pasaklı
New member
- Reaction score
- 0
Azrail: Hadi artık burdaki görevin bitti gidiyoruz.
J@CK@L: Bana öyle emr-i vaki yapma, dogru duzgun konu$ ilk once.
Azrail: Doğrusu düzgünü yok bunun.. Bana öyle emir geldi, kalk hadi.
J@CK@L: Bir kac gun sonra gel, i$lerim var.. sitede banlanmasi gereken 1396 ve uyarilmasi gereken 83607 insan var. bunları halletmeden $urdan $uraya gitmem
.
Azrail: Zorluk çıkarmayın beyefendi cin çağırırım. O zaman daha zor durumda kalırsını
J@CK@L: Cagirirsan cagir.. cini kendime a$ik eder, sonra da seni carptiririm, cin carpmi$a donersin! Ayrica, beni bu kadar me$gul etmenin cezasi olarak seni forumdan atarim.
Azrail: Atarsan ben de ''ÄzräiL'' olarak tekrar üye olurum ve sonunda götürürüm seni.
J@CK@L: Amma yuzsuz $eysin sen. Cok da israrci.. Ben senin gibi nelerle ba$a çiktim. Bana kimse istemedigim $eyi yaptiramaz. Kimse de ben istemedikce bir yere goturemez.
Azrail: Sen benim kim olduğumu bilmiyorsun sanırım, götürürüm ben.
J@CK@L: Babayi goturursun sen.:ban:
Azrail: ?! (Boynu bükük azrail diyecek bişi bulamaz pes eder ve arkasını dönüp gider..)
Azrail: Seni götürmeye geldim hadi gidiyoruz.
captain: İyi tamam gideriz dur iki dakika.
Azrail: İşim var bekleyemem senin keyfini daha forumda dolu üye var onlara da gidicem.
captain: Abi ilk benim müzikleri indirmeyenlerden başla gözünü seveyim. Ha bu arada unutmadan.. sen de bi üyesin sonuçta sen indirdin mi benim müziklerimi?
Azrail: Müzikle mi uğraşçam deli etme adamı dinlemem ben müzik falan.
captain: A ne ayıp dinlenmez mi müzik hiç.. Sen hiç yaşama o zaman.
Azrail: Oğlum yaşıyormuş gibi bir halim mi var alla alla.. (çattık yine):saf:
captain: Bak aklıma ne geldi.. söz gelcem senle ama bu muhteşem görüntüden bi foto alıp montaj yapma hissi uyandı içimde.. Kesinlikle yapmam lazıımm.
Azrail: Ben montajlı gibi adamım zaten. Montajlık halim mi kalmış yaw
.
captain: Yok yok var.. çok güzel olcak merak etme sen heh dur öyle alıyorum poz. Abi kaldırmasana elindeki şeyi. Pozu bozuyorsun kaldırma diy....
Azrail: Birisi daha cepte..:ter:
Azrail: Sen misin karapapatyamisin?
karapapatya: Evet n'oldu canım?:saf:
Azrail: Hiiçç seni götürmem için emir geldi sadece..
karapapatya: Olduu.. isteyen isteyeni götürseydi ohoo..
Azrail: Hayır ben azrailim, yani bu dünyadan götürüyorum seni.
karapapatya: react0ru mu almadan gitmem hiç bir yere..
Azrail: react0run kim?
karapapatya: react0r aşkıımmmm
Azrail: Yapma yaa Amanın ben hiç ellemeyeyim sana beni görmedin duymadın tamam mı?:ter:
karapapatya: Yoksa benden önce ona mı gittin?? Yoksa onu götürdün mü diğer tarafa?
Azrail: Evet gittiğim doğru da ikinci kısım yanlış. Yani yerinden kıpırdatamadım, götürmeyi bırak..
karapapatya: Oohh iyi olmuş uğraşma işte akıllanmışsındır. Gerçi akıllanmamışsın ki bana geliyorsun.
Azrail: Yok bacım valla akıllandım.. gidiyorum bak dokunmadım bile sana söyleme ona tamam?
karapapatya: Bir daha bizi rahatsız edersen söylerim ona göre. sevenlerin arasına girilmez öğretmediler mi sana?
Azrail: Tamam etmem keyfinize bakın iyi günleeerrr
react0re da selamımı söylersiniz. Ne diyorum ben yaa söyleme tabiiki:S geldiğimi bile bilmesin sana güveniyorum bak.
karapapatya: Amma ödleksin yaa! sanki aşkım azrail yiyo.. tamam git hadi söylemem bişi.
Azrail: Eheh saol ablacım hadi ben kaçtım.
karapapatya: İyi hadi git. (azrail gitmiştir)
karapapatya: Aa orak burda.. korkudan orağını unutmuş şapşal şey..
J@CK@L: Bana öyle emr-i vaki yapma, dogru duzgun konu$ ilk once.
Azrail: Doğrusu düzgünü yok bunun.. Bana öyle emir geldi, kalk hadi.
J@CK@L: Bir kac gun sonra gel, i$lerim var.. sitede banlanmasi gereken 1396 ve uyarilmasi gereken 83607 insan var. bunları halletmeden $urdan $uraya gitmem
.
Azrail: Zorluk çıkarmayın beyefendi cin çağırırım. O zaman daha zor durumda kalırsını
J@CK@L: Cagirirsan cagir.. cini kendime a$ik eder, sonra da seni carptiririm, cin carpmi$a donersin! Ayrica, beni bu kadar me$gul etmenin cezasi olarak seni forumdan atarim.
Azrail: Atarsan ben de ''ÄzräiL'' olarak tekrar üye olurum ve sonunda götürürüm seni.
J@CK@L: Amma yuzsuz $eysin sen. Cok da israrci.. Ben senin gibi nelerle ba$a çiktim. Bana kimse istemedigim $eyi yaptiramaz. Kimse de ben istemedikce bir yere goturemez.
Azrail: Sen benim kim olduğumu bilmiyorsun sanırım, götürürüm ben.
J@CK@L: Babayi goturursun sen.:ban:
Azrail: ?! (Boynu bükük azrail diyecek bişi bulamaz pes eder ve arkasını dönüp gider..)
Azrail: Seni götürmeye geldim hadi gidiyoruz.
captain: İyi tamam gideriz dur iki dakika.
Azrail: İşim var bekleyemem senin keyfini daha forumda dolu üye var onlara da gidicem.
captain: Abi ilk benim müzikleri indirmeyenlerden başla gözünü seveyim. Ha bu arada unutmadan.. sen de bi üyesin sonuçta sen indirdin mi benim müziklerimi?
Azrail: Müzikle mi uğraşçam deli etme adamı dinlemem ben müzik falan.
captain: A ne ayıp dinlenmez mi müzik hiç.. Sen hiç yaşama o zaman.
Azrail: Oğlum yaşıyormuş gibi bir halim mi var alla alla.. (çattık yine):saf:
captain: Bak aklıma ne geldi.. söz gelcem senle ama bu muhteşem görüntüden bi foto alıp montaj yapma hissi uyandı içimde.. Kesinlikle yapmam lazıımm.
Azrail: Ben montajlı gibi adamım zaten. Montajlık halim mi kalmış yaw
.
captain: Yok yok var.. çok güzel olcak merak etme sen heh dur öyle alıyorum poz. Abi kaldırmasana elindeki şeyi. Pozu bozuyorsun kaldırma diy....
Azrail: Birisi daha cepte..:ter:
Azrail: Sen misin karapapatyamisin?
karapapatya: Evet n'oldu canım?:saf:
Azrail: Hiiçç seni götürmem için emir geldi sadece..
karapapatya: Olduu.. isteyen isteyeni götürseydi ohoo..
Azrail: Hayır ben azrailim, yani bu dünyadan götürüyorum seni.
karapapatya: react0ru mu almadan gitmem hiç bir yere..
Azrail: react0run kim?
karapapatya: react0r aşkıımmmm
Azrail: Yapma yaa Amanın ben hiç ellemeyeyim sana beni görmedin duymadın tamam mı?:ter:
karapapatya: Yoksa benden önce ona mı gittin?? Yoksa onu götürdün mü diğer tarafa?
Azrail: Evet gittiğim doğru da ikinci kısım yanlış. Yani yerinden kıpırdatamadım, götürmeyi bırak..
karapapatya: Oohh iyi olmuş uğraşma işte akıllanmışsındır. Gerçi akıllanmamışsın ki bana geliyorsun.
Azrail: Yok bacım valla akıllandım.. gidiyorum bak dokunmadım bile sana söyleme ona tamam?
karapapatya: Bir daha bizi rahatsız edersen söylerim ona göre. sevenlerin arasına girilmez öğretmediler mi sana?
Azrail: Tamam etmem keyfinize bakın iyi günleeerrr
karapapatya: Amma ödleksin yaa! sanki aşkım azrail yiyo.. tamam git hadi söylemem bişi.
Azrail: Eheh saol ablacım hadi ben kaçtım.
karapapatya: İyi hadi git. (azrail gitmiştir)
karapapatya: Aa orak burda.. korkudan orağını unutmuş şapşal şey..