azrail hackhelle dadandi:p

pasaklı

New member
Reaction score
0
Azrail: Hadi artık burdaki görevin bitti gidiyoruz.
J@CK@L: Bana öyle emr-i vaki yapma, dogru duzgun konu$ ilk once.:mad:

Azrail: Doğrusu düzgünü yok bunun.. Bana öyle emir geldi, kalk hadi.:cool:

J@CK@L: Bir kac gun sonra gel, i$lerim var.. sitede banlanmasi gereken 1396 ve uyarilmasi gereken 83607 insan var. bunları halletmeden $urdan $uraya gitmem
.
Azrail: Zorluk çıkarmayın beyefendi cin çağırırım. O zaman daha zor durumda kalırsını

J@CK@L: Cagirirsan cagir.. cini kendime a$ik eder, sonra da seni carptiririm, cin carpmi$a donersin! Ayrica, beni bu kadar me$gul etmenin cezasi olarak seni forumdan atarim.

Azrail: Atarsan ben de ''ÄzräiL'' olarak tekrar üye olurum ve sonunda götürürüm seni.
J@CK@L: Amma yuzsuz $eysin sen. Cok da israrci.. Ben senin gibi nelerle ba$a çiktim. Bana kimse istemedigim $eyi yaptiramaz. Kimse de ben istemedikce bir yere goturemez.

Azrail: Sen benim kim olduğumu bilmiyorsun sanırım, götürürüm ben.
J@CK@L: Babayi goturursun sen.:ban:
Azrail: ?! (Boynu bükük azrail diyecek bişi bulamaz pes eder ve arkasını dönüp gider..)

Azrail: Seni götürmeye geldim hadi gidiyoruz.
captain: İyi tamam gideriz dur iki dakika.
Azrail: İşim var bekleyemem senin keyfini daha forumda dolu üye var onlara da gidicem.

captain: Abi ilk benim müzikleri indirmeyenlerden başla gözünü seveyim. Ha bu arada unutmadan.. sen de bi üyesin sonuçta sen indirdin mi benim müziklerimi?

Azrail: Müzikle mi uğraşçam deli etme adamı dinlemem ben müzik falan.

captain: A ne ayıp dinlenmez mi müzik hiç.. Sen hiç yaşama o zaman.
Azrail: Oğlum yaşıyormuş gibi bir halim mi var alla alla.. (çattık yine):saf:

captain: Bak aklıma ne geldi.. söz gelcem senle ama bu muhteşem görüntüden bi foto alıp montaj yapma hissi uyandı içimde.. Kesinlikle yapmam lazıımm.
Azrail: Ben montajlı gibi adamım zaten. Montajlık halim mi kalmış yaw
.
captain: Yok yok var.. çok güzel olcak merak etme sen heh dur öyle alıyorum poz. Abi kaldırmasana elindeki şeyi. Pozu bozuyorsun kaldırma diy....
Azrail: Birisi daha cepte..:ter:

Azrail: Sen misin karapapatyamisin?
karapapatya: Evet n'oldu canım?:saf:

Azrail: Hiiçç seni götürmem için emir geldi sadece..

karapapatya: Olduu.. isteyen isteyeni götürseydi ohoo..

Azrail: Hayır ben azrailim, yani bu dünyadan götürüyorum seni.
karapapatya: react0ru mu almadan gitmem hiç bir yere..

Azrail: react0run kim?
karapapatya: react0r aşkıımmmm

Azrail: Yapma yaa Amanın ben hiç ellemeyeyim sana beni görmedin duymadın tamam mı?:ter:

karapapatya: Yoksa benden önce ona mı gittin?? Yoksa onu götürdün mü diğer tarafa?

Azrail: Evet gittiğim doğru da ikinci kısım yanlış. Yani yerinden kıpırdatamadım, götürmeyi bırak..

karapapatya: Oohh iyi olmuş uğraşma işte akıllanmışsındır. Gerçi akıllanmamışsın ki bana geliyorsun.:mad:

Azrail: Yok bacım valla akıllandım.. gidiyorum bak dokunmadım bile sana söyleme ona tamam?

karapapatya: Bir daha bizi rahatsız edersen söylerim ona göre. sevenlerin arasına girilmez öğretmediler mi sana?

Azrail: Tamam etmem keyfinize bakın iyi günleeerrr :) react0re da selamımı söylersiniz. Ne diyorum ben yaa söyleme tabiiki:S geldiğimi bile bilmesin sana güveniyorum bak.

karapapatya: Amma ödleksin yaa! sanki aşkım azrail yiyo.. tamam git hadi söylemem bişi.

Azrail: Eheh saol ablacım hadi ben kaçtım.
karapapatya: İyi hadi git. (azrail gitmiştir)

karapapatya: Aa orak burda.. korkudan orağını unutmuş şapşal şey..

koptum ya teşekkürler pasaklı :)

Azrail: Hişştt hazır ol birazdan benimle geleceksin.

evrenbesiktas: Ya ama benim cenazem senin için mesai abi. Zaten çok çalışıyorsun bir de benimle uğraşıp mesaiye kalma boşver.:ter:

Azrail: Ne uğraşması oğlum 2 dakkalık işin var. Ama beni böyle lafa tutarsan uğraştırmış olursun, onun için kısa alayım duygu ve düşüncelerini..

evrenbesiktas: Ben çok etkilendim bu durumdan. İlham geldi abi dur bir iki mısra bişiler yazayım..

Azrail: Bekleyemem seni acele et biraz. Hem yazmayıver şiir miir yaw. Bak bişi itiraf edeceğim..

Ben senin şarkı sözlerini kendin yazdığına inanmıyordum. Ama şimdi gördüm ki..
evrenbesiktas: Şarkı sözü mü? Ben şarkı sözü yazmıyorum ki! Şiir yazıyorum sadece.

Azrail: E tamam işte. Sen yazıyorsun sonra başka biri besteliyor, sonuçta sen yazmış oluyorsun.
evrenbesiktas: İyi de benim şiirlerim bestelenmiyor ki.. Öyle şiir olarak kalıyor.

Azrail: Tamam neyse boşver çok uzadı bu iş.. 1-2-3...

evrenbesiktas: Vayy bee! Sonunda ben de geldim buraya..:saf:

Azrail: Ne sandın? Kenan Doğulu'sun diye ölümsüz mü olacaktın?

evrenbesiktas: Kenan Doğulu mu? :S Nasıl yaa!
Azrail: Oğlum Kenan değil misin sen?

evrenbesiktas: Hayır abi ne alakası var!
Azrail: Karışıklık oldu yaa:S kusura bakma arada kaynadın. Şimdi Tanrı bana kızacak, ama o benzer yaratmış sonuçta ben ne yapabilirim ki?:ter:
evrenbesiktas: Abi onu bunu bırak olan bana oldu. Karambole gittim!

Azrail: Boşver bu yolla buraya gelen ilk kişi değilsin, son da olmazsın büyük ihtimalle. Hadi sana kolay gelsin ben kaçar..

A: hadi kalk gidiyoruz

X: dur be olum gormuyonmu isimiz var:mad:

A: kalk dedim sana

X: tamam sen git ben geliyorum
A: yemezler bu numarayi ben kacin kurasiyim azrailiyim
X: ne azraili lem cigaralik kafana vurdu galiba

A: ne cigaraligi lan kalk dedim sana
X: olum sende fazla oldun ha (arkasini doner) aaaaaaaaaaa stir... sey kem küm:ter:
A: yaaa
X: abi kusura bakmaya ben seni sey zannetim
A: ne abisi lan
X: pardon abi yani sey azrail

A: bilip bilmeden konusma bi daha
X: tamam abi yani azrail abi... ayakta kaldin abi buyur otur

A: oturmiyim seni almaya geldim hadi gidiyoruz

X: nereye abi
A: malum yere vaden dolmus senin

X: tamam abi gelirimde su sardigimi icyimde ole gidelim
A: oldu bi firt ta ben cekeyim istersen

X: nedemek abi köpegin olsun

A: lan bana abi deme demedimmi

X: tamam abi yani sey azrail
A: fazla uzadi bu is hadi düs önume
X: napalim bu macera bukadarmis hadi gidelim abii
A: abinin a.q:mad:

Azrail: Şşştt klavyeye yapışmış insan, hadi vedalaş kalvyenle.. Gidiyoruz.

kizilakrep: DuRsana aZ. PosT'umu 2000 YaPmam LazııM:d
Azrail: Ne postu yahu? Post most anlamam ben. Çok üşüyorsan veririz orda sana bi ayı postu ısınırsın merak etme..
kizilakrep: Ayh nE kıT şeYsin. Ben ne DiyoRum o nE anLıyoo..

Azrail: Kıt senin.. Herneyse konu dışına çıkmayalım.

kizilakrep: KoNu mu waR oRtaDa? Ben mi bİşİ kaçıRdıM:p
Azrail: Seni kim şımarttı böyle yavrucuum?

kizilakrep: SaNanE:d NapçaN?
Azrail: Senden önce onu halletçem.

kizilakrep: Ne bİçİm koNuşuYosUn Öyle haLLetmek fLn. Pis argO iNsanI:p
Azrail: Peki hanımefendiciğim.. Böyle konuşursam gelecek misiniz daha fazla uğraştırmadan?

kizilakrep: HaDi orDan:d BeyeFenDi aYaa yaPma bAna:p Hem Bak şİmDi faRkeTTim, SeNin posT miKTarıN benDen çoK aaZZ. Bu DuRumDa haYaTTa
sEniN Dedİİni yapmam:d HaTTa sen BeniM deDiimi yaP:p
Azrail: Hee sen demin de post demekle onu kastettin demek.. Azsa az, post'la efendilik olmaz.. Olsa aslan değil, ayı ormanların kralı olurdu. Ayy yine aklım o posta kaydı neyse..

kizilakrep: OLsun beNim içiM raHaT oLmaz. Sen BaNa pOsT'u FazLa oLan bi AzraiL gönDer:ter:
Azrail:Elimizde kalmadı kusura bakmayınız. Aa dur bak aklıma ne geldi.. Sen ne kadar hızlı yazıyorsun öyle, 10 parmak var mı senin?
kizilakrep: Yok aMa yaKın Bişi:d

Azrail: Hıı.. Sen gözlerin kapalı da yazabilirsin o zaman, baksana şu profesyonelliğe.
kizilakrep: Ehuehe:d yaZaRım Tabe:p
Azrail: Vallaha görmeden inanmam. Hadi yaz bakiim.:saf:

kizilakrep: Al BaK YaZıy...
Azrail: Keşke biri buna ''Kefenin cebi yok, dolayısıyla o postları gittiğin yere götüremeyeceksin.'' diye nasihatte bulunsaymış. Neyse bazı şeyler de acı tecrübelerle anlaşılır canııımm..

Azrail: Gel hadi seni götürmem lazım.
PcHacker:Aa nereye İzmir'e mii?
Azrail: Hayır.

PcHacker: Aslında sen beni İzmir'in yakınlarında bir köyde bırasan da olur ben ordan kendim geçerim.

Azrail: Yok ben seni Tahtalıköy'e bırakacağım, ordan geçebilirsen geçersin..
PcHacker: He şu mesele.. Demek sürem doldu, gitme zamanım geldi.
Azrail: Evet. Üzgünüm öyle.

PcHacker: Ama benim nurum ne olacak? O bensiz yaşayamaz, ben de onsuz..
Azrail: Sen zaten yaşamayacaksın ki.:cool:

PcHacker: Kelime oyunu yapma bana, lafın gelişi dediğimi biliyorsun.

Azrail: Neyse nurun da gelir bir gün.. Alt tarafı bir kaç yıl ayrı kalacaksınız.

PcHacker: Bir kaç yıl mı! Bir de alt tarafı diyorsun. Sen hiç aşık olmadın mı, eğer olmadıysan bilemezsin ayrı kalınan bir günün bile bir asır gibi geleceğini..

Azrail: Olmaz olur muyum. Ama dünyada yaşayan kanlı canlı bir insandı o. Ayrıca
sevgilisi de vardı. Ama ben tutulmuştum bir kere, düşünmeden yapamıyordum. En çok da korktuğum şey neydi biliyor musun? Onun canını alma görevinin bana
verilmesi..

PcHacker: Peki n'oldu? Korktuğun şey başına gelmedi umarım..
Azrail: Hayır maalesef geldi..
PcHacker: Peki n'aptın? Yerine getirebildin mi görevini?
Azrail: Sence?:eek:

PcHacker: Bilmiyorum.. Aslında yapman gerekirdi. Ama ben senin yerinde olsam yapamazdım..
Azrail: Ben de ondan yapamıyorum işte.. (der ve çeker gider..):eek:ut:

aSLIhAN Sen de kimsin? Siyahlı sana diyorum baksana az.
Azrail: Beni Allah gönderdi senin canını almam için..
aSLIhAN Allahı karıştırma çıkarım!:mad:

Azrail Hö?! Nereye çıkarsın?:saf:

aSLIhAN: Amaan alışkanlık olmuş işte boşver.

Azrail: İyi peki.. Şimdi senden son kez duygu ve düşüncelerini alalım. Saygıdan ileri gelen bişi bu. Her ne kadar canını alsam da sizlere saygı göstermek zorundayım değil mi efenim.

aSLIhAN: Hee tabi tabi. Bak aklıma ne geldi.. Sen benim canımı alma, ben seni ''sitenin enleri'' bölümünde en iyi kalpli üye olarak yaziim.
Azrail: Vay vay vaat rüşvetçiyiz bi de.

aSLIhAN: Ne rüşweti be. Sana da iyilik yaramıo insanların senin hakkındaki kötü düşünceleri değişirdi belki.

Azrail: Benim hakkımda kötü düşündüklerini nerden biliyorsun?

aSLIhAN: Senin hakkında kim iyi düşünür ki! Çat kapı geliyorsun, canımızın peşine düşüyorsun. Ayrıca dön de tipine bir bak. Tip bile yokki.. Neyse işte dediğim gibi yani azoşçum.

Azrail: Vay be. Demek benim iyiliğim içindi..

İlk defa birisi benim için iyi birşey yapmaya kalkıyor. (böhüü) Nasıl değiştirebilirim insanların benim hakkımdaki düşüncelerini? Bir de sanırım öbür tarafta da durum farksız.. her yanlarından geçişimde bana nefretle bakıyorlar. Sanki ölmelerine ben sebep olmuşum gibi..

aSLIhAN: Vah vaah kardeşim benim.. sen beni götür oraya bak nasıl değiştiriyorum onların düşüncelerini.

Azrail: Tamam o zaman hazır mısın?
aSLIhAN: Evet.

fkaskdmskldjasgmsldlfşsldfmkdnf.......
Azrail: Geldik.

aSLIhAN: Hmmm.. Şimdi ne yapmam gerekiyor senin için?
Azrail: Kendim için desen daha doğru olur.
aSLIhAN: Neden:s

Azrail: Banane insanlardan ben mi onlara kendimi sevdirmeye çalışacağım! onlar bana kendini sewdirmeye çalışsın pehh..

aSLIhAN: Ama az önce bu duruma üzüldüğünü söylüodun!

Azrail: Bir çeşit duygu sömürüsüydü o.. Öyle yapmasaydım sen de diğerleri gibi beni oyalayacaktın ve sonunda gelmeyecektin. Ama şimdi burdasın.

aSLIhAN: Pis yalançıııı. kandırdın beni :(

Azrail: Beni yalan söylemek zorunda bırakanlar utansın bacım:p hadi birazdan tanrıya hesap wercen kolay gelsin. Tanrının düşüncelerini bilseydin kendi hakkındaki, bunları senin için değiştirmeye uğraşırdım (kötüyse).. ama ikimiz de bilmediğimiz için şansına küs. hadi hoşçakal..:cool:

ben yazmadim :ter: sadece isimleri duzenledim aslihan arkadasimiz konuyu bana yolladi ben uyarladim tsk ediyorum ona

süper olmuş cidden koptum ya:)
ben keklik gibi gitmişim valla:saf:
neyse devam devam:cool: :cool: :cool:

hastasin sen pasaklı kız valla:D Sabah sabah ei guldurdun beni allahta seni guldursun :):):)

Azrail: Hadi kalk seni götürmem için emir geldi.
bim_28: su albumude upload ediyim cok onemli bu bekle biraz
Azrail: Gittiğimiz yerde yaparsin. Hem orada fazla yapacak bişi yok bol bol yazarsın işte.
bim_28: abi oranin internet baglantisi nasil? Eğer hizliysa gelirim burdaa 32 ile surunuyorum:(
Azrail: bilmiyorum sen gel hele kendi gozunle gorursun
bim_28: sen ilk once bana soyle soz gelicem abi
Azrail: Uğraşamam şimdi acele etmemiz gerek hadi.
bim_28: Gelmiyorum ben kolaysa götür.:eek:
Azrail: (bim_28mor zaafını bilen azrail simsiyah siysisini birden mora dönüştürür)
bim_28: Yaa yapma bunu bana kız mısın onu söyle bi.
Azrail: Özele girme oğlum sanane bunlardan.
bim_28: Yok o anlamda sormadım dişi/erkek muhabbeti yani erkeksen bakabilirim de anca..
Azrail: Yok deilim bakabilirsin ama artık çok geç.. aç bakiim gözlerini
bim_28 Aa nereye getirdin benii?? geri dönmek istiyorum ben.
Azrail: Bak başına ne geldiyse mor zaafından geldi evladım bidaa böyle takıntılı olma. Hadi şimdi devam et upload yapmaya:angel:

Azrail: hadi kalk pc basindan gidiyoruz
Dark_Angel: ya bi dur ya sim var
Azrail: benim gorevim bu kalk diyorum sana:mad:
Dark_Angel: a kafama ettin ya bi yandan uyeler bi yandan sen
Azrail: lan kalk diyorum sana
Dark_Angel:bana emir veremezsin banlarim seni
Azrail:kimsin sen ya
Dark_Angel:webmasterim:cool:
Azrail: hahahaha o bana sökmez hadi dus önüme
Dark_Angel:abi kizma seni smod yapalim bizim sitede yeterki git basimdan
Azrail: iste bu yuzden cehenneme gidiyosunuz rusvetciler sizi
Dark_Angel: abi tamam kizma ya bende SIKILMISTim dunyada hadi gidelim
Azrail: hah soyle yola gel sana ozel bolum ayarlariz orda hadi bakalim :angel:

Azrail: Bırak o elindeki fotoğraf makinesini benimle geliyorsun.
DrEaM_y:Yaa dur fotoğraf çekiyoruumm. Güzel sanatlara koymam lazım bunlarıı...
Azrail: Bak burda ortam iyi değil, şu arka fona bak hele.. Sen gel benimle emin ol orada çekildiğin resimler daha güzel çıkacak.
DrEaM_y: Hadi yaa! Dudaklarım kalın çıkacak mı o resimlerde?
Azrail: Çıkacak çıkacak.. Hatta çıkmasına gerek yok, sen gel benimle istediğin an kalınlaştırayım dudaklarını.
DrEaM_y: Aa cidden mii? Hani kalınlaştır bakiim olursa söz gelcem senle.
Azrail: Tamam nasıl istiyorsun?
DrEaM_y: zenci dudağı gibi olsun.
Azrail: Başka bişi bulamadın mı:saf:
DrEaM_y: Valla X ciğim öle daha çok beğenir beni:angel:daha güzel öperim onu:ter

Azrail: He bak ozaman olur. Şimdi gözlerini kapat, açınca dudakların zecnilerinkisi gibi olacak
DrEaM_y: Tamam hadi.
Azrail............................................ .................................................. .
Azrail: Tamam şimdi açabilirsin.
DrEaM_y: Aa inanmıyoruumm.. Demekki dudakları kalın olan insanlar çevreyi daha değişik görebiliomuş.. Baksana bizim ev oldu cennet gibi bişi..
Azrail: Yok aslında onunla alakası yok. Dudakla görmenin ne alakası var evladım?
DrEaM_y: Ayh tamam. Belki başka bişi yüzündendir yine yanlış anladım
Azrail: O önemli değil de, asıl önemli olan şey..
Sen öldün yavrucuğum.
DrEaM_y: Ama nasıl yaa! Uff çok özlücek beni forumdakiler falan.. Neden pat diye buraya getirdin beni?
Azrail: Merak etme özlemezler.. Senin her anın onlar için ölümsüz. Baksana 273 bin tane resmin var forumda. O resimlere bakarak giderirler özlemlerini..

Galiba hit olmaya aday bir calisma geliyo.. :D

Bu arada kafama vurma pasakli doferim seni:D

süper bişey pasaklı nerden bulursun böyle şeylerii

tekrarliyim aslihan nickli arkadasimiz konuyu verdi ben duzenleme yaptim:cool:

beyendinize sevindirik oldum :angel:

cok güzel olmuş pasaklı kız:mad:

uff harikasın yine yaa

Geri