soquk ve karlı bır gecede tıpıden yolunu kaybeden bir iş adamı ve sekreter arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bır yuruyusten sonra usumus ve ıslanmıs durumdayken bır kulube bulurlar.Kulubede 1 yatak,1 uyku tulumu ve bır suru battanıye bulunmaktadır.Geceyı gecırmeye hazırlanırlar ve ısadamı centılmenlık yapıp yataqı sekretere werır.Ben yerde uyku tulumunda uyurum der.Sekreter yataqına yatar,adam uyku tulumunun ıcıne gırerek fermuarı ceker.Bir süre sonra tam uyumak uzereyken sekreter seslenır -Efendim ben cok usuyorum. adam kalkar ve sekreterın ustune bir battaniye orter.tam uyumak uzereyken yıne seslenır -Efendım ben hala usuyorum . Adam yıne kalkar bır battanıye daha orter yıne tam uyuyacakken sekreterin sesi duyulur :- Ben yine cooook usuyorum . der adam yattıgı yerden benim :-Benim bi fikrim war der .Burası ıssız bi yer,neler oldugunu kimse goremez,istersen evliymiş gibi yapabiliriz der.Genc kadın kıkırdamaya baslaar 'tamam bana gore hava hos ' deradam yattıqı yerden avazı cıktıqı kadar baqırır OYLEYSE KAHROLASI BATTANIYENI KALK VE KENDIN ALL !!!!!!! (evlilik dedigin bole bırsey olmamalı heralde daha guzeL bısydır ) :goz: