bız bu formdan 2 programda indıremıyeceksek ne işe yarar arkadaslar..... sacmalamıyalım lutfenn...

Trojandan Korunma YoLLarı FiLan OgrenebiLirsin....

birkaç ayda ttnet tarafından engellenmektense, hack içeriği olmadan yayınımıza devam etmek daha mantıklı geldi.

madem sitede hack yok keylogger tojen yok neden ''hackhell'' ?

daha iyi bir isim düşünceniz varmı?

hack içeriği olan her site ttnet tarafından engelleniyor ya sanki....

hack içeriği olan her site ttnet tarafından engelleniyor ya sanki....

TuRK_HaRD sana bu konuda katılıorum.. kapatılması gerekiosa neden hackhell o kadar çok turk hack sitesi var ki.. şimdi burayımı buldular engellemek için gitsinler dierlerini engellesinler :mad:

burcu dede seni seviyorum EAL

bu sitenin sadece hackle ilgili olduğunu yazmış arkadaşlarda bu siteye bu kadar meşhur yapan hack ile ilgili paylaşımları trojan ve keyloggersız bu site hayat damarlarını kaybetmiş bir hastaya benzer bitkisel hayatta yaşayan bir hasta modeli üzgünüm ama ne yazık ki gerçekler böyle benim gibi düşünende çok vardır eminim :(

bu sitenin sadece hackle ilgili olduğunu yazmış arkadaşlarda bu siteye bu kadar meşhur yapan hack ile ilgili paylaşımları trojan ve keyloggersız bu site hayat damarlarını kaybetmiş bir hastaya benzer bitkisel hayatta yaşayan bir hasta modeli üzgünüm ama ne yazık ki gerçekler böyle benim gibi düşünende çok vardır eminim :(

katılıorum..

seven sever sevmeyen ... diye bir laf var bilirsiniz belki.. sitenin adıyla icerigi uyumlu kac tane site var allah askına sacmalamadan konusalım? size birkac uyduruktan yontem ogretebilmek icin siteyi riske atacaklarını sanıyorsanız yanılıyorsunuz..sitenin kurallarını ne zamandan beri sorgular oldunuz siz ya? pardonda kimsiniz yani? yorumlarınızı yazın begenmiyorum diyebilirsiniz saygı duyarım ama ASLA verilen kararları sebepsizce sorgulamaya kalkmayın!
son birşey daha bu lafım ozellikle turkhard a:
yuzlerce binlerce sitenin arasından mp3 paylasımı yuzunden hh uyarıldıysa demekki birşeyler vardır değilmi?yada soyle diyeyim bu kadar uyesi olan bi platform sizce incelenmemektemidir?
ki ozel bir tv kanalına bile cıkmısız..
Saygılar!

seven sever sevmeyen ... diye bir laf var bilirsiniz belki.. sitenin adıyla icerigi uyumlu kac tane site var allah askına sacmalamadan konusalım? size birkac uyduruktan yontem ogretebilmek icin siteyi riske atacaklarını sanıyorsanız yanılıyorsunuz..sitenin kurallarını ne zamandan beri sorgular oldunuz siz ya? pardonda kimsiniz yani? yorumlarınızı yazın begenmiyorum diyebilirsiniz saygı duyarım ama ASLA verilen kararları sebepsizce sorgulamaya kalkmayın!
yuzlerce binlerce sitenin arasından mp3 paylasımı yuzunden hh uyarıldıysa demekki birşeyler vardır değilmi?yada soyle diyeyim bu kadar uyesi olan bi platform sizce incelenmemektemidir?
Saygılar!

Virgülüne kadar katılıyorum kardeşim...trojen bilmem ne dediğiniz şeyler illegal şeyler değilmi?..yani siz insanlara , insanların bilgisayarlarına zarar vereceksiniz ve hackhell buna müsade etmiyor diye bir de sitem de bulunacaksınız :) ..yani ben hırsızım evin birine giriyorum ev tamtakır bomboş ev sahibini kaldırıyorum ve diyorum ki : -- birader ayıp ettin ya insan tv bilgisayar bulundurur evinde o kadar zahmete girdik boşmu çıkacağız.. :)
Güzelsin hackhell..seni bu halinlede sevenler kafanı yorma

hazir bu kadar kisiyi bir arada gormusken bir soru sormak istiyorum avast pro. kullanıyorum k.o oynuyorum bugun reset gunu dedim aptalca bişey aratıyım google ye "knight açılmadan girme"
boss kesmek için iyi bir fikir karsima cıkan linke tıkladim ve virus cıktı simdi banlanmakta istemiyorum link i verip :D acayip bi durum linki gormek isteyen varsa sole yapsın googleye "knight açılmadan girme" diye aratsın maviportal..... tıklasın.. iyi sanslar ne zamandır denk gelmiyordu paylasiyim dedim

Saygılar!

EĞER BU YAZIYI BANA KARŞI YAZDIYSAN KONUYU BAŞLIĞINI OKUMANI TAVSİYE EDERİM......

Ya Bu sitenin en büyük özelliği ve en cok tıklanan bölümü buydu Şimdi sıradan siteler gibi oldu ayrıcalığı kalmadı faRKINDAYSANIS online sayısıda düştü

Siteye üye olduk bizde bu konuda birsey paylasabiliriz yada paylasamasakta düsüncelerimizi yazarizdiye ama bu paylasim kapatilmis neden kapatilmis paylasilir ama isteyen indirir bunu turk telekom halt etmis sadece bölümün paylasim serbets olabilir onlar hep bizimi gözeltliyor bu arada siteniz acilirken cıkan reklam sitelerini engeleyin hosdegil yani böyle bir site icin isteyen reklaminiza tıklar demi Neyse saygilar

Tahribata niye bişey olmuyo hack içerikli her site turktelekom tarafından engelleniyo demişssiniz

bunca crack verilmis sitede. kapansa kapansa bu nedenle kapanir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri